Имао сам исти случај, нудили су ми за бох плави 7 месеци а прелазак на нижи пакет, лајт максимум 5 месеци по 50%, које сам прихватио.Da podelim:
Ugovor box 4 plavi mi ističe za par dana. Odem lično u poslovnicu, kažem želim da obnovim ali plavi light.
Kaže mi gospođa ona može samo 50% popust jedan mesec, ALI može da napiše zahtev da me zovu iz drugog odeljenja i da mi ponude neki benefit. Napravila je zahtev i sad čekam da vidim šta će da bude.
Da, da, vidim šta si napisao u drugoj temi.Зависи од тога када је закључен уговор за бох4. Ако је за нови БОХ онда само Оморика и контрола трошкова. За раније закључен уговор могу и друге тарифе.
Ako je predlog upućen meni: još uvek vagamo i premišljamo se koju kombinaciju tarifa i pretplata uzeti. Sve je u igri: i MTS i Supernova.Što sami ne dodate, tj. probate. Ne bi trebalo da Vam se desi nešto
Dodao sam negde u decembru jedan broj i skoro drugi i iskreno nemam pojma koje su tarife. Meni su prikazani u moj mts meniju oni su valjda dobili neki sms ako se ne varam.
Nastavak priče:Da podelim:
Ugovor box 4 plavi mi ističe za par dana. Odem lično u poslovnicu, kažem želim da obnovim ali plavi light.
Kaže mi gospođa ona može samo 50% popust jedan mesec, ALI može da napiše zahtev da me zovu iz drugog odeljenja i da mi ponude neki benefit. Napravila je zahtev i sad čekam da vidim šta će da bude.
Bio na sezamovom dial-up, ADSL kod Oriona i posle kod MTS poslednjih 13-14 goda kako si ti postao neciji korisnik , morao si početi kao novi i birao si gde ces , a po isteku ugovora si ko i velika većina jurio gde ti je jeftinije ili gde je ono sto volis da gledas
svi su počeli kao novi , a kasnije su migrirali kod drugih provajdera , mali je broj onih koji su od prvog ugovora pa do danas kod istog provajdera
i ja cu za koji mesec biti u ulozi starog pa gledati da li da uzmem nesto kao novi ili da zicam kao stari , ali videcemo otom potom
moguće je tako kako si zamislioPozz, ovih dana treba da dodju iz telekoma da mi ugrade optiku ( presao iz sbb-a), Uzeo sam box 3 paket tv net i fiksni ,valjda se zove max ( najjaci). U kuci imam 4 televizora a rekao sam im da mi trebaju samo 3 stb uredjaja za tv , jer sam na 4ti tv hteo preko iris go aplikacije da gledam tv, da li je to uopste moguce? Pored 4 tva imam i 2 kompa ( koristim switch da bi sve mogao da povezem) ako iris go ne moze na tv morao bi da uzmem jos jedan stb i jos jedan switch jer je takav raspored u kuci... Da li mts ima ruter sa vise od 4 lan porta?
BBS једини који је тада постојаоBio na sezamovom dial-up, ADSL kod Oriona i posle kod MTS poslednjih 13-14 god
Може.Pozz, ovih dana treba da dodju iz telekoma da mi ugrade optiku ( presao iz sbb-a), Uzeo sam box 3 paket tv net i fiksni ,valjda se zove max ( najjaci). U kuci imam 4 televizora a rekao sam im da mi trebaju samo 3 stb uredjaja za tv , jer sam na 4ti tv hteo preko iris go aplikacije da gledam tv, da li je to uopste moguce? Pored 4 tva imam i 2 kompa ( koristim switch da bi sve mogao da povezem) ako iris go ne moze na tv morao bi da uzmem jos jedan stb i jos jedan switch jer je takav raspored u kuci... Da li mts ima ruter sa vise od 4 lan porta?
Jos nisu bili da me povezu na mrezu , rekli su najkasnije sutra... Inace resio sam pitanje aplikacije, necu koristiti aplikaciju na smart tvu nego sam dovukao kabl . I sad jedan TV koji je u sobi koja je odvojena od ostalih u kuci ostaje na EONu do oktobra kad istice ugovor u SBB-u pa cu ruter i taj tv povezati sa kablom koji ce iz sobe gde je ruter ici kroz tavan/potkrovlja pa do te sobe i tva ( u medjuvremenu cu traziti jos jedan stb da bi mogao to da uradim). Inace uzeo sam Box 3 (fix, net, tv) najjaci paket, msm da se zove Max, 500/160 optika...Може.
Нажалост нема на рутеру тј ХГ уређају - 4 је максимум, и мене то нервира, али управо због тога можеш од њих добити свич.
Нисам пробао на ТВу ирис апликацију али свакако постоји, па с обзиром да си на њиховом нету не видим што не би радило, мада не могу да кажем 100%.
Можеш да добијеш и више од 3 СТБа, али би морао да доплатиш.
Не знам на ком си тачно пакету, плус скоро су мењали, мрзи ме да опет читам да бих ти одговорио, али пре су давали на неким бесплатно екстендер којим онда можеш да повежеш ТВ или комп.
Trebalo bi da izvuces 50/8 bez nekih poteskoca, izbori se sa njima da ti puste bar probe radi, ako radi kako treba ostavis, ako ne vratis na 20/4.Ovi parametari kažu da može preko 20 mbps, a Telekom kaže preko 20 ništa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari