Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Smradu jedan, zasto mi ne objavljujes poruke na forumu. To nije lepo.

Da li može da se instalira apk fajl preko usb-a,ili na neki drugi način?

Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk

Taj IPTV Box nije na internetu, za IPTV koriste njihovu posebnu "privatnu" mrežu, te sam uređaj uopšte nije na internetu.

Box 3 i box 4 povećali ali izgleda samo za nove korisnike.
(optika) 61602791_2773249132716329_1678907131232780288_n.png

To je napravljeno tako da neko kome je sada dovoljan Box 4 crveni ne moze da se spusti sa Plavog.
Ali povecace se brzine optike na paketu na kome jesu ljudi, samo polako.

Stari su dobili ili će tek dobiti 150/20 Mb/s ide na 200/40 Mb/s,250/30 Mb/s ide na 400/80 Mb/s i 1000/100 Mb/s ide na 1000/200 Mb/s.Ovi sa manjim brzinama ostaju isti ko do sad.
Pa da al da sam nov imao bih 200mb. Za istu cenu koju sada placam za 50

Trebali su bar nesto. Meni nije ni oni 6 promo meseci isteklo (plavi).

edit: Gde inace pise kolika su povecanja za stare korisnike?

Poslednja izmena:
Necu vise citati ovu temu, padnem u depresiju kad vidim kolike brzine imate. A ja 21. veku ne mogu da prebacim 10 mb, 10km od NS-a.
A sta i da ocekujem, kad ne mogu na saju da naprave funkcionalnost za 3 meseca. (Opet su pomerili rok za placanje racuna na 30.jun).
Da ima alternativu sutra bi ih zamenio.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Necu vise citati ovu temu, padnem u depresiju kad vidim kolike brzine imate. A ja 21. veku ne mogu da prebacim 10 mb, 10km od NS-a.
A sta i da ocekujem, kad ne mogu na saju da naprave funkcionalnost za 3 meseca. (Opet su pomerili rok za placanje racuna na 30.jun).
Da ima alternativu sutra bi ih zamenio.
Potpisujem komentar, sreća njihova što u mom mestu nemaju konkurencije, inače ne bi mi bilo žao da platim i više, samo da ih otkačim. Sedam godina nisu u mogućnosti da ponude veću brzinu od 10mbps. Još me juče zvali da obnovim ugovor i 660 dinara više da plaćam, za istu brzinu. Rekoh hoću, ali kada mi ponudite optički net od 100mbps.

I sta mislite konkurencije ne bi bilo i da je isplativo da dodju tamo?
Privatni provideri idu gde ima gustine i gde mogu brzo da namlate novac i povrate investiciju.

Ma koliko losih stvari imali o Telekomu i drzavi, da smo ono sto vecina smatra "zapadom", ne bi imali uopste ni TV signal a kamoli internet u nekim delovima zemlje.

Razumem ja to, ali nije u redu da za isti novac nekom obezbede deset puta brži net. To je čista diskriminacija, ako nisi u mogućnosti da daš istu ponudu, onda smanji cenu. Zašto bi cena bila ista za 10mbps i 100 mbps?

Kad bi nam bar dali ove hd kanale i to bi bilo nešto, bar malo da umanje jaz

Poslato sa POT-LX1 uz pomoć Tapatoka

Razumem ja to, ali nije u redu da za isti novac nekom obezbede deset puta brži net. To je čista diskriminacija, ako nisi u mogućnosti da daš istu ponudu, onda smanji cenu. Zašto bi cena bila ista za 10mbps i 100 mbps?

Zato sto si crnac xD , nego e zna neko ako uzmem staticku IP su mi otvoreni svi portovi, fazon ko VPS da sam uzeo?

Гледам сад преко мтс сајта опет су померили могућност плаћања и прегледа рачуна до 30.6. Већ неколико пута померају за по месец дана, да ли зна неко о чему се ту ради?
Није могуће да им толико треба да среде страницу?

Intesin IPS vrvt.

Zna li neko dokle se stiglo sa optikom u NS. Kod mene na bulevaru kod zeleznicke stanice su jos zimus usli s kablom u zgradu, ali dalje od toga nisu mrdnuli, a sada bas imaju solidne pakete.

Pristup spolja kamerama i slicno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ako moze mala pomoc, zanima me kakav je kvalitet MTS TV? Da li signal kasni i koliko za kablovskim signalom recimo SBB? Kao primer navescu Eon Tv i standardni kablovski signal SBB. Ako pratimo istu utakmicu preko oba uporedo, EON ce kasniti izmedju 15-20s za klasnicnim sbb. Drugo sto me zanima je sam kvalitet slike, jer pre par godina kada je komsinica uvodila MTS TV preko normalnog telefonskog kabla, slika je bila ocajna, premotavanje kanala brzinom mrava itd, pikselizacija... Znaci koliko MTS po kvalitetu slike moze da parira SBB i da li u opste moze da parira? Sve ovo pitam jer bih da predjem na MTS i ostavljam svojoj drzavi novac a ne nekom amerikancu iz Vrbasa koji nam je pokrao dinamicke ip adrese i zamenio cgnatom :D

Poslednja izmena:
Potpisujem komentar, sreća njihova što u mom mestu nemaju konkurencije, inače ne bi mi bilo žao da platim i više, samo da ih otkačim. Sedam godina nisu u mogućnosti da ponude veću brzinu od 10mbps. Još me juče zvali da obnovim ugovor i 660 dinara više da plaćam, za istu brzinu. Rekoh hoću, ali kada mi ponudite optički net od 100mbps.
Za 100 Mbit optika ti ni ne treba, dovoljan je vdsl2 i blizina do max. 400m od xentrale ili IS.
Kako ti nije centrala toliko blizu(jer da jeste sad bi imao vece brzine) ostaje kao mogucnost da ti stave IS blizu tvoje kuce i samim tim dobijas mogucnost da imas 100-ku, za to ti nije neophodna optika.
Inace, njima optika ide od 200Mbit+ sve ispod toga ako je moguce realizuje se putem xDSL-a(adsl ili vdsl).

Vrh Dno