Pozdrav, iz ličnog iskustva, meni su pre tri godine dozvolili prelazak na isti ili veći paket, čisto sumnjam da su nešto promenili ... S tim da je novi ugovor bio opet na 24 meseca, nije se nastavila stara UO, jer je kao "nova usluga" ...Trenutno sam na BOX 3 (fiksni, net bakar 50/8 i IRIS). Potpisao novu UO na 24 meseca u maju. Uskoro se selim u drugi stan gde ima optika. Da li mogu da pređem na optiku i eventualno izbacim IRIS ili ne, tj. da pređem na BOX 2? Više me interesuje ovo za net. U MTS poslovnici svako ima svoju priču...
Na manji nećeš moći, a za prelazak na optiku sa istim paketom svakako može. Jesi li dobio u maju nešto gratis? Ako bi ovamo uspeo dobiti 24x50 za novi box3 ugovor na optici, svakako ti je bolja kombinacija od bilo kakvog box2 koji ionako ne možeš sada dobiti.Trenutno sam na BOX 3 (fiksni, net bakar 50/8 i IRIS). Potpisao novu UO na 24 meseca u maju. Uskoro se selim u drugi stan gde ima optika. Da li mogu da pređem na optiku i eventualno izbacim IRIS ili ne, tj. da pređem na BOX 2? Više me interesuje ovo za net. U MTS poslovnici svako ima svoju priču...
Nisam nikad od njih dobio ništa gratis, iako će sledeće godine biti 18 godina kako sam njihov korisnik...Na manji nećeš moći, a za prelazak na optiku sa istim paketom svakako može. Jesi li dobio u maju nešto gratis? Ako bi ovamo uspeo dobiti 24x50 za novi box3 ugovor na optici, svakako ti je bolja kombinacija od bilo kakvog box2 koji ionako ne možeš sada dobiti.
Kad završiš sa selidbom, podnesi zahtev za optiku sa nove adrese, nema razloga da ne dobiješ 24x50 za novu UO.Nisam nikad od njih dobio ništa gratis, iako će sledeće godine biti 18 godina kako sam njihov korisnik...
Највише су ми понудили 8х50%.Тражио десет месеци и одбијен.A da li može više od 12 x 50%?
Slično. Neće da mi uvedu optiku koja je tridesetak koraka od ulaza. Okolo, od kablovske, više kablovi ko lijane. Dvadeset prvi vek! Kao imam HSF/HcF, valjda se tako zove u ulazu. Plaćam 7200 mesečno da bih imao 100 megabita. I to imam čistom srećom - uhvatio zadnju slobodnu paricu u zgradi. Branim je životom i svojim telom mladim! Loznica je u pitanju. Zastrašujuće!Bakar je u pitanju, od alternative samo supernova.
Dvadeset prvi! Grebeni autokorekt!Slično. Neće da mi uvedu optiku koja je tridesetak koraka od ulaza. Okolo, od kablovske, više kablovi ko lijane. Dvadeset prvi vek! Kao imam HSF/HcF, valjda se tako zove u ulazu. Plaćam 7200 mesečno da bih imao 100 megabita. I to imam čistom srećom - uhvatio zadnju slobodnu paricu u zgradi. Branim je životom i svojim telom mladim! Loznica je u pitanju. Zastrašujuće!
Dvadeset prvi vek. Nema edit iz Opere...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari