Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Sta si poduzeo do sada po pitanju brojeva koji su ti sisali deljeni mobilni net?
Javljaj nam redovno sta se bude kasnije desavalo...
Ovo treba hladne glave raditi.
Bas tako. Ne usijane glave. Gledam potrosnju neta sada preko listinga na mojmts portalu. Xiaomi note 9 pro kaze da je potroseno 760mb proslog meseca a oni tvrde 65gb. kazem operaterki da sam strimovao novi spiderman film bioskopima po srbiji manje bih potrosio... 🤪🤪Trazio sam im pismeni odgovor u vezi brojeva koji su dodali i ko je to koristio.

Oooooozbiljna parazitska firma, i pored toga sto sam identican scenario doziveo pre 2 god okruglo ponadam se za 2 god valjda su se sabrali moroni. Podneo zahtev za optiku koja je btw. 2 metra od moje zgrade, zgrada akvizirana jos pre 2 godine, za 2 godine nisu u stanju da istu puste sa bandere u zgradu, cekao od zahteva (10.12.) Do juce, juce ih poslao ne u 3 vec 33 pi mat. Za mene je mts apsolutno zavrsena prica.... Volim sve sto je domace ali ima da castim kada to ***** budu prodali a pacove koji trenutno parazitiraju u istom najure kao najvecu bedu.

Zvali me, 7 mjeseci upola je najbolje sta mogu da ponude tako da cu ipak raskinuti. Ispalo bi me malo preko 100e vise na 2 godine(94300, dolje sam 92 greskom napisao) od drugih provajdera koji mi neke stvari (npr brzinu neta) daju bolje, jedino kod mtsa ovih 100gb su dobre.
Ako koga zanima, evo vam screenshot moje racunice, ja mislim da cu na telenor sad da predjem.
FODF7.png

FODFN.png

Mada i opcija je ovo zadnje, uzmem malko brzi net, znaci 150 umjesto 100 sadasnjih, al kod SBBa, telefon od A1 isti ko sto bi mi s jacim paketom ali me ispane tipa ~6000 manje paket na 2 god. Da li se tih 6000 isplati za npr kod telenora duplo brzi net da imam tj 300, a i mreza telefonska je bolja generalno no A1. hmm :D

Zvali me, 7 mjeseci upola je najbolje sta mogu da ponude tako da cu ipak raskinuti. Ispalo bi me malo preko 100e vise na 2 godine(94300, dolje sam 92 greskom napisao) od drugih provajdera koji mi neke stvari (npr brzinu neta) daju bolje, jedino kod mtsa ovih 100gb su dobre.
Ako koga zanima, evo vam screenshot moje racunice, ja mislim da cu na telenor sad da predjem.
FODF7.png

FODFN.png

Mada i opcija je ovo zadnje, uzmem malko brzi net, znaci 150 umjesto 100 sadasnjih, al kod SBBa, telefon od A1 isti ko sto bi mi s jacim paketom ali me ispane tipa ~6000 manje paket na 2 god. Da li se tih 6000 isplati za npr kod telenora duplo brzi net da imam tj 300, a i mreza telefonska je bolja generalno no A1. hmm :D
Tako su i meni nudili. Posle najave raskida ugovora, zvali i nudili 12 meseci za dinar

Znači i tu pali za fora, da se uzme mik za adsl pa da se vidi hoce ili nece dati nesto vise. Do sada max sto ponudise je 5 meseci 50% za box 2,ili 6 meseci 50% ako se predje na box 3. Dakle 2 do 3 meseca po dinar, nista posebno.

Ne koristi sigurno ADSL :p Kad pretiš da ćeš da odeš sa ADSL kod nekog drugog znaš koliko se Telekom uznemiri.. :D :D

Pa šta da se radi kada Telekom na toj liniji u 2022.godini nudi fantastičan adsl do max 20 mbps. Nekom na optici 100,nekom na adsl 20 a cena ista. Konkurencije nema na toj adresi pa nažalost nema čime drugim da se preti osim da adsl plaćam drugom...

Pa ono kad imaš gde da odeš: na Telenor minimum jer koriste istu tu Telekom mrežu :D Dali bi ti đokicu (eventualno 3+ meseci 50% popusta) da ti je pored Telekoma dostupna samo npr Supernova :D Da Telenor nije krenuo sa tom njihovom ponudom..

Pa ono kad imaš gde da odeš: na Telenor minimum jer koriste istu tu Telekom mrežu :D Dali bi ti đokicu (eventualno 3+ meseci 50% popusta) da ti je pored Telekoma dostupna samo npr Supernova :D Da Telenor nije krenuo sa tom njihovom ponudom..
To stoji. Mogao sam da biram Telenor, sbb ili Orion. Svi su u zgradi

Ja sam danas potpisao za mobilni,za 10 dana(posto tada ostaje jos 3 meseca do isteka boxa) rekli mi da dodjem da vidim da li moze neke pogodnosti.Videcemo sta i kako.

Tako su i meni nudili. Posle najave raskida ugovora, zvali i nudili 12 meseci za dinar
Ovo je i bilo posle najave raskida, eo vidjecu oce li zvat jos koji put, rekose stavili su da ocu da raskinem (iako sam podnio zahtjev 13.) Pa da zovnem ako se predomislim. Ako zovnu pisem svakako, ako ne, telenor :) samo da smislim kako da se sve prebaci to a da ne ostanem bez neta i telefona na par dana jer je spojeno u box sve hmm

Ne znam da li je neko javio ranije, nisam nasao.

Uglavnom:

108F4B6B-0374-401A-AA96-85F4AAC72FB2.jpeg

Nikakav lopovluk i nikakav bezobrazluk od strane MTS. HBO kanali nisu uključeni automatski i nasumično već su ih korisnici samoinicijativno aktivirali i bilo je itekako fore da se odjave do 15.1. i to automatski posle poziva ukucavanjem broja fiksnog telefona a ne čekanjem na operatere.

E sad, druga je stvar što recimo meni i još mnogima nije deaktivirana usluga iako je redovno odjavljena malopre navedenim putem par dana pre 15.1.

Meni je danas isključen HBO, posle petog poziva na 0800 100 100. Pošto su me ostavljali na čekanju po "5 minuta", izabrao sam opciju prijava kvara i devojčici, koja se javila, objasnio da me ne interesuje: čekanje, preopterećenje, zauzetost,... njenih kolega.
Pošto već snimaju razgovor, izdiktirao sam joj broj telefona i da hoću da isključe HBO. Zahvalio i prekinuo poziv.

Nikakav lopovluk i nikakav bezobrazluk od strane MTS. HBO kanali nisu uključeni automatski i nasumično već su ih korisnici samoinicijativno aktivirali i bilo je itekako fore da se odjave do 15.1. i to automatski posle poziva ukucavanjem broja fiksnog telefona a ne čekanjem na operatere.

E sad, druga je stvar što recimo meni i još mnogima nije deaktivirana usluga iako je redovno odjavljena malopre navedenim putem par dana pre 15.1.
Sjajan način za odjavu u 21 veku

Juče sam produžio ugovor za Box 3 (Max HD, 400/160 paket). Kao stari korisnik sam dobio "pogodnost" u vidu smanjenog iznosa prvog računa za 50% i to je to. Posle njega plaćam redovnu cenu paketa (4350 din. uz ugovor).

Znaci ni Ja da se ne nadam previse?Isto imam box 3 onaj najjaci ali placam 3899...Ja sam mislio makar 6 meseci po 1 dinar da daju.

Juče sam produžio ugovor za Box 3 (Max HD, 400/160 paket). Kao stari korisnik sam dobio "pogodnost" u vidu smanjenog iznosa prvog računa za 50% i to je to. Posle njega plaćam redovnu cenu paketa (4350 din. uz ugovor).
Zašto ne ode na telenor i da dobiješ 12 meseci po dinar?

Pa nisi morao ni taj jedan mesec da prihvatis.

Pa samo da si tražio, dobio bi bar 3-4 meseca. Za taj paket si maksimum mogao da izvuces 7 meseci po pola cene.
Ili da si najavio raskid ugovora, pa da ti ponude i 12 meseci po dinar.
Ili sto kolega rece, da si presao u telenor.

A ti prihvatio ono prvo sto ti ponudili. Cemu ti sluzi ovaj forum, ako ne citas prethodne postove, a pratis ovu temu?

Sada sam ih zvao,isto su mi ponudili 1 mesec upola cene ili neke benefite ako uzmem telefon.
Samo sam se nasmejao i rekao da raskidam ugovor i da racunaju na tom cim dodje april.
1 mesec 1/2 cene?!?Oni nisu normalni.

A nude vise kad pokrenes za raskid ili trazis preko sajta da ti se javi tim zaduzen za to i ponude nesto normalnije.

A nude vise kad pokrenes za raskid ili trazis preko sajta da ti se javi tim zaduzen za to i ponude nesto normalnije.
Preko sajta i broja 064733 su me kontaktirali 2-3 puta i najvise su ponudili 7 polumeseca. 3 dana po najavi raskida u poslovnici, zovu i nude znatno vise, tj. posle drugog poziva 12 meseci za dinar (Ugovorna obaveza mi je isticala za 3-4 dana od poslednjeg poziva)

Ja sam podneo zahtev za Box 2 / net400 ...12 meseci po 1 din i onda 12 po 2890 din . Telefon mi i ne treba al' 'ajde. Nek mi je bog u pomoci :)

Nazad
Vrh Dno