Da li uz box3 pakete dolazi premotavanje unazad? Ne mogu nigde da nadjem
Pogledao sam malo bolje, ide uz Plus TV paket i Max TV paket(Usluga Gledaj unazad (7 dana)), koji su u okviru Box 3(Net50/Net 200 i Net100/ Net400).
https://mts.rs/Privatni/Televizija/mts-TV/Naruci-mts-TV
Radi za sve kanale koji podržavaju tu opciju(to su skoro svi, a najgledaniji bukvalno svi).
Kanali CineStar TV, CineStar TV Action & Thriller, CineStar TV Fantasy, CineStar TV Comedy & Family i Film +, do 3 dana unazad.
Nisi jedini, ja nemam ni 8.5 jer su došli do zasićenja pa centrala zakida... A to je baš fer da plaćamo istu cenu kao neko tamo što plaća XX/XX Mbps.. A ni na vidiku upgrade infrastrukture.Izgleda da ću samo ja da odrtavim na ovih budjavih 10 mbps, zapravo 8,5.
Pa bas i nemamo, povecali su u mom paketu na 400/160 a meni su povecali samo na 200/40 mada sam im juce poslao mail nisu mi za sada odgovorili a cisto i sumnjam da ce se udostojiti da mi odgovore.Dobro vece,
Jedno pitanje vezano za nove boks pakete.
U februaru smo potpisali boks 3-standardni sa internetom do 100/10.
Pre neki dan, videh da su izbacili nove pakete, zvao sam ove iz korisnickog centra i pitao da li mozemo da predjemo na novi box3.
Razlika paketa je: promena na samom internetu, nije do 100/10 nego je do 100/20 i nema vise osnovnog tv paketa, nego je Tv max, a sto se tice fiksnog ubacili su neograniceno prema supernovoj.
U Telekomu su rekli da sve moze, kreirali su mi zahtev i cekam proveru same parice-javi ce mi.
E sada, mene interesuje da li sa ovim parametrima mogu imati box 3 paket (novi)-3899din/mes
Attainable Rate(Up/Down) 15765/140624 kbps trenutno je na interleaved profilu (kada je bio fast/fast up je bio oko 17200 a down oko 156000 – sto je najgore nedostupan mi je profil vectoring.(inace imamo ono ipan ili kako vec se zove I nalazi se na prizemlju)
Najvise ovo jurim zbog TV-a, kada izadje promo period u oktobru, onda moram naknadno da placam dodatne tv pakete na cenu od 3599, sto je mnogo, mnogo je.
A ovako ako me puste na novi box-bice znacajna ustedada-dobri kanali i jos hd rezolucija
p.s.
Proverena infromacija- kada se radi aneks ugovora, nema veze sto je kao u mom slucaju ostalo jos godinu i po dana do isteka, rade novi ugovor na 2godine i dobijaju se benefiti- par meseci za dinar ili ako oce neko uredjaj-kao sto je u mom slucaju, ako dozvole novi lap top.😀
Hvala unapred!
Nemanja
2.p.s.
Blago ljudima koji su na optici-najvece povlastice imaju.😀
Nek neko javi kad potpise ovaj novi ugovor kakav STB je dobio....
Daj sliku da vidimo kako to izgleda!🙂)Neki minijaturni android boxić
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari