Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Meni je dobro posluzio wifi extender.
Jedan tv sam povezao preko njega sa ruterom, kabli manje, a sve radi odlicno.

Povezao tehnicar, cak je zvao nekog telefonom da pita za uputstva. Meni se izvinjavao jer nikad dotad nije povezivao wifi extender.
Ja nisam ni stigo da vidim sta sve rade (dosla cetvorica), postavili kablove, box-eve, ovaj povezao extender sve za 20-ak minuta (jos mi se onaj izvinjava sto kasni:D).
Sad vracam film i secam se da je pricao sa kolegom da treba da se drzi dugme VPS na ruteru dok se na extenderu ne upali bela lampica, sto znaci da se povezao sa ruterom.
Da li pre toga nesto podesavao ruter nisam stigo da vidim. Razjurili se postanu ko mravi..:LOL:

Za Q2 više od toga ništa i nije potrebno. Kačeno x puta za ljude koji prate i čitaju.

Moze jedno pitanje za nekog ko je probao vec ili ima ideju sta bi moglo da prodje..

Istice mi uskoro UO na optici i hocu da je obnovim sa 12m po 1RSD.
E sad ne znam da li bi proslo sledece:

1. Istekne UO, odem raskinem ugovor pa tipa sutradan podnesem zahtev da uvedem ponovo.
2. Iscimam majku ili zenu uoci isteka da potpisu novu UO a ja svoju raskinem.
3. Neka druga ideja?

Sta se u slucaju raskida desava sa staklom i onom kutijicom?

Moze jedno pitanje za nekog ko je probao vec ili ima ideju sta bi moglo da prodje..

1. Istekne UO, odem raskinem ugovor pa tipa sutradan podnesem zahtev da uvedem ponovo.
3. Neka druga ideja?

posle 2-3 meseca bez njihove usluge mozes kao novi korisnik
na sajtu nema vise po 1 din, jedino ako uvodis + uslugu pa mozes dobiti popust
zato mozda bolje orion preepejd 2-3 meseca i neka iptv lista pa opet mts box
po meni

3. Neka druga ideja?

12 meseci se dobija kada prvi put uvodiš optiku. Sada, u bilo kojoj navedenoj soluciji možeš dobiti nekoliko meseci.

^^
Ja ne znam kolega šta si ti gledao ali traje do kraja novembra, a detaljnije piše gore u uslovima kada važi to 12m po 1RSD:
mts.png

Pre tri dana sam isao sa prijateljem da se raspita za optiku jer uskoro treba da se useli u novi stan (NS). Na salteru su nudili samo to sto sam napisao, od usluga ima samo mobilni telefon koji nije pod ugovorom vise.

edit: da Mare, vidim sad i na sajtu. Evidentno ni oni sami ne znaju sta nude ljudima... Nama je bila sklopljena prica ta koja pise ispod paketa, zato sam i napisao.

Koliko vidim, prvi put da nema nikakva opcija za stalne korisnike koji su na BOX 4 i koji imaju uslove za optiku. Šta oni dobijaju u ovom slučaju? Ranije je bilo 12m, isto kao i novi... U informacijama ne stoji ništa za pogodnosti za stalne korisnike osim bezobraznih 50% na prvi mesec (ali ne stoji da li to važi i za one koji prelaze na optiku a imaju BOX 4).

Bio u poslovnici i privuče me "18m po dinar" u razgovoru.
Izgleda da je reč samo o televiziji, da je čovek bio na PTT KDS, pa sad prelazi.
Posle je pitao i za telefon kao box , pa mu je rekla da bi dobio 12m po dinar, ali i fiksni koji može i ne mora da koristi.
Pita čovek za Arena premium da li ima u paketu, tu već nisu znali šta da mu kažu, čule su nešto, ali ne znaju tačno šta i kako, navodno su sve Arene u osnonom paketu.

Poanta je da nisu baš informisane, tako da i ovo 12m po dinar, može, a i ne mora da bude.

Mene zvali pre neki dan i nisu mi ništa ponudili.
Tj mesec dana za 1 din
I drugi mesec za 50%
😂
Tražio sam onda BOX 4 Plavi Lite i tablet da dobijem za 1 (huawei ili samsung da imam za čitanje knjiga) pa čekam da mi odgovore

Pomenuo sam prelazak kod SBB-a ali ih ni to više ne tangira.

Pre 2 dana sam ostavio podatke novi stan .Ponuda je optika MTS 12 meseci po dinar Suprenova 6 meseci po dinar

brat je proletos uzeo antena tv u mts da bi gledao arene....od kad su uveli arene premium kod njega se nisu pojavile.....azurirao je softver, preskenirao listu kanala i sve stoji isto.....matirali ga jednim potezom....zvao call centar oni se nesto cude ali ce poslati zahtev negde i tako sve u krug...ima li neko iskustva sa ovim? postoji li resenje ili da ide na raskid ugovora?

Nema pravo na raskid po tom osnovu

Nigde nije ni objavljeno da ce ici na antena tv... A i MUX3 je pun do vrha, ne moze ni jedan novi program dok ne izbace neki, mozda ubace ove premium jednog dana kada bude pusten MUX4.

Cao svima, imam problem. Naime, kiristim box 4 plavi paket. U prizemlju mi je mts ruter onaj beli hg nzm kako bese i povezan je kablom sa tendom ac6 koja je na spratu. Sve sljakalo god dana bez problema. Nestao mi pre par dana net na tendi ja cackao i na kraju je resetovao na fabr podesavanja. I sad ne mogu da povezem msm poveze se tenda al pise povezano bez interneta. pretpostavljam da treba da odradim neka podesavanja na tendi, al se app nesto zeznula i sve na kineskom...ako uopste treba preko app. E da kad povezem tendy izadje mi onaj prozor za podesavanja i to tri opcije dinamicka adresa staticka adresa i nesto pppo. E sad sta i kako treba popuniti...Ako moze pomoc, moze i na pp, pretpostavljam da je prosto, al za onog ko zna...frka mi za net zbog dece skole...

Da li daju i D-Link Adapter PLA DHP-P601AV za dinar ko je box plavi i preko?

Trebalo bi ovih dana da potpišem ugovor za BOX 3 i ako dobro kapiram, da bi povezao 2 STB-a moram kablom da ih povežem sa ruterom što znači da treba 3 sobe da izbušim ili da platim 100 evra za 2 ekstendera?

Instalacija kablova za net/tv u sobama je danas potreba isto kao i instalacija za električnu energiju.
STB nema wi-fi, ili ja grešim

Sta mislite da li uzeti Box paket sada, i placati godinu dana dinar, ili cekati Novu godinu i mozda jos neku promociju?

Vrh Dno