Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Mogu li novi korisnici dobiti 50% na 24m? Ako neko zna neka piše.

Ptelistajte par strana unazad da vidite sta se dobija na bakru a sta na optici kad se zatrazi IDP broj ili migracioni broj. Kad vas pozovu kazite da imate bolju ponudu, nemoj bas bukvalno da blefirate na bakru, nego ima to i to. Ono se bukvalno zadnje vreme samo o tome i pise.

potpisao novi ugovor
kako se aktivira apolon besplatno? bilo je sto puta reči ali odavno
i u aplikaciji i na sajtu mi piše cena

preko mts aplikacije aktiviram?
i onda instaliram apolon aplikaciju na tv?

Koliko najviše po dinar za box 2 opticki, prelazak sa sbb. Kod yettel imam ponudu za 9 x 1 din +ostatak po redovnoj ceni 2699.

Nađi akvizitere, može 24x50% vrlo verovatno.

kada treba da dobijem onih 199gb godinu dana pošto sam potpisao novi box paket
jel od sledećeg meseca ili odmah

Trenutno sam na BOX 3 (fiksni, net bakar 50/8 i IRIS). Potpisao novu UO na 24 meseca u maju. Uskoro se selim u drugi stan gde ima optika. Da li mogu da pređem na optiku i eventualno izbacim IRIS ili ne, tj. da pređem na BOX 2? Više me interesuje ovo za net. U MTS poslovnici svako ima svoju priču...

Trenutno sam na BOX 3 (fiksni, net bakar 50/8 i IRIS). Potpisao novu UO na 24 meseca u maju. Uskoro se selim u drugi stan gde ima optika. Da li mogu da pređem na optiku i eventualno izbacim IRIS ili ne, tj. da pređem na BOX 2? Više me interesuje ovo za net. U MTS poslovnici svako ima svoju priču...
Pozdrav, iz ličnog iskustva, meni su pre tri godine dozvolili prelazak na isti ili veći paket, čisto sumnjam da su nešto promenili ... S tim da je novi ugovor bio opet na 24 meseca, nije se nastavila stara UO, jer je kao "nova usluga" ...

Koliko sam ja mogao da protumačim , uz omoriku 12 ni jedna palikacija ne ide duže do 3 meseca ?

Poslednja izmena:
Na manji nećeš moći, a za prelazak na optiku sa istim paketom svakako može. Jesi li dobio u maju nešto gratis? Ako bi ovamo uspeo dobiti 24x50 za novi box3 ugovor na optici, svakako ti je bolja kombinacija od bilo kakvog box2 koji ionako ne možeš sada dobiti.

Da li ima neki uredjaj za 1 dinar da sada daju uz potpisan BOX4 zlatni paket?

Obnovio bih ugovor, pa da vidim da me ne zakinu. Hvala.

Na manji nećeš moći, a za prelazak na optiku sa istim paketom svakako može. Jesi li dobio u maju nešto gratis? Ako bi ovamo uspeo dobiti 24x50 za novi box3 ugovor na optici, svakako ti je bolja kombinacija od bilo kakvog box2 koji ionako ne možeš sada dobiti.
Nisam nikad od njih dobio ništa gratis, iako će sledeće godine biti 18 godina kako sam njihov korisnik...

Звали ме из МТС-а, као дугогодишњег корисника Бокса (бакар) и понудили да пренесем број из друге мреже, додам у Бокс и добијем "неограничене минуте и позиве" а да цена Бокса остане иста до краја уговорне обавезе. Имам 2 броја у МТС-у и 4 у Глобалтелу на моје име и, гле чуда, они не могу.
Захвалио се учтиво.

Meni su dali devet, na prvom nivou. Pisao sam pre par strana. Verovatno može i više. To zavisi od položaja zvezda. Tri meseca pre isteka ugovora.

Mom burazeru posle isteka ugovorne obaveze i podnetog zahteva za raskid ponudili 12 meseci 50% popusta.

Bakar je u pitanju, od alternative samo supernova.
Slično. Neće da mi uvedu optiku koja je tridesetak koraka od ulaza. Okolo, od kablovske, više kablovi ko lijane. Dvadeset prvi vek! Kao imam HSF/HcF, valjda se tako zove u ulazu. Plaćam 7200 mesečno da bih imao 100 megabita. I to imam čistom srećom - uhvatio zadnju slobodnu paricu u zgradi. Branim je životom i svojim telom mladim! Loznica je u pitanju. Zastrašujuće!
Dvadeset prvi vek. Nema edit iz Opere...
Slično. Neće da mi uvedu optiku koja je tridesetak koraka od ulaza. Okolo, od kablovske, više kablovi ko lijane. Dvadeset prvi vek! Kao imam HSF/HcF, valjda se tako zove u ulazu. Plaćam 7200 mesečno da bih imao 100 megabita. I to imam čistom srećom - uhvatio zadnju slobodnu paricu u zgradi. Branim je životom i svojim telom mladim! Loznica je u pitanju. Zastrašujuće!
Dvadeset prvi vek. Nema edit iz Opere...
Dvadeset prvi! Grebeni autokorekt!
Dakle, dvadesetprvi 😁

Poslednja izmena od urednika:
Vrh Dno