Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

ako ti poslalju IDP broj znaci da su te odbili, onda nazovi ponovo taj 064/733 i kazi da zilis da ostanes al da svima na optici daju 24m/50% i da nema razloga da i ti ne dobijes i da bi pod tim uslovima obnovio ugovor i ostao kod njih

Vrv nisu hteli da daju pošto je on zvao pa su pokušali na muljaka da mu daju manje.

Tih 11 meseci im je druga specijalna i "poslednja" ponuda koju su meni nudili u poslovnici koju sam naravno odbio i sačeko da me pozovu za 24x50

i mene isto to zanima, trenutno imam ovaj box 4 plavi i ugovor istice za tipa 2 meseca

Box 3 bakar istice tasti za mesec ipo dana
Sta moze da se izvuce najvise za produzenje?

bukvalno kucate gore u pretrazi za ovu temu BAKAR ili BAKRU i dobijete sve na tacni

menjaju se ponude redovno, tako da stari postovi u temi i ne vaze toliko, neko dobije 18, neko 6 meseci itd

Već sam pisao. Dobio sam 9x50%, Beli boks, bakar, 90 dana pre isteka roka. Prošli put mi je prošla još jedna fora o kojoj neću da pričam. Imaju ovaj mejl. Čitaju, verujte... Ako prođe i ovaj put, javiću za par meseci. Nije bilo moguće preći na niži paket po ovim uslovima. Nisam tražio viši nivo pregovora. Drndali bi me do isteka ugovora i ponudili još tri meseca, verovatno. Plaćam ovoliko samo zbog 100Mb. Nekim čudom ih imam. Neće da uvedu optiku, iako je 30 koraka od ulaza u zgradu. Komšije koriste nekakvu šugavu kablovsku koja je sporija od VDSL-a u zgradi...
Nije prvi put. To mu dođe 12x50%. Uvek produžavam ugovor 3 meseca pred istek. Tako je nekad bilo i na Telenoru. Ne znam kako je sad.

A kada vas posle tog trazenja IDP broja pozovu i ponude ugovor gde se potpisuje taj novi ugovor? Da li u istoj poslovnici u kojoj je i podnet zahtev za IDP ili moze u bilo kojoj? Neko ovde pomenu i slanje ugovora na mail.
U petak podneo zahtav za IDP, juce popodne zvali sa 50% ponudom na ceo ugovor. Ja pitao jel moze ugovor u bilo kojoj poslovnici oni rekli moze i na mejl ako vam odgovara, tako da smo sve zavrsili za 10min.

Ima neko broj od MTS agenta prodaje?

Malopre me zove zena sa 0117359600 (ugovor mi istice 26 oktobra) box3 vdsl(50mb brzina neta),nema uslova za optiku,nudi mi prvi mesec cini mi se upola cene paketa nakon toga 4299din.
Rekoh joj da mi to ne odgovara i da hocu da se vratim na box2(ne treba mi tv),ona kaze da je do nje bilo da mi ovo ponudi ako mi ne odgovara da moram da idem do poslovnice a za to zbog vracanja na nizi paket ionako treba do poslovnice.
Interesuje me da li mogu sta bolje da izvucem,od alternativa nemam nista mozda orion(ranije je jedan drugar u selu imao orionov net)?
Inace ovo mi je bio drugi put da sam kod mts - a na ugovor i za to vreme nikada nikakvih problema nisam imao(nestanak neta itd...)

Poslednja izmena:
Već skoro godinu imam SBB internet 200/20 i zadovoljan sam ali bih posle isteka ugovora sledeće godine prešao na optiku pošto vidim yettel je nudio u mojoj novoj zgradi ponudu 6 mjeseci itd itd. pa sam htio da pitam da li je zaživio zakon o elektronskim komunikacijama ili to tek stupa na snagu ko zna kad.Ukratko ako je provučena optika jedne mreže npr MTS moći će da je koriste i SBB i Yettel i A1 i Orion.Ako treba tek da zaživi recite mi jer već planiram šta da uzmem sledeće godine jer mi je upload jako mali.

Malopre me zove zena sa 0117359600 (ugovor mi istice 26 oktobra) box3 vdsl(50mb brzina neta),nema uslova za optiku,nudi mi prvi mesec cini mi se upola cene paketa nakon toga 4299din.
Rekoh joj da mi to ne odgovara i da hocu da se vratim na box2(ne treba mi tv),ona kaze da je do nje bilo da mi ovo ponudi ako mi ne odgovara da moram da idem do poslovnice a za to zbog vracanja na nizi paket ionako treba do poslovnice.
Interesuje me da li mogu sta bolje da izvucem,od alternativa nemam nista mozda orion(ranije je jedan drugar u selu imao orionov net)?
Inace ovo mi je bio drugi put da sam kod mts - a na ugovor i za to vreme nikada nikakvih problema nisam imao(nestanak neta itd...)
Позови или пиши и тражи 8 месеци 50% мин. А ако ти не треба тв, узми миграциони код и пређи у Беотелнет.Већ осам месеци сам код њих није било проблема. Имам 50/8,фиксни а на поклон од комшија сам добио ирис и сбб, мада и не гледам тв(осим спорта).
Мени су давали осам месеци да пружим уговор а ја тражио 10,нису се јавили па сам пребацио све осим фиксног код другог оператера.

Poslednja izmena:
Već skoro godinu imam SBB internet 200/20 i zadovoljan sam ali bih posle isteka ugovora sledeće godine prešao na optiku pošto vidim yettel je nudio u mojoj novoj zgradi ponudu 6 mjeseci itd itd. pa sam htio da pitam da li je zaživio zakon o elektronskim komunikacijama ili to tek stupa na snagu ko zna kad.Ukratko ako je provučena optika jedne mreže npr MTS moći će da je koriste i SBB i Yettel i A1 i Orion.Ako treba tek da zaživi recite mi jer već planiram šta da uzmem sledeće godine jer mi je upload jako mali.
Na sajtu Ratela nema podzakonskog akta koji bi trebao da regulise tzv. kolokaciju, odnosno zajedničko korišćenje elemenata mreže i pripadajućih sredstava drugog operatora.

tako su i mene zvali i ponudili 1 mesec 50%. nisam prihvatio. onda su me zvali sa 0800100100 i ponudili 6 meseci po 50%. to sam prihvatio i produzio box 3 50mbps.

Позови или пиши и тражи 8 месеци 50% мин. А ако ти не треба тв, узми миграциони код и пређи у Беотелнет.Већ осам месеци сам код њих није било проблема. Имам 50/8,фиксни а на поклон од комшија сам добио ирис и сбб, мада и не гледам тв(осим спорта).
Мени су давали осам месеци да пружим уговор а ја тражио 10,нису се јавили па сам пребацио све осим фиксног код другог оператера.
Druze zivim na selu i verujem da ovde nema Beotelnet - a.
Da li je rano da im sada pisem i trazim 8x50% ili da cekam jos pa mozda i sami ponude?
Ugovor mi istice 26 oktobra.

Ako imaš ADSL ili VDSL, možeš da pređeš na Beotel korišćenjem MIK koda koji možeš da dobiješ kada istekne ugovorna obaveza.

Druze zivim na selu i verujem da ovde nema Beotelnet - a.
Da li je rano da im sada pisem i trazim 8x50% ili da cekam jos pa mozda i sami ponude?
Ugovor mi istice 26 oktobra.
Мислим да треба још да сачекаш. Пиши им у септембру.
Ако имаш фиксни телефон (мтс, бакар) можеш да бираш било ког провајдера.

BOX4 bakar ističe za mesec dana, pozivom na 064733 dobio ponudu 5m na 50%, odbijena ista. Posle par sati poziv sa ponudom 10m koju sam prihvatio. Inače sam u poziciji da nema nekog izbora, posto je kablovski operater njihom. Jedina opcija je bila prelazak u A1, tv svakako i ne gledam.

Мислим да треба још да сачекаш. Пиши им у септембру.
Ако имаш фиксни телефон (мтс, бакар) можеш да бираш било ког провајдера.
Da imam njihov fixni,net i tv stim sto mi tv ne treba pa sada hocu box2 (imao sam bio box2 ali mi ponudise posle i tv za istu cenu kao da koristim box2).

Ne treba traziti obnovu pre poslednjeg meseca UO.
Sto blize isteku UO, to bolje...
Tri meseca je ko tri godine s njihove pozicije, odma pomisle ovaj hoce kod nas da ostane...
---------------

Ja sam se poceo raspitivati za MTS i prelazak sa SBB-a (a vala i ostanak na sbb-u).
Mts operater(ka) mi ponudila za BOX4 BELI 11m po 1 dinar za fixni, tv i net + puna cena Soko Lite za mobilni, a ostalih 12m po punoj ceni, a prvi mesec puna cena dok administracija to sve zavede pa da se ne zbune ...
Nimalo povoljno jer mi je SBB sa sadasnjim cenama i popustina na sajtu SBB-a bez trazenja bilo cega ili podnosenja zahteva za raskid, jeftiniji sbb i Soko Lite (sa popustom) nego takav MTS Box 4 Beli.
Kod SBB imam popust kao OSI 100% na "odrzavanje" (fiksni deo cene) pa je ukupna cena za tv, net, fiksni mnogo manja.
Mislim da je sada "odrzavanje" 1604din.

MTS ne daje OSI popuste u BOX paketima, samo za pojedinacne usluge ali i 50% na 3 pojedinacne usluge nije povoljnije od ovog sto nudi SBB+mobilni kod MTS.
E, da inace ponudjeno je za SOKO Lite 20% popusta za 23 meseca na ponudu sa sajta, za prvi mesec bez popusta (cena 2199) i ostalih 11m 2199 umanjenje 20% i za poslednjih 12m 3199 isto 20% popusta.

Samo ako se MTS isprsi za 12m po 1 dinar na celi BOX4 beli (mobilni, tv, net i fiksni) onda psotaje povoljniji... ;)

Da li ugovori vaze od potpisivanja ugovora ili od dana zavodjenja u mts-u (ako salju kući po Postexpresu) ili se moze dogovoriti da ugovor vazi od dana prestanka stare UO?

Ima li ovde promotera za MTS? :)
Javite se... ;)

Poslednja izmena:
U decembru mi istice box3,ali imam mogucnost da do kraja avgusta raskinem bez penala, ne znam da li da raskidam pa trazim bolje uslove ili da cekam decembar.

Sta je najbolje sto je je neko dobio u skorije vreme,cisto da znam ako me opet pozovu?
Pitam za VDSL.

koliko se čeka na novi ugovor, odobrili su mi 18 meseci po 50% za box4 bakar i već 10 dana nije gotov ugovor
za to vreme sam na omorici 3 i više nemam neta do kraja meseca
sve više razmišljam da se prebacim drugde

Jel ima neka fora za tih 18 meseci 50% na bakru? Ja sam spreman pod tim uslovima sa box3 na box4 preci,pa da se spremim.

Nazad
Vrh Dno