Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Mislim da nema ništa od toga ukinuli su cinestar 2 TV...

Mislim da ce biti u HD-u jer je taj kanal uveden u aprilu ove godine. Bilo bi potpuno suludo da ga sad posle 4 meseca ukinu. I moguce da ce ga vratiti bas sa premier kanalima.

Poslednja izmena:
Понудили и мени тај хибридни АДСЛ/4Г рутер и брзину 20/4 уместо 10/1 коју имам и која је једино технички могућа. Е сад, нисам за ово чуо раније па уопште не разумем како та технологија функционише. Каже ми овај из Телекома да „надопуњује“ АДСЛ брзину користећи 4Г. Али како? Да ли је интернет сада увек преко 4Г? Када шаљете неки захтев ка серверу, нпр. HTTP, ви можете само са једне локације, а ако и АДСЛ и 4Г то су две локације. Значи, један захтев, једна локација.

Конфузно ми је а они не умеју да објасне. А ако је то у ствари 4Г, као кућни интернет код Випа или Теленора, не знам да ли се уопште исплати прећи јер бежично никад не може да буде као преко жице. Уосталом, 4Г имам на телефону па и у пракси то и видим.

Gde može da se kulturno skine za štampu lista tv kanala ? Ovo na sajtu je bez veze.

Понудили и мени тај хибридни АДСЛ/4Г рутер и брзину 20/4 уместо 10/1 коју имам и која је једино технички могућа. Е сад, нисам за ово чуо раније па уопште не разумем како та технологија функционише. Каже ми овај из Телекома да „надопуњује“ АДСЛ брзину користећи 4Г. Али како? Да ли је интернет сада увек преко 4Г? Када шаљете неки захтев ка серверу, нпр. HTTP, ви можете само са једне локације, а ако и АДСЛ и 4Г то су две локације. Значи, један захтев, једна локација.

Конфузно ми је а они не умеју да објасне. А ако је то у ствари 4Г, као кућни интернет код Випа или Теленора, не знам да ли се уопште исплати прећи јер бежично никад не може да буде као преко жице. Уосталом, 4Г имам на телефону па и у пракси то и видим.

Koji paket imate pa vam ponudili hibridni ruter i brzinu 20/4 umesto 10/1?
Kolika je mesecna pretplata za taj paket?
Ja imam BOX 3 paket (fiksni+internet 10/1+televizija).
Hvala!

Radi

• Like
Reagovanja: M J
Zna li neko sta je problem kod rutera H168N koji sam dobio u box 4. Kad se upali ruter, nakon onog inicijalnog paljenja, internet lampica na njemu sija crveno, sve dok ne konektujem neki uredjaj na njega, makar to bilo i posle 2 sata od paljenja. Cim se uredjaj konektuje, lampica pozeleni nakon par trenutaka. Veceras se desilo i nakon odredjenog vremena neaktivnosti telefona. Prijavljuje da nema neta (lampica na ruteru sija crveno), odradio reconnect na ruter i net proradio (lampica zasijala zeleno).

Prati korak po korak.

http://192.168.1.1/

username: admin
password: ztonpk

Pa idi na internet, druga karica. Zatim wan, pa klikni na HSI, zatim Detail. Otvoriće se dole u PPP Connection Mode, stavi always on i sačuvaj dole desno.

Odlicno, hvala. :) Pretpostavio sam da je neko podesavanje u pitanju, ali ko zna kad bih ga sam pronasao.

• Like
Koji paket imate pa vam ponudili hibridni ruter i brzinu 20/4 umesto 10/1?

Имам бокс 4. Годинама нисам обнављао уговор, тада није ни било различитих пакета. Понуђен ми је бокс црвени, значи све исто само би интернет ишао преко тог хибридног модема. Већ сам неколико пута тражио повећање брзине али немам техничких могућности.

Jel neko skorije dobio 5-8 meseci po dinar?
Mene zvali pre desetak dana i nudili 2m za dinar. Rekao im da hoću barem 6 meseci, kaže teta da ne može, jedino ako uzimam optiku. Pošto nemam uslova za optiku odbio sam ponudu.
Danas me zvali ponovo i nudili isto, opet sam odbio i rekao da me ne zovu dok mi ne ponude 6m po dinar.

Sent from my moto g(6) using Tapatalk

• Like
Ja izdejstvovao 5 meseci bez optike za produzenje ugovora.Pisi im ns mejl.

• Like
Jel neko skorije dobio 5-8 meseci po dinar?
Mene zvali pre desetak dana i nudili 2m za dinar. Rekao im da hoću barem 6 meseci, kaže teta da ne može, jedino ako uzimam optiku. Pošto nemam uslova za optiku odbio sam ponudu.
Danas me zvali ponovo i nudili isto, opet sam odbio i rekao da me ne zovu dok mi ne ponude 6m po dinar.

Sent from my moto g(6) using Tapatalk

Sa kojih brojeva su te zvali? Možda su one teledirekt i slične firme koje nude 2 meseca. Probaj da ih zoveš ili preko mejla. Ja sam dobio 7 meseci bez optike, box plavi...

Zoves sam 065733 cini mi se pa te oni kasnije zovu sa ponudom. Barem ja tako radim svake dve godine kad istice ugovor.Uvek izboxujem free mesece i za zenu za mobilni i za moj Box paket.

Iz prvog :D Priča je krenula sa 2 meseca ovo, ono... Rekao sam da na to ne pristajem i da ću morati da odjavim sve usluge, pa kao novi korisnik da (na ženino ime) tražim 6 meseci. Tada mi je rekao da ne bi komplikovali stvari, a i stari sam korisnik, ponudio je 6 meseci za box 4, međutim ja sam hteo da pređem na box3, ali u tom slučaju bih dobio samo 2 meseca jer prelazim na manji paket. Njegov predlog je bio da mi ponudi 7 meseci gratis što je cenovno kada se uzme prosek cena box3 paketa, a da ostanem na box4 plavom. Poslednji mesec od starog ugovora sam platio upola manje, tako da su mi gratis meseci krenuli od marta meseca... Pitao me još da li mi je dovoljna količina GB u O2, rekao sam da je tih 20GB više nego dovoljno.

Poslednja izmena:
bravo care :)

I mene zovu vec dva puta i nude po 2 meseca gratis. Ugovor mi istice za nekih 2.5 meseca, box 4 crveni. Moracu i ja da okrenem 733. :) Ako kojim slucajem mi daju nekih 6 meseci gratis, da li ce to da vazi ako se opredelim da uzmem neki telefon?

Da, dobra stvar kod MTS-a je ta sto dozvoljavaju da 3 meseca pre isteka ugovora obnovis isti.

Znam za to da moze 3 meseca nakon isteka da se obnovi ugovor, nego me interesuje da li idu u kombinaciji gratis meseci (kolko god da daju) i telefon?

Dobro vece drustvo,planiram da uzmem Box 4,imam 3 tv u stanu,u nedoumici sam da li da uzmem crveni ili plavi?nisam zahtevan korisnik u smislu postpejda i internet brzine,mislim da bi mi omorika 1 i 100 mb /s interneta bila sasvim dovoljna kao i ponuda tv kanala,uz ovaj crveni box bi verovatno uzeo i telefon na rate,neki od xiaomi modela gde bi mesecna naknada za njega bila 500 dinara,medjutim kevi na tv fale neki filmski kanali kojih nema u crvenom paketu ali ima u skupljem plavom,koji ima brzi net i jacu postpejd tatifu ali i jacu mesecnu naknadu i ono sto je meni kontradiktorno za isti xiaomi telefon vecu mesecnu ratu u odnosu na crveni box-700 mesecno.takodje plavi nudi prikljucenje 3 tv free i premotavanje 7 dana unazad sto je meni bitno za sport dok bi u crvenom morao za 3 tv i uslugu premotavanja da platim dodatno.
S obzirom da mi je net brzina i postpejd tarifa zadovoljavajuca u crvenom boxu,mislio sam da uzmem crveni box +onaj porodicni paket tv kanala koji kompenzuje nedostatak fikmskih kanala u crvenom boxu+doplata za 3 stb uredjaj i premotavanje.onda bih mogao da uglavim i mobilni na rate u toj varijanti.
Sta mislite o ovoj kombinaciji?Ili da ipak uzmem plavu box a telefon kupim na kes u nekoj od povoljnih prodavnica?
Unapred hvala na odgovoru

Ja mislim da ne. Barem pre nije moglo.

I ja mislim da ne može, jer oni relativno povoljnu cenu samog uređaja uz box, nadoknađuju kroz povećanu pretplatu istog tog boxa. Sa gratis mesecima bi se izgubila smisao kod paketa bez uređaja...

Nazad
Vrh Dno