Trotinet10
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 27.08.2024
- Poena
- 5
Od kada važi uslov da se mora aktivirati Net Limit usluga zbog 4 u Boks 4 usluge?
Pises im ma mail objasnis situaciju , oni treba za raskid da ti ponude dve opcije, jedna ce biti povoljnija druga manje povolinija. To je najbrze sto ja znam. Kad ti stgine mail , vidi da platis povolinije i to je to.Zdravo svima, treba mi brzinski savjet ili da me uputite na link gdje se već raspravljalo o ovome - od septembra 2023. imam ugovor za BOX 4, na 2 godine. Imao sam prvih 9 mjeseci 50% popusta kao novi korisnik (doselio sam se u Srbiju da živim i radim). Sad se vraćam kući i želim da se riješim mts box-a, a imam još de facto godinu dana do isteka ugovora.
Kako da na najbezbolniji način raskrstim sa mts-om do kraja septembra ove godine?
Da kad i ako dobijes 12 meseci za box 4 , placas 12 meseci po dinar za sve usluge, posle 12 meseci puna cena.Ajde jos jednom da proverim(o).
Da li dobijate 11-12 meseci po dinar za sve usluge, ukljucujuci i mobilni broj u BOX4 ili plaćate mobilni broj po nesto vecoj ceni, a net, tv i fiksni su besplatni tih prvih meseci?
Ja sam u SBB trenutno i UO istice, podneo zahtev za raskid usluge od prestanka UO...
Jel se moze dobiti 12m po dinar za sve usluge u BOX4, da se ni mobilni ne placa?
Nije mi jasno, jos nesto, jel to mts TERA korisnika da mu je ujljucen NetLimit i jos za svaki broj da bude ukljucen i naplacen ili ja nesto nisam shvatio?
Znaci ako imas box sa 200+200GB mesecno koje niko normalan ne moze potrositi uz opticki net, MORAS platiti netlimit koji ti i ne treba?
Koja otimacina i bezvezarija.I ako se box-u 4u4 prikljuce 4 broja , naplatice svima po 149 dinara. Znaci 745 da se koristi ta usluga. Na sve nacine nalaze kako ce ucariti jos neki dinar od korisnika. 😄
Ja sam se ubeđivao s njima al nisam uspeo, mada mi je svakako taman tad izlazilo onih 6 meseci gratis koje sam dobio pri potpisivanju ugovora za mobilni tako da bih i da nisam uzimao kod njih Box4 morao da plaćam 3 hiljade. Ovako sam uključio ove ostale tri usluge i narednih 12 meseci plaćam samo mobilnu.Ajde jos jednom da proverim(o).
Da li dobijate 11-12 meseci po dinar za sve usluge, ukljucujuci i mobilni broj u BOX4 ili plaćate mobilni broj po nesto vecoj ceni, a net, tv i fiksni su besplatni tih prvih meseci?
Ja sam u SBB trenutno i UO istice, podneo zahtev za raskid usluge od prestanka UO...
Jel se moze dobiti 12m po dinar za sve usluge u BOX4, da se ni mobilni ne placa?
Nije mi jasno, jos nesto, jel to mts TERA korisnika da mu je ujljucen NetLimit i jos za svaki broj da bude ukljucen i naplacen ili ja nesto nisam shvatio?
Znaci ako imas box sa 200+200GB mesecno koje niko normalan ne moze potrositi uz opticki net, MORAS platiti netlimit koji ti i ne treba?
Ali tebi ce osati ista cena paketa i onda ces ostati hoces neces.Ne ako mi podižu cenu paketa, čuveni član 131. Tako sam iz Yettela prešao kod ovih zimus, nisam plaćao ništa
Ako je tako onda lepo od njih, znam da su druga dva operatera bez problema dizali cene i ljudima pod UO i dopuštali im odlazak bez naknade.Koliko znam, svi pod UO ostaju na starim cenama, ne podize im se cena bas zbog tog momenta.
Mada ako ti promene cenu, onda mozes i trebas da ih menjas...![]()
21.4. Уговарањем обавезног периода важења
Уговора, крајњи корисник који има својство
потрошача у смислу важећих прописа, као и крајњи
корисник из тачке 1.3. Општих услова, преузима
обавезу да уколико пре истека тог периода откаже
Уговор или Телеком Србија раскине Уговор
кривицом крајњег корисника, надокнади штету
Телекому Србија тако што је, у зависности од тога
шта је за њега повољније, дужан да плати:
- износ месечних накнада за месеце преостале
до истека обавезног периода важења Уговора, као и
преостале месечне рате за уређај и/или додатну
опрему купљену уз услугу, или
- износ у висини разлике између пуне цене и
оствареног попуста на уређаје, услуге и остале
накнаде које је крајњи корисник остварио на основу
Уговора, до датума раскида.
evo sam sebe da citiram, nakon slanja maila dobio sam odgovor:Zdravo svima, treba mi brzinski savjet ili da me uputite na link gdje se već raspravljalo o ovome - od septembra 2023. imam ugovor za BOX 4, na 2 godine. Imao sam prvih 9 mjeseci 50% popusta kao novi korisnik (doselio sam se u Srbiju da živim i radim). Sad se vraćam kući i želim da se riješim mts box-a, a imam još de facto godinu dana do isteka ugovora.
Kako da na najbezbolniji način raskrstim sa mts-om do kraja septembra ove godine?
poslali mi samo ovo što sam i copy/paste ovdje, vratio sam im mail da mi pošalju detaljnu specifikaciju za oba slučaja, a odoh i u poslovnicu danas da vidim šta oni kažuTako i meni slao A1, ali za mnogo manju cifru. Sad trazi da ti lepo posalju specifikaciju , 12 meseci po( od te cene razilka i to iznosi) i ispada 59439, prave se svi oni ludi. Ne znas sta su racunali. Svakako na mail opet pisi, imas pisan trag ako se budes zalio. A to neka bas velika cifra, a koja je nepovoljnija ,ti poslali to?
Hajd pa javi da znamo da još uvek radi. Mojima ističe u novembru pa držim fige da tada bude još radiloMeni ovaj mesec ističe ugovor pa pošto pada u subotu,ićiću u ponedeljak da tražim IDP broj.
Idi u nedelju ako ti je poslovnica blizu . Zvaće te u ponedeljak - utorak , 99% . Javi sta si uradio .Meni ovaj mesec ističe ugovor pa pošto pada u subotu,ićiću u ponedeljak da tražim IDP broj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari