Plavi lite box paket nema veze sa crvenim.I razlika u dodatnom paketu tv kanala koji nisu prisutni na crvenom boksu.
Kako si povezao, ja kad povezem preko njega stb nema interneta.Meni je dobro posluzio wifi extender.
Jedan tv sam povezao preko njega sa ruterom, kabli manje, a sve radi odlicno.
posle 2-3 meseca bez njihove usluge mozes kao novi korisnikMoze jedno pitanje za nekog ko je probao vec ili ima ideju sta bi moglo da prodje..
Istice mi uskoro UO na optici i hocu da je obnovim sa 12m po 1RSD.
E sad ne znam da li bi proslo sledece:
1. Istekne UO, odem raskinem ugovor pa tipa sutradan podnesem zahtev da uvedem ponovo.
2. Iscimam majku ili zenu uoci isteka da potpisu novu UO a ja svoju raskinem.
3. Neka druga ideja?
Sta se u slucaju raskida desava sa staklom i onom kutijicom?
12 meseci se dobija kada prvi put uvodiš optiku. Sada, u bilo kojoj navedenoj soluciji možeš dobiti nekoliko meseci.Moze jedno pitanje za nekog ko je probao vec ili ima ideju sta bi moglo da prodje..
Istice mi uskoro UO na optici i hocu da je obnovim sa 12m po 1RSD.
E sad ne znam da li bi proslo sledece:
1. Istekne UO, odem raskinem ugovor pa tipa sutradan podnesem zahtev da uvedem ponovo.
2. Iscimam majku ili zenu uoci isteka da potpisu novu UO a ja svoju raskinem.
3. Neka druga ideja?
Sta se u slucaju raskida desava sa staklom i onom kutijicom?
Produžena je akcija do 30.11.na sajtu nema vise po 1 din, jedino ako uvodis + uslugu pa mozes dobiti popust
![]()
Postani novi BOX 4 korisnik | mts
Brz i pouzdan optički net, nova MOVE pametna televizija, popust za kupovinu mobilnog telefona i još mnogo toga!mts.rs
Nije, pogledaj sta pise ispod paketa. 12m/1rsd je ostalo samo na baneru... ako pozoves call centar ili odes na salter recice ti to kako pise - do 10 meseci 50%Produžena je akcija do 30.11.
12m/1rsd je samo za nove korisnike. Popust je za one koji obnavljaju ugovor.Nije, pogledaj sta pise ispod paketa. 12m/1rsd je ostalo samo na baneru... ako pozoves call centar ili odes na salter recice ti to kako pise - do 10 meseci 50%
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari