Zasto je slika na iptv dosta losijeg kvaliteta nego na sbb kablovskoj televiziji?
Mora u isto vreme, tj. da bi raskinuo ugovor mora da vrati opremu i raskine ugovor.Ali svakako mora vlasnik ugovora da se pojavi sa opremom!Jedno pitanje.
Da li postoji mogucnost sa se otkaze box tako sto ce vlasnik ugovora da ode u poslovnicu i potpise raskid, a ja naknadno da donesem opremu u poslovnicu (ili obrnuto, prvo ja opremi pa on potpis)?
Istekao mi je ugovor.
Zasto je slika na iptv dosta losijeg kvaliteta nego na sbb kablovskoj televiziji?
Logujes se sa:Deder neki link.
Jok bre!
Zato što si bot. Pali bre na svoj deo foruma botino.Zasto je slika na iptv dosta losijeg kvaliteta nego na sbb kablovskoj televiziji?
Moze li neko da napise spisak osnovog paketa kanala posto nista ne razumem njihov spisak
oze li neko da napise spisak osnovog paketa kanala posto nista ne razumem njihov spisak ,ako nije problem da nam jos kazete provlace li se kablovi za tv u drugoj i trecoj sobi po celom stanu ili samo od tel uticnice u tim sobama.Posto prelazimo sa Sbb kablovske kakva je slika i kvalitet u odnosu na kablovsku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari