Baš tako.da li se prvo troše megabajti koje imam pa tek onda iz 4u box 4 ili kako?
racuns razliku paketa kada ne bi uzeo uredjaj i sa uredjajem, pa onda nece biti 69k u prvoj varijanti. Ako je O6 recimo 1500 bez telefona, dakle telefon placas 24k + ovih 9k sto pominjes.Pa tako te izadje jos skuplje telefon, evo ti racunica za Omorika 6, mesecna rata za paket ti je onda 2500 x 24 messca ti je 60 hiljada dinara plus jos 9 hiljada izadje te 69 hiljada rinara telefon, a da ga uzmes na rate izadje te mesecna predplata za racun 1800 dinara plus 950 dinara rata za telefon pa x 24 meseca izadje te 66 hiljada dinara.
Sto je van svake pameti jer telefon u slobodnoj prodaji kosta 170 evra i to u radnji sa 2 godine garancije a na kp izadje sigurno i jeftinije.
Sleduje ti ukupno 3 STB uređaja, 1 LAN switch i 1 wifi extender (Huawei).Razmisljam da uzmem Box 4 plavi paket (optika), a imam 3 televizora, znaci trebaju mi 3 boxa. Da li se doplacuje treci box? Ako na ruteru imaju samo dva Lan prikljucka za iptv (lan2 i lan3) gde se prikljucuje treci box?
ne moze na prepaid. Za sat ti resava a1 mesecni plan od 300din gde imas i 1gb neta sto je dosta za potrosnju sata.Dosta ih tako koriste.Да ли овај интернет од 100ГБ важи и за припејд број?
Хтео бих клинцу да иузмем неку картицу за сатић смартић, па не знам код кога је најповољније. Генерално се не разумем у припејд, које су тарифе, кредити. Њему би требало само кредит да може да цимне, не знам да ли је потребан и интернет?
Moze kontrola troskovaДа ли овај интернет од 100ГБ важи и за припејд број?
Хтео бих клинцу да иузмем неку картицу за сатић смартић, па не знам код кога је најповољније. Генерално се не разумем у припејд, које су тарифе, кредити. Њему би требало само кредит да може да цимне, не знам да ли је потребан и интернет?
To je dobro, da se ne zamajavam sa placanjem 1 din svakog meseca.Za ovo drugo pitanje, trebalo bi da ti stižu računi na 0 dinara, tako da ne moraš plaćati. Dva meseca mi dolazi račun na 0 dinara. A za ovo prvo, mislim da mogu i drugi da provere, ali treba nešto da se ukuca, ne znam šta tačno, to će ti neko drugi bolje reći.
Znaci sve je ok, proveravao sam kod aktiviranih brojeva i ne vidi se da su dodati pa bolje da se raspitam nego da se ganjam posle sa MTS-om..@terzazak: Ne mogu da vide, samo ti kao nosioc BOX ugovora vidiš stanje. Njima npr. stižu poruke da su potrošili net ali neka se ne obaziru na to.
Ja sam isključio net limit, po meni je nepotrebno sa toliko neta davati sto dinara više.
Ovo za ukucavanje provere mislim da i dalje radi, naravno samo kod tebe, ali je izgubilo smisao kada su ubacili praćenje stanja u moj mts aplikaciju.
Aj da odgovorim sam sebi: produžena je do trećeg oktobra. Promena će najverovatnije biti od ponedeljka 04.10., ali nemaju informaciju u poslovnici šta će biti promenjeno.Da li će produžiti promociju za 12m po dinar? Na sajtu je i dalje info da traje do 30-og septembra.
Dobijas spliter za treci box.Razmisljam da uzmem Box 4 plavi paket (optika), a imam 3 televizora, znaci trebaju mi 3 boxa. Da li se doplacuje treci box? Ako na ruteru imaju samo dva Lan prikljucka za iptv (lan2 i lan3) gde se prikljucuje treci box?
Контрола трошкова је 800 динара месечно, за те 700 има код Теленора и сат и картица.Moze kontrola troskova
Pogledaj Globaltel, možda ti tako nešto odgovara.Навише би ми одговарало неки припејд где бих уплаћивао медном месечно неки мали износ само за нет и да има за цим.
Evo zasto sam ja pomislio da je besplatno, zbog ovoga sto pise sa asterixom ispod crvenog.Pitanjce ako neko zna, Apolon je ukljucen u MaxTV paket ili nije?
Imam Box3 400/160.
Redom sam sve aktivirao na sajtu pa i to i cini mi se da je ispod pisalo ukljuceno u paket.
Sad kad udjem stoji kao da sam narucio i pise cena 699din i automatska obnova.
Pa reko ako sam se zezno da iskljucim, platim za ovaj mesec i gotovo.
Ako ostajes na isti paket, najvise dobijas 2 meseca i to ako se smilujuIstiče mi ugovor za box4 plavi krajem oktobra.
Šta mogu da izBOXujem kad me budu zvali?
3-4 meseca po 1 din?
Ja sam danas obnovio BOX4 Plavi sa 3 meseca fraj, e sad bilo mi je prvo ponudjeno na samo 1 mesec, ali sam stari korisnik skoro 2 decenije pa se "smilovali"Ističe mi ugovor za box4 plavi krajem oktobra.
3-4 meseca po 1 din?
Jel to još prolazi? 😂Nek im napise u mejlu da hoce da predje u SBB...
Može 4 meseca. Meni su to ponudili pre tri dana (Box 3 Fiksni + Net + TV 200/80). Iscimaš ih telefonom ili u poslovnici da si zainteresovan za produženje ugovora.Ističe mi ugovor za box4 plavi krajem oktobra.
3-4 meseca po 1 din?
Da li će produžiti promociju za 12m po dinar? Na sajtu je i dalje info da traje do 30-og septembra.
https://mts.rs/Privatni/BOX/BOX-4/FIKSNA-NET-TV-MOB
Kod:https://mts.rs/Privatni/BOX/BOX-4/FIKSNA-NET-TV-MOB
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari