Da li uz box3 pakete dolazi premotavanje unazad? Ne mogu nigde da nadjem
Pogledao sam malo bolje, ide uz Plus TV paket i Max TV paket(Usluga Gledaj unazad (7 dana)), koji su u okviru Box 3(Net50/Net 200 i Net100/ Net400).
https://mts.rs/Privatni/Televizija/mts-TV/Naruci-mts-TV
Radi za sve kanale koji podržavaju tu opciju(to su skoro svi, a najgledaniji bukvalno svi).
Kanali CineStar TV, CineStar TV Action & Thriller, CineStar TV Fantasy, CineStar TV Comedy & Family i Film +, do 3 dana unazad.
Nisi jedini, ja nemam ni 8.5 jer su došli do zasićenja pa centrala zakida... A to je baš fer da plaćamo istu cenu kao neko tamo što plaća XX/XX Mbps.. A ni na vidiku upgrade infrastrukture.Izgleda da ću samo ja da odrtavim na ovih budjavih 10 mbps, zapravo 8,5.
Pa bas i nemamo, povecali su u mom paketu na 400/160 a meni su povecali samo na 200/40 mada sam im juce poslao mail nisu mi za sada odgovorili a cisto i sumnjam da ce se udostojiti da mi odgovore.Dobro vece,
Jedno pitanje vezano za nove boks pakete.
U februaru smo potpisali boks 3-standardni sa internetom do 100/10.
Pre neki dan, videh da su izbacili nove pakete, zvao sam ove iz korisnickog centra i pitao da li mozemo da predjemo na novi box3.
Razlika paketa je: promena na samom internetu, nije do 100/10 nego je do 100/20 i nema vise osnovnog tv paketa, nego je Tv max, a sto se tice fiksnog ubacili su neograniceno prema supernovoj.
U Telekomu su rekli da sve moze, kreirali su mi zahtev i cekam proveru same parice-javi ce mi.
E sada, mene interesuje da li sa ovim parametrima mogu imati box 3 paket (novi)-3899din/mes
Attainable Rate(Up/Down) 15765/140624 kbps trenutno je na interleaved profilu (kada je bio fast/fast up je bio oko 17200 a down oko 156000 – sto je najgore nedostupan mi je profil vectoring.(inace imamo ono ipan ili kako vec se zove I nalazi se na prizemlju)
Najvise ovo jurim zbog TV-a, kada izadje promo period u oktobru, onda moram naknadno da placam dodatne tv pakete na cenu od 3599, sto je mnogo, mnogo je.
A ovako ako me puste na novi box-bice znacajna ustedada-dobri kanali i jos hd rezolucija
p.s.
Proverena infromacija- kada se radi aneks ugovora, nema veze sto je kao u mom slucaju ostalo jos godinu i po dana do isteka, rade novi ugovor na 2godine i dobijaju se benefiti- par meseci za dinar ili ako oce neko uredjaj-kao sto je u mom slucaju, ako dozvole novi lap top.
Hvala unapred!
Nemanja
2.p.s.
Blago ljudima koji su na optici-najvece povlastice imaju.![]()
Nek neko javi kad potpise ovaj novi ugovor kakav STB je dobio....
Daj sliku da vidimo kako to izgleda!Neki minijaturni android boxić
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari