Ne treba traziti obnovu pre poslednjeg meseca UO.
Sto blize isteku UO, to bolje...
Tri meseca je ko tri godine s njihove pozicije, odma pomisle ovaj hoce kod nas da ostane...
---------------
Ja sam se poceo raspitivati za MTS i prelazak sa SBB-a (a vala i ostanak na sbb-u).
Mts operater(ka) mi ponudila za BOX4 BELI 11m po 1 dinar za fixni, tv i net + puna cena Soko Lite za mobilni, a ostalih 12m po punoj ceni, a prvi mesec puna cena dok administracija to sve zavede pa da se ne zbune ...
Nimalo povoljno jer mi je SBB sa sadasnjim cenama i popustina na sajtu SBB-a bez trazenja bilo cega ili podnosenja zahteva za raskid, jeftiniji sbb i Soko Lite (sa popustom) nego takav MTS Box 4 Beli.
Kod SBB imam popust kao OSI 100% na "odrzavanje" (fiksni deo cene) pa je ukupna cena za tv, net, fiksni mnogo manja.
Mislim da je sada "odrzavanje" 1604din.
MTS ne daje OSI popuste u BOX paketima, samo za pojedinacne usluge ali i 50% na 3 pojedinacne usluge nije povoljnije od ovog sto nudi SBB+mobilni kod MTS.
E, da inace ponudjeno je za SOKO Lite 20% popusta za 23 meseca na ponudu sa sajta, za prvi mesec bez popusta (cena 2199) i ostalih 11m 2199 umanjenje 20% i za poslednjih 12m 3199 isto 20% popusta.
Samo ako se MTS isprsi za 12m po 1 dinar na celi BOX4 beli (mobilni, tv, net i fiksni) onda psotaje povoljniji...
Da li ugovori vaze od potpisivanja ugovora ili od dana zavodjenja u mts-u (ako salju kući po Postexpresu) ili se moze dogovoriti da ugovor vazi od dana prestanka stare UO?
Ima li ovde promotera za MTS?

Javite se...