Nov sam korisnik MTS optike i BOx 4 plabog paketa, mozete li mi reci moze li se na MTS-u napraviti lista kanala kao kod Posta net-a ili Sbb-a, a do nije uz pomoc omiljenih kanala? Da se proberu kanali iz ponude, te da ostale preskace?
Takodje moze li se iksljuciti info bar koji se pojavljuje pri prelasku na novi kanal?
Ja prelazim sa SBB-a i dobih 6+2 meseca gratis za box3 optika doduse preko akvizitera.
Odmah sutra dan me pozvali za instalaciju al sam ih pomerio za 15 dana dok istekne SBB otkazni rok.
Ako nekom treba kontakt za mts akvizitera mogu da dam kontakt na PP.
Moje iskustvo i zbog čega preporučujem izbegavanje Telekoma. Pisao sam nešto u drugoj temi, ali drugačija je namena.
Korisnik njihovog Interneta sam barem 15 godina (od kada su ponudili ADSL), a mobilnog 20 godina. Nekada je bila milina. Sve je radilo, a to retko što bi se javio neki problem odmah sutradan dođe ekipa i menja ruter. Malo je bilo duže oko problema sa naglim padom brzine jednom prilikom, ali i to su rešili. Ali, kako neko reče, ovaj Telekom je kao da su pre godinu i po dana otpustili sve ljude koji su imali pojma (ili su oni pobegli), pa zaposlili stranačke kadrove.
5. Negde u junu na račun mi dodaju neku dodatnu uslugu za mobilni koju, naravno, nikada nisam aktivirao. Opet vreme i živci. Da sačekam korigovani račun.
Slao im mail, dobio povratni mail da će me zvati sa skrivenog broja blabla.Sa kojih brojeva su te zvali? Možda su one teledirekt i slične firme koje nude 2 meseca. Probaj da ih zoveš ili preko mejla. Ja sam dobio 7 meseci bez optike, box plavi...
Ako ja dobro razumem, ti se zalis na njihovu administraciju a ne na usluge - internet, tv, telefon?!
Jel moze da se dobiju meseci po dinar ako se uzme telefon?
Zanima me da li skuplji paketi imaju 72 sata unazad na svim kanalima ili je za sve isto?
Imam BOX 3 (Fiksna + Net 200 (optika) + TV Plus HD) i ta usluga ulazi u paket, ali nemam je na svim kanalima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari