Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

jel može neko da mi objasni šta znači 4 u box 4, nisaam baš razumeo opis na sajtu.
i kako se aktivira

imam jedan dodat broj kao što se vidi i plus moj broj (pretpostavljam da se on ne mora dodavati) ali koliko vidim po potrošnji ništa se ne troši

da li se prvo troše megabajti koje imam pa tek onda iz 4u box 4 ili kako?

Poslednja izmena:
Može da se aktivira direktno iz aplikacije ili da pozoveš CC. Prvo se troše MB iz paketa za svaki broj, pa tek onda tih 100 GB. Mislim da uz tvoj broj ide još 4 broja, ali ovo nisam siguran.

znači ti dodatni brojevi mogu da dele još tih 100 giga mesečno kad potroše svoje
fina ponuda

Pa tako te izadje jos skuplje telefon, evo ti racunica za Omorika 6, mesecna rata za paket ti je onda 2500 x 24 messca ti je 60 hiljada dinara plus jos 9 hiljada izadje te 69 hiljada rinara telefon, a da ga uzmes na rate izadje te mesecna predplata za racun 1800 dinara plus 950 dinara rata za telefon pa x 24 meseca izadje te 66 hiljada dinara.

Sto je van svake pameti jer telefon u slobodnoj prodaji kosta 170 evra i to u radnji sa 2 godine garancije a na kp izadje sigurno i jeftinije.
racuns razliku paketa kada ne bi uzeo uredjaj i sa uredjajem, pa onda nece biti 69k u prvoj varijanti. Ako je O6 recimo 1500 bez telefona, dakle telefon placas 24k + ovih 9k sto pominjes.

Da li će produžiti promociju za 12m po dinar? Na sajtu je i dalje info da traje do 30-og septembra.

Aktivirao sam 4 u box 4 i kod mene na nalogu se uredno vidi broj i da je aktivirano.
Da li se na nalozima dodatih brojeva vidi da su ukljuceni u ovaj dodatak ili ne?
I jos jedno pitanje vezano za placanje racuna, mogu li da uplatim odjednom 20-ak dinara (akcija 12 meseci po dinar) ili moram svaki racun posebno da placam?

Za ovo drugo pitanje, trebalo bi da ti stižu računi na 0 dinara, tako da ne moraš plaćati. Dva meseca mi dolazi račun na 0 dinara. A za ovo prvo, mislim da mogu i drugi da provere, ali treba nešto da se ukuca, ne znam šta tačno, to će ti neko drugi bolje reći.

Razmisljam da uzmem Box 4 plavi paket (optika), a imam 3 televizora, znaci trebaju mi 3 boxa. Da li se doplacuje treci box? Ako na ruteru imaju samo dva Lan prikljucka za iptv (lan2 i lan3) gde se prikljucuje treci box?

Ne doplaćuju se dodatna 2 stb-a, piše na sajtu.

Što se tiče priključka, iskoristiće jednu od 2 utp utičnice koje bi koristio za internet.

Razmisljam da uzmem Box 4 plavi paket (optika), a imam 3 televizora, znaci trebaju mi 3 boxa. Da li se doplacuje treci box? Ako na ruteru imaju samo dva Lan prikljucka za iptv (lan2 i lan3) gde se prikljucuje treci box?
Sleduje ti ukupno 3 STB uređaja, 1 LAN switch i 1 wifi extender (Huawei).
I način: preko switch-a razdeliš LAN 2 ili 3 na dva STB uređaja
II način: ukoliko dobiješ Huawei modem/ruter upariš ga sa extender-om i LAN za STB u njega.

@terzazak: Ne mogu da vide, samo ti kao nosioc BOX ugovora vidiš stanje. Njima npr. stižu poruke da su potrošili net ali neka se ne obaziru na to.
Ja sam isključio net limit, po meni je nepotrebno sa toliko neta davati sto dinara više.
Ovo za ukucavanje provere mislim da i dalje radi, naravno samo kod tebe, ali je izgubilo smisao kada su ubacili praćenje stanja u moj mts aplikaciju.

Poslednja izmena:
Да ли овај интернет од 100ГБ важи и за припејд број?
Хтео бих клинцу да иузмем неку картицу за сатић смартић, па не знам код кога је најповољније. Генерално се не разумем у припејд, које су тарифе, кредити. Њему би требало само кредит да може да цимне, не знам да ли је потребан и интернет?

Хтео бих клинцу да иузмем неку картицу за сатић смартић, па не знам код кога је најповољније. Генерално се не разумем у припејд, које су тарифе, кредити. Њему би требало само кредит да може да цимне, не знам да ли је потребан и интернет?
ne moze na prepaid. Za sat ti resava a1 mesecni plan od 300din gde imas i 1gb neta sto je dosta za potrosnju sata.Dosta ih tako koriste.

Moze kontrola troskova

Za ovo drugo pitanje, trebalo bi da ti stižu računi na 0 dinara, tako da ne moraš plaćati. Dva meseca mi dolazi račun na 0 dinara. A za ovo prvo, mislim da mogu i drugi da provere, ali treba nešto da se ukuca, ne znam šta tačno, to će ti neko drugi bolje reći.
To je dobro, da se ne zamajavam sa placanjem 1 din svakog meseca.

@terzazak: Ne mogu da vide, samo ti kao nosioc BOX ugovora vidiš stanje. Njima npr. stižu poruke da su potrošili net ali neka se ne obaziru na to.
Ja sam isključio net limit, po meni je nepotrebno sa toliko neta davati sto dinara više.
Ovo za ukucavanje provere mislim da i dalje radi, naravno samo kod tebe, ali je izgubilo smisao kada su ubacili praćenje stanja u moj mts aplikaciju.
Znaci sve je ok, proveravao sam kod aktiviranih brojeva i ne vidi se da su dodati pa bolje da se raspitam nego da se ganjam posle sa MTS-om..
A za proveru lako, na nalogu se vidi, a i cisto sumnjam da ce se potrositi 100gb mesecno.

Hvala na odgovorima..(y)

Da li će produžiti promociju za 12m po dinar? Na sajtu je i dalje info da traje do 30-og septembra.
Aj da odgovorim sam sebi: produžena je do trećeg oktobra. Promena će najverovatnije biti od ponedeljka 04.10., ali nemaju informaciju u poslovnici šta će biti promenjeno.

Moze kontrola troskova
Контрола трошкова је 800 динара месечно, за те 700 има код Теленора и сат и картица.
Навише би ми одговарало неки припејд где бих уплаћивао медном месечно неки мали износ само за нет и да има за цим.
Штета што МТС нема неке повољније тарифне.
Имали су сатић за 350 динара уз бокс али их више нема.
Дете има 7 година.
Сат сам поручио са Алија.

Навише би ми одговарало неки припејд где бих уплаћивао медном месечно неки мали износ само за нет и да има за цим.
Pogledaj Globaltel, možda ti tako nešto odgovara.

A1?

Ističe mi ugovor za box4 plavi krajem oktobra.
Šta mogu da izBOXujem kad me budu zvali?
3-4 meseca po 1 din?

Pitanjce ako neko zna, Apolon je ukljucen u MaxTV paket ili nije?
Imam Box3 400/160.
Redom sam sve aktivirao na sajtu pa i to i cini mi se da je ispod pisalo ukljuceno u paket.
Sad kad udjem stoji kao da sam narucio i pise cena 699din i automatska obnova.
Pa reko ako sam se zezno da iskljucim, platim za ovaj mesec i gotovo.
Evo zasto sam ja pomislio da je besplatno, zbog ovoga sto pise sa asterixom ispod crvenog.
Stvarno je zbunjujuce.

Prilozi

• Screenshot at 2021-10-03 08-04-01.png
    Screenshot at 2021-10-03 08-04-01.png
    17.5 KB · Pregleda: 97
3-4 meseca po 1 din?
Ja sam danas obnovio BOX4 Plavi sa 3 meseca fraj, e sad bilo mi je prvo ponudjeno na samo 1 mesec, ali sam stari korisnik skoro 2 decenije pa se "smilovali" :confused:

Rekoše mi da od sutra imaju neku promociju upola cene paketa na jedan mesec što je katastrofa, tako da sam uzeo ovo pa teram dalje.

Mada ovo je obnova paketa, koji već djulam evo 3 godina, tako da i nisam očekivao neko iznenadjenje da ponude više.

3-4 meseca po 1 din?
Može 4 meseca. Meni su to ponudili pre tri dana (Box 3 Fiksni + Net + TV 200/80). Iscimaš ih telefonom ili u poslovnici da si zainteresovan za produženje ugovora.

Od danas u ponudi novi Box 4 Plavi Lite. Koliko sam skapirao, razlika u odnosu na Plavi je Omorika 6 umesto 15 i nema opcije za Wifi Extender.

Kod:
https://mts.rs/Privatni/BOX/BOX-4/FIKSNA-NET-TV-MOB

Onda je važno i ovo da se napomene:

Uslovi BOX 4 promocije:
12 meseci po 1 dinar – za nove korisnike koji nemaju mts usluge ili koji imaju samo uslugu fiksne i/ili mobilne postpejd linije (ne odnosi se na postpejd korisnike koji imaju mobilni telefon koji nisu otplatili) a odluče se za uvođenje optičke infrastrukture i BOX 4 paketa, uz ugovornu obavezu na 24 meseca,
prvih 10 meseci 50% popusta na mesečnu naknadu – za korisnike koji se odluče za uvođenje dve nove usluge (Fiksna + iris TV + Net + MOB), uz ugovornu obavezu na 24 meseca za BOX 4 paket,
prvih 5 meseci 50% popusta na mesečnu naknadu – za korisnike koji se odluče za uvođenje jedne nove usluge (Fiksna + iris TV + Net + MOB), uz ugovornu obavezu na 24 meseca za BOX 4 paket,
prvi mesec 50% popusta na mesečnu naknadu – za korisnike koji već koriste fiksnu i mobilnu liniju, iris TV i Net i opredele se za BOX 4 paket uz ugovornu obavezu na 24 meseca, kao i za korisnike koji obnavljaju ugovornu obavezu za BOX 4 paket,
prva 2 meseca otključan MAX paket – za sve nove korisnike iris TV usluge u okviru BOX 4 paketa.

Promocija 12 meseci po 1 dinar traje do 31. oktobra 2021, dok promocije 10/5/1 mesec 50% popusta na mesečnu naknadu traju do 31. decembra 2021. godine

Ovo su meni ponudili:

prvi mesec 50% popusta na mesečnu naknadu – za korisnike koji već koriste fiksnu i mobilnu liniju, iris TV i Net i opredele se za BOX 4 paket uz ugovornu obavezu na 24 meseca, kao i za korisnike koji obnavljaju ugovornu obavezu za BOX 4 paket

Mada sam dobio 3 juče zbog "staža", ali ako želim fon ili bilo koji uredjaj mogu bez problema, nevezano za uzetu pogodnost besplatnih meseci.

Nazad
Vrh Dno