Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Poslao mail, navodeci da su mi poslovnici rekli da mogu da dobijem ekstender za 1 din. Odgovorili da mogu da kupim ekstender u weshopu po ceni od 6500 din...

Pise da je od box 4 plavog za 1 din.
Imaju gresku na sajtu i u flajeru, zbog koje drndaju vdsl korisnike, jer nigde ne pise da je samo za optiku, a interna procedura im je da izdaju samo onima koji su na optici...

Losmika39 said:
Imam box 3 optiku potpisan ugovor pre 6 meseci,kome se obratiti za prelazak na box 4 uz potpisivanje novog ugovora i dobijanja 12 meseci po 1 dinar?
Pisalo je par ljudi da je to moguće :)

U poslovnici sam ja zavrsio.
Jel moze malo pojasnjenje sta si uradio? Jer ja hocu da spojim mobilni telefon sa trenutnim box 3 u box 4 crveni pa mi tom prilikom nude samo mesec dana a pre samo 15 dana su mi nudili 3 meseca. Pa ako je moguce da potpisem novi ugovor sa 12 meseci za gratis sto da ne iskoristim.

Otisao u poslovnicu i rekao sta hocu. Dosao sef poslovnice i zavrsili sve za par minuta.

Doneo dostavljač extender (narucen emailom), onda usledilo otvarnaje i potpisivanje "ugovora", pa ustanovio da se ne slazu brojevi na bar kodu na kutiji, ima ih dva na dve nalepnice, pa u kutiji dve koverte za povrat potpisanog ugovora i tu se ne slazu brojevi uopste, nazvao svoju sluzbu i rekli mu da se vrati paket, tako moj extender za 1rsd ode nazad... (ne zna ni koji sam ga q*** pustio da ga vrati, al ajde da coveku ne pravim probleme na poslu, sta cu kad sam fini), napisao na ugovoru da je ponisten, da se vraca uredjaj jer dostavljac ima pogresne podatke i nesaglasnos sa papirologijom i da ja hocu svoj extender za dinar i da poslaju ponovo...

Ako se dobiju pogodnosti za produzenje ugovora, od par meseci po dinar, pre isteka ugovorne obaveze, od kada se racuna tih nula dinara?

Ako se dobiju pogodnosti za produzenje ugovora, od par meseci po dinar, pre isteka ugovorne obaveze, od kada se racuna tih nula dinara?

Od trenutka popisivanja novog ugovora.

Primera da potpises novi ugovor danas i da ga aktiviraju odmah onda bi ti se racunalo od danas, do jucerasnjeg datuma bi ti obracunali po paktu koji koristis i onda krece bespatni period ovih par dana sto bi i video na sledecem racunu da su ti samo obracunali 23 dana paketa a da sledecih 7-8 dana ne bi, i to bi ti trajalo sve dok ti ne istekne broj meseci koji si dogovorio ali da kazemo da traje 6 meseci od Maja do Novembra meseca do 23 u tom mesecu a za onih 7-8 dana do kraja meseca bi ti obracunali po tom paketu koji si uzeo.

Mislim od narednog meseca, za pun mesec ili mesece.

@BobRock9x Potvrđujem, računa se proporcionalno. Benefiti traju X meseci od dana potpisivanja, dakle ako je potpisan aneks 15. u mesecu za mesec koji im 30 dana, gde je pretplata pre aneksa bila 3000 din mesečno, naplatiće se 1501 dinar prvog meseca, a drugog meseca 1 dinar (odnosno 0 dinara pošto od skoro to ne naplaćuju).

Ako ima neki/a promoter/ka za Box pakete, neka mi se javi u PP

25 aprila sam podneo zahtev za uvodjenje box 3 optike. Pre dve nedelje su bili i iskopali mi u dvoristu i provukli samo cev kroz koju tek trebaju da provuku opticki kabal. Ovo je katastrofa da je mesec dana proslo i da mi jos nisu uveli... Zvao sam juce call centar i teta mi rece da je napisala urgentno sta god to znacilo, videcemo da li ce nesto da ubrzaju.

Ugovor za box 3 paket mi istice sad krajem meseca.Placao sam 3199,00 i sad vidim da se nakon ugovorne obaveze cena uvecava za 300 din. to jest 3499,00.
Sada na njihovom sajtu taj paket kosta 3499 din to jest posle isteka ugovora 3799din.Zanima me koliko cu ja da placam ako ne produzim ugovor.U pitanju je box3 (fiksni,tv i internet)

Ako si imao onaj paket 200/80 pod uslovom da si na optici onda je to ta cena, sada mozes nastaviti da koristis tako bez ugovorene obaveze ali moj savet bi ti bio da pozoves call centar ili odes do poslovnice i trazis menadzera prodaje i da se dogovorite oko pojedinosti i trazis im minimalno 6 meseci za potpisivanje novog ugovora, ako ne pristanu malo mazi pa kazi imam ponudu od ne znam koga imas od provajdera u ulici jos ali ako imas jos koga kazi nude mi za prelazak tipa toliko i toliko. Pa ako se neckaju kazi samo hvala dovidjenja i okreni se i idi pa posle par dana opet pozovi cisto da vidis jel mozes da ih nasankas da daju minimalno 6 meseci gratis. Ako imas uslova za optiku predji na to.

Ja jesam na optici taj paket 200/80,e sad ako mi ne nude nista vise od onog standarda 1 mesec za produzenje ugovora,nemam razlog da budem pod ugovornom obavezom jel cu i dalje placati cenu kao da sam pod novim ugovorom.Inace u ulazu imam SBB,posta net tako da videcemo.Hvala na odgovoru.To zvanje posle je malo nezgodno jel ti se javlja kol centar,oni nude samo ono sto je po protokolu,ocu reci ona ili on ko se javi i nema pojma da si sa nekim pricao.

Pozovi 0800/100-100 i pritisni broj 1, tu kada ti se javi kazi sta hoces i trazi da te prebace kod nekog drugog da pregovaras za bolje uslove. Mislim da maksimalno mozes da dobijes 6 meseci toliko im prvo trazi ako nece onda pristani na 3 meseca ako ti to odgovara ako nece onda lepo predji na box 3 ali onaj manji paket.

Imam box 3 optiku potpisan ugovor pre 6 meseci,kome se obratiti za prelazak na box 4 uz potpisivanje novog ugovora i dobijanja 12 meseci po 1 dinar?
Pisalo je par ljudi da je to moguće :)
Ističe mi ug obaveza u septembru, ako do tada potraje akcija 12 meseci po din, da li za obnovu ug mogu to da dobijem, bez da prelazim na viši paket, ili da vratim opremu na mesec dana, pa onda da probam?

Ističe mi ug obaveza u septembru, ako do tada potraje akcija 12 meseci po din, da li za obnovu ug mogu to da dobijem, bez da prelazim na viši paket, ili da vratim opremu na mesec dana, pa onda da probam?
Ne moze, samo onaj ko uzima sada optiku i uzima sve nove usluge taj dobija 12 meseci.

Proradio mi HBO GO!!! Posle tacno 5 meseci. 100% sam siguran da ih je Ratel "pojurio" da to zavrse, jer sam ih prijavio pre desetak dana. Sve ono pre prijave...telefonske zalbe, mejlovi...nista nije vredelo. Samo su obecavali... SBB je hiljadu godina ispred MTSa u odnosu prema korisnicima koji imaju bilo kakav problem.

Za mesec dana mi ističe ugovorna obaveza za box3 i da li je neko uspeo da napravi ugovor na drugo ime pa da iskoristi ovu promociju od 12 meseci i da li se vraća oprema pošto bi mi odgovaralo da dobijem ovaj novi iris tv box? Hvala

Majka, koja se nista ne razume u pakete, kaze da su je zvali iz MTS-a oko uvodjenja optike, pa onda nije razumela jel to vezano za neku redovnu zamneu rutera ili sta vec ili postojecim korisnicima koji nisu na optici to uvodjenje ide uz produzavanje ugovora?

Dakle jel se optika uvodi kao redovna stvar i unapredjenje ili mora da se produzava ugovor kao uslov?

Za mesec dana mi ističe ugovorna obaveza za box3 i da li je neko uspeo da napravi ugovor na drugo ime pa da iskoristi ovu promociju od 12 meseci i da li se vraća oprema pošto bi mi odgovaralo da dobijem ovaj novi iris tv box? Hvala
Samo moras naci kreativnog promotera
Pise na ukucana,ako isto prezime menja i prezime=devojacko
Ulica ista,samo broj bb

Redovno nema sanse,tek posle 3 meseca od raskida si novi korisnik

Gde se uopste vidi broj Iris Go uredjaja, brisu uredjaji i tako to? Nema nista na portalu moj mts i moj mts aplikaciji.

Nezvanican info, promo akcija za Box pakete na optici (12 meseci X 1 din.) produžava se do 30.06.2021.god..

Samo moras naci kreativnog promotera
Pise na ukucana,ako isto prezime menja i prezime=devojacko
Ulica ista,samo broj bb

Redovno nema sanse,tek posle 3 meseca od raskida si novi korisnik
Meni su u poslovnici rekli da treba da prodje mesec dana da bi se opet prijavio na istoj adresi kao novi korisnik.

Mozda za redovnu ponudu,si pitao da li dobijas 12m po dinar ?

Meni rekli da je 12m promo za istog korisnika 3m posle raskida

Vrh Dno