Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Usluga Gledaj unazad(do 7 dana) koliko znam ne, naplaćuje se kao dodatna usluga 100 din mesečno (do 30.juna je besplatno uz aktivaciju).
Usluga Pauziraj(vraćanje 60 min unazad) je besplatna.

Poslednja izmena:
Dobro vece,
Jedno pitanje vezano za nove boks pakete.
U februaru smo potpisali boks 3-standardni sa internetom do 100/10.
Pre neki dan, videh da su izbacili nove pakete, zvao sam ove iz korisnickog centra i pitao da li mozemo da predjemo na novi box3.
Razlika paketa je: promena na samom internetu, nije do 100/10 nego je do 100/20 i nema vise osnovnog tv paketa, nego je Tv max, a sto se tice fiksnog ubacili su neograniceno prema supernovoj.
U Telekomu su rekli da sve moze, kreirali su mi zahtev i cekam proveru same parice-javi ce mi.
E sada, mene interesuje da li sa ovim parametrima mogu imati box 3 paket (novi)-3899din/mes

Attainable Rate(Up/Down) 15765/140624 kbps trenutno je na interleaved profilu (kada je bio fast/fast up je bio oko 17200 a down oko 156000 – sto je najgore nedostupan mi je profil vectoring.(inace imamo ono ipan ili kako vec se zove I nalazi se na prizemlju)

Najvise ovo jurim zbog TV-a, kada izadje promo period u oktobru, onda moram naknadno da placam dodatne tv pakete na cenu od 3599, sto je mnogo, mnogo je.
A ovako ako me puste na novi box-bice znacajna ustedada-dobri kanali i jos hd rezolucija
p.s.
Proverena infromacija- kada se radi aneks ugovora, nema veze sto je kao u mom slucaju ostalo jos godinu i po dana do isteka, rade novi ugovor na 2godine i dobijaju se benefiti- par meseci za dinar ili ako oce neko uredjaj-kao sto je u mom slucaju, ako dozvole novi lap top.:D
Hvala unapred!

Nemanja
2.p.s.
Blago ljudima koji su na optici-najvece povlastice imaju.:D

Poslednja izmena:
Zvao me neko malopre, predstavio se da je iz Telekoma i pita da li su bili kolege da monitraju opremu. Ja: Nisu. On: Ok, proverićemo.

Hahah

Ne videh gde piše za koje kanale radi 7 dana unazad...

Radi za sve kanale koji podržavaju tu opciju(to su skoro svi, a najgledaniji bukvalno svi).
Kanali CineStar TV, CineStar TV Action & Thriller, CineStar TV Fantasy, CineStar TV Comedy & Family i Film +, do 3 dana unazad.

"Promocija traje do 30. juna 2019. godine." , hmm meni sledece nedelje uvode iz ulice u zgradu, mislim postavili su u zgradi jos davno one sanducice, tako da nemam blage da li ce da mi ukljuce optiku do 30juna, e se zna sta ce posle da bude od paketa, ovo mi deluje bas cudno promocija samo mesec dana mada ne kontam ni kakva je promocija, ce posle da nude losije ili sta?

Poslednja izmena od urednika:
Vec su poskupeli ovih dana.

Radi za sve kanale koji podržavaju tu opciju(to su skoro svi, a najgledaniji bukvalno svi).
Kanali CineStar TV, CineStar TV Action & Thriller, CineStar TV Fantasy, CineStar TV Comedy & Family i Film +, do 3 dana unazad.

Ja sam baš pre desetak dana to pregledo od CineStar kanala samo CineStar TV ima opciju vraćanja unazad 7 dana ostali CineStar kanali imaju samo opciju od sat vremena.

Probao sam pre 5 minuta, opcija vraćanje unazad radi za sve CineStar kanale.

Izgleda da ću samo ja da odrtavim na ovih budjavih 10 mbps, zapravo 8,5.
Nisi jedini, ja nemam ni 8.5 jer su došli do zasićenja pa centrala zakida... A to je baš fer da plaćamo istu cenu kao neko tamo što plaća XX/XX Mbps.. A ni na vidiku upgrade infrastrukture.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Stavio sam ove nove cene box paketa u kalkulator što sam napravio, i mogu reći da mi ispada jefitniji nekih 300 dinara u odnosu na staru ponudu. Kalkulacija sa starim paketom je podrazumevala box4 Beli 50/8, plus dva dodatna paketa koja bih plaćao, paket Plus i HD paket i to bi me zadovoljstvo sa 6 meseci gratis koštalo 3925 dinara mesečno (prosečan račun). Sada pošto su spojili HD paket uz novi box4 Plavi, ali nisu paket Plus koji je upakovan u box4 Beli. Doduše dobija se HBO koji izgleda ostaje u osnovnoj ponudi. Ponuda za 6 meseci gratis mi ispada mesečno oko 3600 dinara, ali bez Plus paketa. Ako dodam tih nekih 300 dinara koliko je koštao doskorašnji paket Plus dođem na približno istu cenu. Box4 Beli, izađe nešto skuplje (nekih 150 dinara) u odnosu na staru ponudu, ali sa dosta ubačenih kanala.

Poslednja izmena:
Nemam blage ja sam na BOXu 3 i koliko vidim samo su mi povecali racun za 200din, nego mene bas zanima sta ce da bude posle 30.6 posto koliko vidim do tad im je trenutna ponuda BOX 3, e ima neko neke insajderske informacije ?

Nece se menjati nista bitno, pre manje od 10ak dana su vec izmenili cene.
To "do tada" stoji stalno za sve promocije MTSa, i 90% njih se samo produzava na po mesec/dva, neke vec 8 godina ;)

Dobro vece,
Jedno pitanje vezano za nove boks pakete.
U februaru smo potpisali boks 3-standardni sa internetom do 100/10.
Pre neki dan, videh da su izbacili nove pakete, zvao sam ove iz korisnickog centra i pitao da li mozemo da predjemo na novi box3.
Razlika paketa je: promena na samom internetu, nije do 100/10 nego je do 100/20 i nema vise osnovnog tv paketa, nego je Tv max, a sto se tice fiksnog ubacili su neograniceno prema supernovoj.
U Telekomu su rekli da sve moze, kreirali su mi zahtev i cekam proveru same parice-javi ce mi.
E sada, mene interesuje da li sa ovim parametrima mogu imati box 3 paket (novi)-3899din/mes

Attainable Rate(Up/Down) 15765/140624 kbps trenutno je na interleaved profilu (kada je bio fast/fast up je bio oko 17200 a down oko 156000 – sto je najgore nedostupan mi je profil vectoring.(inace imamo ono ipan ili kako vec se zove I nalazi se na prizemlju)

Najvise ovo jurim zbog TV-a, kada izadje promo period u oktobru, onda moram naknadno da placam dodatne tv pakete na cenu od 3599, sto je mnogo, mnogo je.
A ovako ako me puste na novi box-bice znacajna ustedada-dobri kanali i jos hd rezolucija
p.s.
Proverena infromacija- kada se radi aneks ugovora, nema veze sto je kao u mom slucaju ostalo jos godinu i po dana do isteka, rade novi ugovor na 2godine i dobijaju se benefiti- par meseci za dinar ili ako oce neko uredjaj-kao sto je u mom slucaju, ako dozvole novi lap top.:D
Hvala unapred!

Nemanja
2.p.s.
Blago ljudima koji su na optici-najvece povlastice imaju.:D
Pa bas i nemamo, povecali su u mom paketu na 400/160 a meni su povecali samo na 200/40 mada sam im juce poslao mail nisu mi za sada odgovorili a cisto i sumnjam da ce se udostojiti da mi odgovore.
Nemoj bas da mislis da su darezljivi prema nama, od te ljubavi nema nista.

Jedno pitanje vezano za stare Box 4 pakete. Da li, kao i kod novih paketa, postoje ovi neograniceni minuti ka mtel mrezi sa fiksnog telefona?

Smučili su mi se više. Lažna obećanja da će "u toku dana neko pozvati na Vaš kontakt telefon radi dogovaranja termina montaže usluge".

Nek neko javi kad potpise ovaj novi ugovor kakav STB je dobio....

Da li ove nove cene Box 4 paketa važe samo za nove korisnike, ili će i starim korisnicima Box 4 paketa povećati pretplatu i prebaciti ih na nove pakete?

Samo za nove korisnike,ali kad ti istekne ugovor moras i ti preci na ove nove pakete...

Nakon isteka ugovora neću biti u mogućnosti da pređem na nove pakete iz razloga što na mojoj adresi ne mogu (ne žele) da omoguće brzinu veću od 6/1Mbps, HD kanale na IPTV-u i dodatne STB-ove. Čisto sumnjam da će se do tada nešto promeniti...

Pozdrav, evo da podelim neko moje iskustvo. Podneo sam zahtev 14.5.2019 receno mi je da ce u roku od 10 dana biti povezana fixna linija i box 3 paket. Posle 4-5 dana zvao sam ih da proverim kada mogu da ocekujem fixni, naravno odgovor je bio realizacija je u zavrsnoj fazi molim za dodatno strpljenje. U medju vremenu sam video da su paket promenili box 3 vise nije 3000 nego 3200 i dobija se 1 stb, i nema promocije hbo paketa i jos nekih programa. Svaki dan sam ih zvao, i pokusao da im objasnim da mi je potreban internet jer sam raskinuo ugovor sa prethodnim provajderom. Svaki put isti odgovor molim za strpljenje, ja ne mogu da verujem da se nesto ceka 10 i vise dana. Deseti dan zovem ih, videli koliko puta sam urgirao, mislim da sam im se popeo na glavu, tog dana su mi povezali fixnu liniju 5 minuta posla, kaze monter nenormalne su guzve svi se vracaju u telekom, imaju mnogo zahteva a sve manje radnika. E nakon fixne linije krece realizacija box paketa, dva dana sam ih zvao i opet dodatno strpljenje. Treci dan im lepo kazem vi dok dodjete da montirate promenite pakete, kao pa kako promenimo? Objasnim im sta se dobijalo na prethodnoj promociji za 3000 dinara a sta sad, kaze ona pa da ali sada imate 6 meseci po 1 dinar. Ja kazem da imam, imao sam i onda 6 meseci po 1 dinar i plus dodatni tv sadrzaj i dva stb za manju cenu, ona pogleda kao da da, ene stvarno. Nakon toga su mi dali da ja povezem inace pre toga sam ih pitao da mi daju da ja povezem kao ne moze, medjutim sad su mi dali opremu. Cekam 24h da mi puste net. Ocigledno da sa njima ne moze drugacije, mora non stop da se zove, ili neka veza mora da postoji.

Huawei Q11
0bb195150976c5b2d5341e78a2e56238.jpg
66febd9f16955c10ce4bc804d63ac599.jpg

Uz koje pakete ,ide taj malecki android?

Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk

Ja sam na 200/40 box 3

taj daju odavno. softverski je isti kao i prethodni, malo je brzi

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Čemi služi taj android?
Merkam Box 4 na Vdsl-u.

Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno