Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Zanimljivo. Čemu onda net paketi, kad su to ustvari box 2 paketi (net+fiksni) sa nepovoljnim cenama?😁
Apsolutno nema nikakve logike da uz Net pakete na optici uslov bude da korisnik ima fiksnu liniju kod mts-a (kao što kolega kaže, zašto onda imaju BOX2). Ako postoji mogućnost priključenja na optiku i korisnik izabere neki od Net paketa, sigurno mu neće tražiti da prvo uzme samo fiksni kod mts-a (koji će mu odvojeno naplaćivati), pa da onda uvedu optiku. To takođe apsolutno nigde ne piše na njihovom sajtu.

Sa druge strane, cena Net paketa na optici je takva da će ih pored BOX paketa (i pogodnosti koje idu uz njih) izabrati izuzetno mali broj korisnika.
 
Izvinjavam se, link za uslugu koji sam postavio ne spada u domen box usluga, tako da izlazi van okvira ove teme. :rolleyes:
 
Ako je član koji je postavio pitanje uzimanja harača u obliku fisknog telefona, znao sve ovo i nepogrešivo je informisan o ponudi operatora, kao i shamanNS, onda je znao da MTS u svojoj ponudi praktično i nema solo net pakete.
Ja priznajem da sam verovao u ponudu i cenovnik sa sajta, te sam zato uporno tvrdio da se ne plaća 660 dinara pride za uslugu koju korisnik ne zna da će imati sve dok ne dobije prvi račun, odnosno prva dva računa jedan za net, drugi za telefon.
Naravoučenije: net bez telefona tražiti kod drugih operatora, jer je ponuda na MTS sajtu obmana po rečima shamana i zliga.
 
Ma jok, ta 2 korisnika koja si naveo samo lažu narod ovde :D

Ja sam upravo slučaj tj onaj scenario 2 usluge na 2 različite osobe i naravno 2 odvojena računa furao za DSL 10 godina (od 2010. do 2020.). Fixni se vodi na ćaleta a Internet ugovor se vodio na moje ime između ostalog i zato što nisam hteo da moram ćaleta za ruku da vucaram u poslovnicu svaki ugovor i svaku promenu paketa.

Net paketi cenovnik je jedan i isti za DSL i za optiku... 50 Mbps može da se realizuje i preko VDSL i preko optike, gde šta ima dostupno. Košta isto kako god i isti preduslov Telekom postavlja : imanje i plaćanje usluge fixne telefonije.

Ko ne veruje neka slobodno podnese zahtev za uvođenje neta na nekoj adresi gde nema njihov fixni pa kad pošalji ugovor videće šta traže da potpiše.

A na temu obmana na MTS sajtu idi nađi gde se na sajtu u sekcijama koje se bave TV uslugom i TV paketima spominje da postoje "Start SD", "Plus SD" i "Max SD" TV paketi sa 0 HD kanala u paketu... pa to u praksi uvaljaju svim DSL korisnicima.
Tu su makar ubacili zvezdicu i sitan text da zavisi "od tehničkih uslova" koji naravno nigde nisu jasno definisani.
 
Poslednja izmena:
Al ste se raspisali fiksni pa fiksni. :ROFLMAO:

Lično obožavm fiksni telefon, još ovo danas moderno ide preko modema, milina. Nikad ne bih uzeo optiku bez fiksnog...
 
I ja volim fiksni 😍. Imam ga ali ga ne koristim (box 3). I necu nikad odustati od njega... Dovoljno mi je da ga gledam samo... I da se setim kako smo uvedjenje fiksne telefonije sredinom devedesitih platili 1200 dojce marke. 😭
 
Podnio sam zahtjev za raskid, 13 oficijalno pada mjesec od tad. Da li ce tad usluge prestat da rade ili mogu da pricekam npr do kraja mjeseca pa onda vratim sve i ugasim? Ili ce oni smatrati da sam nastavio tj predomislio se pa moram jos mjesec da cekam?
Iskreno, da mi pola mjeseca ne propada sto cu za dinar dobit no da taman početkom februara uvedem telenor :D
Zna li ko :)
 
Pozdrav svima.
Treba mi mala pomoć i informacije oko mts tv.
Elem, ako neko može da mi kaže kakav je kvalitet TV signala i da li je konstantan i postojan, odnosno da li ima prekida u prijemu i ako da koliko često?
Hvala puno unapred.
Pozdrav.
 
Imam box 3 na optici od juna meseca i ja sam zadovoljan. Samo jednom se desio prekid od pola sata i to nocu...
 
Ja imam 2 ipo god i ne sjećam se da mi Je duze prekidalo al desi se da zabudali na koji minut net i tel s vremena na vrijeme
 
Kod mene u ulazu od 8 stanova koji jos od pre Mojsija imadosmo SBB...u mesec dana 4 predjose na MTS 🤣.
 
I ja volim fiksni 😍. Imam ga ali ga ne koristim (box 3). I necu nikad odustati od njega... Dovoljno mi je da ga gledam samo... I da se setim kako smo uvedjenje fiksne telefonije sredinom devedesitih platili 1200 dojce marke. 😭
Bolje da si te marke ulozio u zlato i sacekao sad kad je fix 660RSD!😁

Ja sam platio liniju 6000 tamo oko 2003, mnogi bi ovde rekli da nas je telekom lagao i krao sve ove godine... a nisu svesni da je telekom prvenstveno bio fiksni i mobilni operater. Ja sam uveo liniju zbog adsl koji je tada bio 256kbs ako se dobro secam i obavezan je bio fiksni od tada.
 
U box paketu je minimalno dve usluge objediniti, takav je paket, mogao je to biti internet+televizija, ne mora fiksni. Pretpostavljam da ti ne treba ni televizija, ali prešao si na optiku i zato što je 12 meseci za dinar samo sa box paketima. Ta cena koja je za box kombinaciju je sa uračunatom fiksnom linijom, nema 'dodatnog' nameta na nju, prosto je integrisana u paket. Može da se uzme i samo internet bez telefonije, al cena je ista ili veća + nema godinu dana za dinar.

Ima i zove se Hipernet Duo M :)


od 1 dinar mesečno prvih 12 meseci*
2.999 RSD mesečno za Telenor korisnike
Standardna cena: 3.499 RSD
 
Da li mora da se najavi raskid ugovora u mts-u, posto mi 22. Februara istice ugovor?
 
Hvala, a da li postoji neki rok?
Meni ističe ugovorna obaveza za BOX 12.2. Zvao sam ih pre par dana i najavio da više ne želim da koristim usluge. Rekli su da će proslediti kolegama i da će neko zvati da potvrdi. Danas zvali, potvrdili i rekli da se sa opremom i ličnom kartom dođe u bilo koju poslovnicu do 12.2.
 
Hvala, a da li postoji neki rok?
Postoji. Moras mesec dana pre isteka ugovorne obaveze otici u poslovnicu i najaviti im raskid. Meni istice box 20.2 bio 1.2 rekli mi da opremu razduzim 1.3. Znaci od 20.2 do kraja meseca ce mi obracunavati po tarifama van ugovorne obaveze.
 
Hvala, a da li postoji neki rok?
Ja sam otisao par dan pre isteka ugovora da podnesem zahtev za raskid, i nisu pravili problem, rekli su mi da dodjem na dan isteka ugovora (2-3 dana kasnije) da im vratim opremu i to je to.
Nisu kao SBB, gde mora mesec dana unapred da im se najavis da raskidas ugovor, tj barem je takva situacija bila u mts-u juna prosle godine, ne znam da li se nesto menjalo u medjuvremenu.
 
A nikome od vas nisu ponudili produzetak ugovora uz neke povlastice?
I da li neko od vas koristi sada SBB, vidim da imaju 15 meseci upola cena, kakva su iskustva?
 
Mene su zvali nakon sto sam podneo zahtev za raskid, mislim da su mi ponudili 4 meseca za 1 dinar, ali mi to nije odgovaralo pa sam ih odbio.
 
Mene su više puta zvali nakon vraćanja opreme i raskidanja, sada nude 12 m po din, ali me više ne interesuje.
 
Mene ovih dana zvali i ponudli su mi 7m i 50% popusta na pretplatu da ostanem na box4, ili 5m za box4 lite.
Odbio obe varijante i ovih dana prelazim na box3, pa čekam uvođenje optike za neku bolju ponudu...
 
Box 2, prvi racun stigo 24din, naknada za fixni 17,72din, fiksni se i ne koristi, ugovor je 12 meseci po dinar, da li i ostalima stize tako ?
 
Meni je za januar 2,4 din racun. Uzeo sam BOX 2 pre 2 nedelje .
 
Meni za box 3, od 06.01. stiglo 155 din. Stigla mi poruka, a racun još nije.
Ne znam za sta 155 dinara... Takodje fixni telefon ne koristim i nemam ga.
 
Nazad
Vrh Dno