Zar po novom ne bi trebalo samo da se plati onoliko koliko si koristio uslugu?Teško da ćeš sad raskinuti ugovor,msm može ali da platiš sve mesece do kraja ugovora.
Otkad je to moguće?Zar po novom ne bi trebalo samo da se plati onoliko koliko si koristio uslugu?
Mojima je kod SN ostalo još godinu dana i podneli su zahtev za optiku. Pošto prelaze sa SN u toku trajanja ugovorne obaveze dobili su 6 meseci gratis od mts-a umesto 12.Kako se tretira korisnik koji iz Supernove hoće da pređe na Box paket ,da li kao novi sa pogodnostima ili kao stari ,bez bilo kakve pogodnosti?
A sta je cudno tu?Treba mi pomoć :
Tasta je pre mesec dana podnela zahtev da prebaci broj iz VIPa u MTS, jer je htela da uvede optiku, a pošto je to bio kraj septembra(nismo znali da li će produžavati akciju za 1 din), pa smo odmah aplicirali za BOX 4, međutim pošto tranzicija broja nije bila moguća još uvek, morala je da potpiše prvo za Box 3 pa kad zvanično broj predje u MTS da se samo integriše u BOX 4 + potpisala je za Omoriku 3 (čini mi se), na godinu dana čisto da ima neki paket dok se ne sredi sve. Broj su joj prebacili u roku od 5 dana, podnela zahtev za integraciju i sta se sad dešava, odbili su je tako što su joj rekli da nema osnova da se broj integriše u BOX 4.
Bili smo ponovo u poslovnici, I devojka se zaprepastila kad je čula ovo.
Da li je neko imao iskustva sa ovakvim slučajem i šta nam je raditi? Jer je prošlo onih zakonskih 14 dana da može bez penala da se raskine ugovor I ne znam šta možemo drugo da uradimo.
Da treba, koristio 3 meseca, platis ta 3 meseca i jos te zavrnu za jedan mesec otkaznog roka ako skroz obustavljas uslugu, a ako odma sklopis novi ugovor za novu uslugu onda nema 30 dana otkaza. Isto bi moglo da vazi i za placanje "uvodjenja opticke opreme" (il kako se to vec zove), ako se raskida zarad sklapanja novog, drugacijeg (jaceg) paketa usluga nece naplatiti verovatno uvodjenje opreme...Zar po novom ne bi trebalo samo da se plati onoliko koliko si koristio uslugu?
Oni, ti, ja, pera detlic, svako moze obecavati sta god hoce ali ti (tasta) si potpisao box3 i to njih jedino zanima.Oni nisu ispunili svoj dogovor da će priključiti mobilni na BOX 4, tako da mislim da ima osnova da se raskine ugovor bez penala
Ponajvise ste se vi sami zeznuli...Da u pravu si, *****ali su nas u svakom slucaju.
Wifi extender moze za 1RSD samo uz BOX4 plavi/beli/zlatni.Kaze gospoja sa 064733 da vise nemaju u ponudi WiFi extendere, iako joj ja kazem da na sajtu stoji da imaju po ceni od 271 dinar mesecno.
Da li da u slucaju produžavanja ugovorne obaveze trazim zamenu STB uredjaja? Imam q11 trenutno.
Da li su iris stb i novi daljinski bolji izbor od ovog q11?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari