Ne trosi se mobilni net prilikom koriscenja iris go usluge (ako je internet mtsov), ali je internet neophodan.Šta podrazumeva besplatno Iris go uz Box 4 plavi lite, jel se troši mobilni net?
Ne trosi se mobilni net prilikom koriscenja iris go usluge (ako je internet mtsov), ali je internet neophodan.Šta podrazumeva besplatno Iris go uz Box 4 plavi lite, jel se troši mobilni net?
Увек добијеш 12 месеци а разлика у данима се прерачуна сходно броју дана у том месецу. Све је ок.Da li postoji razlika ako novi korisnik ugovor potpise tipa 28. ili 1. u mesecu? Pitam zbog onih 12 meseci po dinar. Da li bi ako se ugovor potpise 28. u mesecu racunali da je za ta tri dana iskoriscen ceo mesec po dinar ili se uvek dobija punih 12 meseci po dinar bez obzira na datum potpisivanja ugovora?
Pa i gresisbio sam 11god kod SBB i svaki put kad su povecavali net brzine u paketima, vazilo je za nove i stare korisnike.
Sad vidim MTS je povecao brzine samo za nove korisnike a stari korisnici sa istim paketima ostaju sa brzinom inicijalnog ugovora.
To je sigurno u skladu sa zakonom ali nije lep potez prema celoj bazi korisnika, ako gresim izvinjavam se.
Primera radi ja kad sam presao bilo je 400/160 a od skoro 500/160.
A koja je razlika Box3 fiksna-TV-net, nisam sacuvao staru ponudu ako mozes da mi kazes (sem NETA)?Pa i gresisMts je uvecao i cene uz brzine
Mozes da predjes na novi paket ali i da placas vise (negde je to 100 din, a neki paketi su skuplji i po 1000 - Box4 Plavi npr.)
Ne znam sad u dinar da ti kazem, ali to sto si nasao je PDF sa cenama kad ti istekne ugovorna obaveza (pa naizgled deluje skuplje od sadasnjih cena). Svakako je cena dok si bio pod ugovorom niza od ove sada koja se nudi.nadjoh neku MTS PDF listu po kojoj je moj paket pojeftinio?
2020.BOX3(Fiksni + Net 100/400 + TV Max) 4.699 BOX 3 (Fiksni+ Net 100/Net 500 + Iris TV Max) 4.499
Meni uskoro istice 12m po dinar, sto bi znacilo prelazim na ovo i dobijem vecu brzinu za 200din manje jel ta prica?
Jedino sto bi onda produzio jos na 24m UO.
Ja imam Box4 plavi lgite paket od pre poskupljenja i kažu da se Iris go plaća 200din mesečno i pored 12m po dinar.Ne trosi se mobilni net prilikom koriscenja iris go usluge (ako je internet mtsov), ali je internet neophodan.
Iris go je deo tog paketa. Dakle, ne plaćaš dodatno.Ja imam Box4 plavi lgite paket od pre poskupljenja i kažu da se Iris go plaća 200din mesečno i pored 12m po dinar.
Преко мејла не преговарају, неко ће ти рећи да ће те неко звати.Napokon optika stigla i kod mene.Sad mi samo ostaje da pregovaram sa njima.Sta mi predlazete?Da im pisem na mejl,da zovem lika sto je ostavio broj na zgradi,da idem u poslovnicu pa da matori prebaci na mene...Dajte mi savet,bicu zahvalan.😁Imao sam Box plavi koji sam placao 5000 i sad bi presao na ovaj sto je 6000 din.Ipak je net 500/160,plus imam sve kanale i 16GB Omorika.
Misljenja sam,al ne znaci da sam u pravu,da ako ostanes bez ugovora placas cenu bez ugovora i ne placas treci STB,a ako potpises ugovor,placas jeftiniju pretplatu + STB sto ce mu onda opet doci na isto. Tako mi nekako jedino logicnoSad svaki box4 paket ima po jedan dodatni stb na raspolaganju? Znaci ko je imao 3 i predje na novi paket mora dodatno da placa treci ili gresim?
Није баш тако. Зависи то од броја антена на уређајима, тип чипа, ширине сигнала, гужве у околини, броју прикачених уређаја итд...Neko je pitao u vezi brzine interneta, download... Treba obratiti pažnju na to koju brzinu podržavaju uređaji koji se koriste za pristup netu, tj. da li su 5G. Kod mene od svih uređaja jedan telefon koji ima 5G radi na 200/80 brzini, ostalo je na oko 50/50.
Jedva cekam racun da im kazem cao.Poklon za 25. godišnjicu rada i postojanja
Živele ovce za šišanje
Ne može da ti stigne veći račun ako si pod ugovorom bez obzira na sadašnje više cena paketa. Uđi na moj mts i vidi šta je u pitanju.Da li je to MTS poskupeo sa uslugama?
Uvek sam placao Box 3, 3200 din, sad stigao racun 3500 din