Da li može da se instalira apk fajl preko usb-a,ili na neki drugi način?
Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk
Box 3 i box 4 povećali ali izgleda samo za nove korisnike.
(optika) Pogledajte prilog 270439
Pa da al da sam nov imao bih 200mb. Za istu cenu koju sada placam za 50Stari su dobili ili će tek dobiti 150/20 Mb/s ide na 200/40 Mb/s,250/30 Mb/s ide na 400/80 Mb/s i 1000/100 Mb/s ide na 1000/200 Mb/s.Ovi sa manjim brzinama ostaju isti ko do sad.
Pa uradi aneks ugovora i predji na Box 4 plavi sa brzinom 200Pa da al da sam nov imao bih 200mb. Za istu cenu koju sada placam za 50
Kako ista? Kada je skuplji sadasnji Box 4 Plavi.Pa da al da sam nov imao bih 200mb. Za istu cenu koju sada placam za 50
Da, BOX 3. Tek treba da puste VDSL2 20/2 tj 4.
Potpisujem komentar, sreća njihova što u mom mestu nemaju konkurencije, inače ne bi mi bilo žao da platim i više, samo da ih otkačim. Sedam godina nisu u mogućnosti da ponude veću brzinu od 10mbps. Još me juče zvali da obnovim ugovor i 660 dinara više da plaćam, za istu brzinu. Rekoh hoću, ali kada mi ponudite optički net od 100mbps.Necu vise citati ovu temu, padnem u depresiju kad vidim kolike brzine imate. A ja 21. veku ne mogu da prebacim 10 mb, 10km od NS-a.
A sta i da ocekujem, kad ne mogu na saju da naprave funkcionalnost za 3 meseca. (Opet su pomerili rok za placanje racuna na 30.jun).
Da ima alternativu sutra bi ih zamenio.
Razumem ja to, ali nije u redu da za isti novac nekom obezbede deset puta brži net. To je čista diskriminacija, ako nisi u mogućnosti da daš istu ponudu, onda smanji cenu. Zašto bi cena bila ista za 10mbps i 100 mbps?
Da kažemo da jeste, šta je sa Intezinim IPS? Nisam upućenIntesin IPS vrvt.
Povecali su odmah i starim, evo meni nakon 3 meseca odmah su dal 22 ili 23.05 povecali sa 150/20 na 200/40.Trebali su bar nesto. Meni nije ni oni 6 promo meseci isteklo (plavi).
edit: Gde inace pise kolika su povecanja za stare korisnike?
Nisu naravno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Za 100 Mbit optika ti ni ne treba, dovoljan je vdsl2 i blizina do max. 400m od xentrale ili IS.Potpisujem komentar, sreća njihova što u mom mestu nemaju konkurencije, inače ne bi mi bilo žao da platim i više, samo da ih otkačim. Sedam godina nisu u mogućnosti da ponude veću brzinu od 10mbps. Još me juče zvali da obnovim ugovor i 660 dinara više da plaćam, za istu brzinu. Rekoh hoću, ali kada mi ponudite optički net od 100mbps.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari