Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Http https da, ti si pitao za full ip. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ako moze mala pomoc, zanima me kakav je kvalitet MTS TV? Da li signal kasni i koliko za kablovskim signalom recimo SBB? Kao primer navescu Eon Tv i standardni kablovski signal SBB. Ako pratimo istu utakmicu preko oba uporedo, EON ce kasniti izmedju 15-20s za klasnicnim sbb. Drugo sto me zanima je sam kvalitet slike, jer pre par godina kada je komsinica uvodila MTS TV preko normalnog telefonskog kabla, slika je bila ocajna, premotavanje kanala brzinom mrava itd, pikselizacija... Znaci koliko MTS po kvalitetu slike moze da parira SBB i da li u opste moze da parira? Sve ovo pitam jer bih da predjem na MTS i ostavljam svojoj drzavi novac a ne nekom amerikancu iz Vrbasa koji nam je pokrao dinamicke ip adrese i zamenio cgnatom :D
Kvalitet mts tv je odlican, bolji od SBB, igrom slucaja imam i sbb i mts.
Sad sam uporedjivao na dva tel sa dva razlicita izvora 1.Sbb kablovski i 2.Mts iptv i ne kasni ni sekundu jedan za drugim.
Ako te jos nesto interesuje, pisi.

Zovi proveri, full ip nije sigurno. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ako moze mala pomoc, zanima me kakav je kvalitet MTS TV? Da li signal kasni i koliko za kablovskim signalom recimo SBB? Kao primer navescu Eon Tv i standardni kablovski signal SBB. Ako pratimo istu utakmicu preko oba uporedo, EON ce kasniti izmedju 15-20s za klasnicnim sbb. Drugo sto me zanima je sam kvalitet slike, jer pre par godina kada je komsinica uvodila MTS TV preko normalnog telefonskog kabla, slika je bila ocajna, premotavanje kanala brzinom mrava itd, pikselizacija... Znaci koliko MTS po kvalitetu slike moze da parira SBB i da li u opste moze da parira? Sve ovo pitam jer bih da predjem na MTS i ostavljam svojoj drzavi novac a ne nekom amerikancu iz Vrbasa koji nam je pokrao dinamicke ip adrese i zamenio cgnatom :D
Kašnjenja nema. Premotavanje je po meni bolje odredjeno od EONa, jer na IPTV dok premotavaš vidiš premotavanje, dok na EON te mogućnosti nema.

Kvalitet SD kanala je isti. HD kanali su bolji na mts-u u odnosu na EON OTT.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Hvala vam na odgovorima, i jos me zanima brzina prebacivanja kanala na MTS boxu? Da li su spori ili ne, jer meni je recimo sbb-ov d3mini daleko sporiji nego sam samsung Tv...

Povecali su odmah i starim, evo meni nakon 3 meseca odmah su dal 22 ili 23.05 povecali sa 150/20 na 200/40.

Nisu svima. Zato i pitam, gde pise za koliko je kojem paketu povecano jer je neko napisao da samo odredjenim paketima ide uvecanje. Ja sam na plavom box4 paketu od februara koji je dakle 50/8 i i dalje nista. Vise puta sam restartovao ONT za cime mislim da nema potrebe i vise puta sam se logovao na nalog na kome i dalje stoji 50Mb. Da li je informacija o selektivnom povecanju interna ili to negde pise posto na potralu i drustvenim mrezama o tome ni rec.

Ja i jesam na optici :)

Hvala vam na odgovorima, i jos me zanima brzina prebacivanja kanala na MTS boxu? Da li su spori ili ne, jer meni je recimo sbb-ov d3mini daleko sporiji nego sam samsung Tv...

Brzina zapa je fenomenlna. Brža od svih platformi

Nisu svima. Zato i pitam, gde pise za koliko je kojem paketu povecano jer je neko napisao da samo odredjenim paketima ide uvecanje. Ja sam na plavom box4 paketu od februara koji je dakle 50/8 i i dalje nista. Vise puta sam restartovao ONT za cime mislim da nema potrebe i vise puta sam se logovao na nalog na kome i dalje stoji 50Mb. Da li je informacija o selektivnom povecanju interna ili to negde pise posto na potralu i drustvenim mrezama o tome ni rec.

Tebi nesleduje povećanje i ako si na optici samo onim paketima koji su oduvek mogli samo uz optiku dobijaju povećanje znači samo ovi 150/20 Mb/s ide na 200/40 Mb/s,250/30 Mb/s ide na 400/80 Mb/s i 1000/100 Mb/s ide na 1000/200 Mb/s.

Stigla optika oko Prve Beogradske, uradili su danas vise zgrada/ulaza! U mojoj zgradi je extra dobro uradjeno, jos imamo extra pozicije za vod i kutije, i plus je meni jedan "bzzz bzzz" busilice da udje tacno gde inace modem sada :D

Danas ih pitao preko njihovog sajta, na chat, kazu podnesite zahtev pa cemo raditi, ima uslova za optiku. Filmski grad, odradjeno u i do zgrade, samo ne znam tacno da li su i pustili signal, niko jos nije trazio u komsiluku. Kod mene ja malo komplikovano, prvo moram da vracam fix tel u mts iz Sbb-a, pa tek onda dalje...Rok za odradjivanje - pozurice...
?? Da li se preko njihovog sajta moze imati uvid u racun, zaduzenih, placenih, ??

Poslednja izmena:
Gde u filmosm gradu, ja sam dole kod Zelenog talasa, nama su davno ubacili sanducice u zgradu, prosle nedlje je dolazio njihov covek reko da treba da spoje iz ulice u zgradu ove nedelje al ih nema jos :(

Nisu svima, ja nisam ni rekao da su svima, vec starima pod UO.
Drugo, povecavaju se opticke brzine, ta tvoja je vdsl brzina iako je realizovana putem optike.
Svakako i tebi trebaju da povecaju, samo su prvo krenuli od onih koji su na optici sa tim brzinama, posle verovatno rucno ce vas koji ste na vdsl brzinama a putem optike.
Ne moras nista da resetujes i restartujes brzina se automatski sinhronizuje sa ont-om, meni samo 23.05 pokaza na speedtestu 200/40 i otisao na sajt mojtelekom i video da mi je sad tolika brzina.
Ja sam razumeo da je povecanje samo za one na optici.
On i jeste na optici.

• Like
Reagovanja: M J
Nisu svima, ja nisam ni rekao da su svima, vec starima pod UO.
Drugo, povecavaju se opticke brzine, ta tvoja je vdsl brzina iako je realizovana putem optike.
Svakako i tebi trebaju da povecaju, samo su prvo krenuli od onih koji su na optici sa tim brzinama, posle verovatno rucno ce vas koji ste na vdsl brzinama a putem optike.
Ne moras nista da resetujes i restartujes brzina se automatski sinhronizuje sa ont-om, meni samo 23.05 pokaza na speedtestu 200/40 i otisao na sajt mojtelekom i video da mi je sad tolika brzina.
Ja sam razumeo da je povecanje samo za one na optici.
On i jeste na optici.

Upoređujem staru cenu Box 4 paketa, sa najmanjim netom 20/4,sa sadašnjom novom cenom.Da li se nešto dobija, osim poskupljenja?

Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk

• Like
Zvao sam sad korisnički servis. Rečeno mi je u ovom najjačem BOX3 fix + tv + net 400/160 paketu da su od mtsTV usluga uključene (besplatne) mtsTV GO i 7 dana unazad. Da li može neko da potvrdi ovo? Takođe, pošto sam zaboravio da upitam, da li se usluge 7 dana unazad, pauziranja i snimanja sadržaja odnose samo na taj mtsTV GO ili je sve to moguće koristiti i direktno na TV-u?

Prešao bih sa SBB-a u koji sam prebacio i fiksni. Da li je takođe neko nedavno prelazio i ne mrzi ga ukratko da opiše kakva je procedura, koliko je sav proces ukupno trajao?

• Like
Upoređujem staru cenu Box 4 paketa, sa najmanjim netom 20/4,sa sadašnjom novom cenom.Da li se nešto dobija, osim poskupljenja?

Pa imaš ovih 17 HD kanala, šta bi ti još? ;)

Mogu da poredim sa lokalnim provajderom kod mene, koji je neki klon sbb-a, i mogu reći da su sd kanali na mts-u boljeg kvaliteta.

Zvao sam sad korisnički servis. Rečeno mi je u ovom najjačem BOX3 fix + tv + net 400/160 paketu da su od mtsTV usluga uključene (besplatne) mtsTV GO i 7 dana unazad. Da li može neko da potvrdi ovo? Takođe, pošto sam zaboravio da upitam, da li se usluge 7 dana unazad, pauziranja i snimanja sadržaja odnose samo na taj mtsTV GO ili je sve to moguće koristiti i direktno na TV-u?

Prešao bih sa SBB-a u koji sam prebacio i fiksni. Da li je takođe neko nedavno prelazio i ne mrzi ga ukratko da opiše kakva je procedura, koliko je sav proces ukupno trajao?

Moguće je i na tv-u premotavanje, startovanje emisije iz početka, i snimanje. Snimanje je omogućeno na na pojedinim kanalima

S obzirom da sam trenutno na SBB, koji bi vas savet bio generalno oko prelaska na optiku? Kao stari IKOM korisnik imam otkljucane sve kanale i internet 50/2. Majka koristi MTS fiksni, dok ja placam sbb internet i kablovsku. Mobilni mi je opet na Vipu... Box 4 beli mi je ipak nekako skuplja varijanta i blizi mi je box4 plavi, medjutim on ne pokriva HBO i jos ponesto. Da li postoji mogucnost dogovaranja oko istog paketa, da se recimo dobije prava dinamicka a ne cgnat, mozda dobije i neki dodatni TV paket? Da li zapravo promoteri nude neke dodatne ustupke za gore navedeno?

Gde u filmosm gradu, ja sam dole kod Zelenog talasa, nama su davno ubacili sanducice u zgradu, prosle nedlje je dolazio njihov covek reko da treba da spoje iz ulice u zgradu ove nedelje al ih nema jos :(
Kod crkve sam, pre oko dva meseca kada su kopali, neki sef mi rece da ce pustiti testiranje kada sve zavrse, za oko 1.5 mesec - valjda celo naselje, a u zgradi je odavno stavljena mreza. Cudi me, ako su pustili signal, da nema i promotera da malo poguraju. Na Cuk.padini odavno zalepljen plakat za reklamu i br promoreta.

Poslednja izmena:
  • Like
Pa imaš ovih 17 HD kanala, šta bi ti još? ;)

Mogu da poredim sa lokalnim provajderom kod mene, koji je neki klon sbb-a, i mogu reći da su sd kanali na mts-u boljeg kvaliteta.
To znači, da paket pre poskupljenja, nije imao tih 17 HD kanala,odnosno da sam ranije potpisao po staroj ceni, za taj osnovni TV paket, da li bi mi automatski dodelili ovih 17 hd kanala?

Gdje je najbolje placati racune, tj najmanja provizija jer evo par mjeseci im ne radi preko njihovog sajta. Meni banka uzima 30 din pa da vidim ima li dje za dzabe ili manje.

Vrh Dno