Ne mogu tačno da se setim ali ako su ti poslali ugovore kao PDF u prilogu i ti odgovorio sa saglasan onda je sve ok.Jutros se složio sa poslatom UO putem maila, ali nema odgovora sa njihove strane. Treba li da prođe 24h od isteka prethodne UO?
Da li se vraća i žuti (optički) kabel koji iz ZOK-a ide u ONT???Optičko vlakno i ZOK ostaju kod tebe u prostoru jer to moraš da imaš ako budeš hteo prelaz u Yettel ili Yunet
Vraća se ONT, adapter i LAN kablovi, STB, daljinski …
Kako se ne spominje net boost za kontrolu troskova?Aktivirali UO. Nije mi bila aktivna usluga Net Boost i htedoh da ubacim brojeve iz Kontrole troškova, ali cvrc. Tek nakon aktivacije Net Boost ubacih 3 broja iz Kontrole troškova. Oni su postpejd brojevi i na njima ne treba biti aktivna Net Boost usluga da bi se pridružili 4uBox4. Barem je prošlo tako. Možda budu naplatili kroz račun, mada ne vidim da se za Kontrolu troškova spominje Net Boost.
4 u BOX 4
U toku ugovorne obaveze moguće je aktivirati dodatak od 200GB koji možete podeliti sa maksimalno 4 mobilna broja. Dodatak važi do kraja meseca u kojem je aktiviran i automatski se obnavlja svaki mesec. Da biste mogli da koristite saobraćaj iz dodatka, neophodno je da dodate minimum 1, a maksimalno 4 mobilna broja sa kojim ćete da delite saobraćaj iz dodatka (moguće je dodati samo broj koji ima Omorika i Kontrola troškova tarife). Nakon isteka ugovorne obaveze usluga će biti deaktivirana. Korisnici koji su aktivirali uslugu pre 12.12.2023. godine na raspolaganju imaju 100GB interneta mesečno. Uslov za korišćenje ove usluge je aktivirana usluga Net Limit, kako za osnovni, tako i za pridružene brojeve.
Uklanjanjem svih pridruženih brojeva usluga će biti deaktivirana.
Ovo sto vidis je sa sajta tj portala mts, to sto si ti stavio to je vazilo ranije sad ne postoji net limit vec net boost.Da, samo sam ja to loše sročio
Ne spominje se da za KT bude aktivna Net Boost opcija.
A na portalu Moj mts malo drugačije:
aravno to i pise, nego on kaze da njemu radi 4u4 na kontroli troskova bez net boostera i tu se cudi a ja sam mu samo dao info posto kaze da o tome na sajtu mislim na KT nista ne pise.Za KT mora biti aktivan net boost na broju nosiocu box 4 u 4.
Verovatno će morati i da se deaktivira pre tog datuma, inače....Jeste do 31.01.
Moraš prvo da ga aktiviraš, HBO+ se zove paket gde je i MAX aplikacija uključena.
Nema obnove UO automatski a placaces po novom 7700 dok ne potpises novu UO ili otkacis box.Nemaju pravo automatski da mi obnove ugovor, npr nakon mesec dana ako se ne javim oko obnove ugovora?
Ne obnavljaju ugovor. A i što bi jer si ti već potpisao ugovor na neodređeno sa minimimalnim trajanjem. Znači nije definisano maksimalni trajanje, teoretski može i beskonacno. Samo što će ti naplatiti cenu koja je po trenutnom cenovniku za one van UONemaju pravo automatski da mi obnove ugovor, npr nakon mesec dana ako se ne javim oko obnove ugovora?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari