Ево сад видех на КП... Али моје питње је било: да ли могу да се 6 месеци ''гребем'' о МТС-ову антена телевизују (коју бих ставио на други ТВ) без последица на уговорену Бокс4 обавезу? Да ми не кажу да не може једно и друго на истој адреси, или да ми не увале уговор за антену на 24 месеца, него да им по истеку УО вратим сву опрему и онда се определим где ћу и шта ћу...
Podneseš molbu, ja sam to odradio u poslovnici, i sačekaš odgovor.Da pitam sta ste uradili da dobijete 3-4 meseca za dinar uz nov ugovor? Imam box 2 koji je istekao krajem decembra,idem u poslovnicu ona kaze vrati opremu i to je to,zovem korisnicki centar dobijem isti odgovor,izgleda nije im stalo do musterije.
Ima ipak tu i beotel koji daje 3 meseca i cena ispadne skoro isto,trazicu migracioni kod i zdravo,pre 2 godine sam hteo beotel (kao nov korisnik telefona) oni kazu nema privatnih portova a eto ima slucajno jedan za mts adsl tj njihov,tokom tih 2 godina imao sam problema oko prekida i ping-a koji je dan danas duplo veci u odnosu na druge korisnike i oni to izgleda neznaju resiti.
Ево сад видех на КП... Али моје питње је било: да ли могу да се 6 месеци ''гребем'' о МТС-ову антена телевизују (коју бих ставио на други ТВ) без последица на уговорену Бокс4 обавезу? Да ми не кажу да не може једно и друго на истој адреси, или да ми не увале уговор за антену на 24 месеца, него да им по истеку УО вратим сву опрему и онда се определим где ћу и шта ћу...
Zaključno sa danom isteka probnog perioda od 6 meseci korišćenja mts TV usluge pretplatnici imaju pravo da bez naknade otkažu ugovor, uz obavezu povratka terminalne opreme.
https://mtsantenatv.rs/vesti.htmlUkoliko se uključite u promociju do 28. februara 2018. godine i potpišete ugovor na 24 meseca, televizijske kanale usluge Antena PLUS možete besplatno da pratite prvih 6 meseci ugovorne obaveze.
Ukoliko se odlučite da vratite opremu i da otkažete uslugu, potrebno je da to uradite pre isteka probnog perioda od 6 meseci.
Podneseš molbu, ja sam to odradio u poslovnici, i sačekaš odgovor.
Sent from my MI MAX using Tapatalk
Tako su meni rekli da su sad sam besplatni meseci prošle sedmice u poslovnici kad sam se raspitivo da li to još nude i da li može da se raskine utoku tih 6 meseci.
Poslao prigovor.Šibni odmah prigovor u online pisarnici (ili kakvo je već sada rešenje). Nema tu 15, 30 dana (orion je furao tu priču za 30 dana). Čim ih je RATEL pritegao (kasnije sam uporedio datume, kada sam dobio pisani odgovor RATEL-a), isti dan kada je RATEL postupio po mom predmetu sam dobio MIK sms-om. Nakon toga poslao opremu poštom i papa. Cela suština MIK-a je da korisnik obavi tranziciju i da bude što kraće bez neta.
Tvoja situacija je obrnuta u odnosu na 90% slučaja ovde, jer su svi bežali od manjih provajdera kod Telekoma, koji je alfa i omega za ADSL infrastrukturu, i verovatmo je imao neku skraćenu proceduru za te migracije. Ali i dalje nemaju pravo da zavlače sa MIK-om.
EDIT: raspisao se ja, a sad tek videh da si MIK već dobio. Ali sve to isto važi, džabe MIK ako odbijaju da ispoštuju svoj deo obaveze.
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari