Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ako ti treba tv prihvati ponudu, ali znam da te prebacuju na interleaved i ping ode gore..

Tu ste skroz u pravu jer pre interleaved mi je stojao Aneks K mode.
i Ping je bio od 7 do 9ms, na spped testu a sada je skocio
na 57 ms nakon vise puta merenja.
Download 49.55 MB Uplload 1.89 MB

Link Status Up
Modulation Type VDSL2
Actual Rate(Up/Down) 2047/54266 kbps
Attainable Rate(Up/Down) 44211/105075 kbps
Noise Margin(Up/Down) 31/17.4 dB
Line Attenuation(Up/Down) 15.4/9.5 dB
Output Power(Up/Down) -3.7/14 dBm
Data Path(Up/Down) Interleaved/Interleaved
Interleave Depth(Up/Down) 19/1151
Interleave Delay(Up/Down) 2/8 ms
INP(Up/Down) 1/3.5 symbols

Poslednja izmena:
Interleaved ide uz bilo koji iptv nebitno da li je Box.

Mogu svi bez UO (i oni sa UO ali bez posebnih usloca tipa tablet ili meseci za dinar) preci na Box. Ne nude oni te pakete tamo gde ne moze.
TD je izgleda samo nacin da se izmuze iz Telekoma.

A ta parica moze lagano i 3 HD iptva.

Poslednja izmena:
A čekaj, ako se uzme 3 STB uređaja kako se onda kače oni, portuje se jedan od LAN-A 1 ili 4 ili kako vec?

Mislim da da, ili se dobija drugi modem za net. Jer 4 stba moze max. Tj. 3 dodatna.
I lan portove sve bi zauzeli.

Posto se svaki dodatni placa 300 nije bas jeftino :)

Ide switcher, ne dobijas dva modema.

Sent from Tunguzija.

Malocas me zovu iz TS, call centar devojka neka.. :)

Kaze mi sledece, postovani posto ste van ugovorne obaveze, nudimo vam to i to..

Rekoh znate zadovoljan sam ne treba mi i hvala.

Nastavlja, ali znate, sada vam je racun 3200 dinara, ali ako sada pristanete i potpisete racun ce biti 3600 i imate to i to.
Rekoh a ako ne potpisem, kaze isto 3600 dinara. Nudila je 20 mega neta, mobilni fiksni i tv. :) I prva tri meseca gratis.

Da li samo laze mene kao korisnika ili je zapravo tako?

Ne vidim zasto bih placao 3500-3600 dinara za nesto sto vec koristim i placam 3200, a ugovorna obaveza mi je istekla ima skoro 2 godine.
Mada verujem da imaju pravo menjanja cena, ali je ova bila izuzetno napadna da potpisem ugovor i "plasila" me cenom, pa mi zato sve mirise na klasicnu navlakusu :)

Nece te terati da predjes, ali nemas bas isto... sada imas neogranicene minute u fixnoj, ali net je max. Net10, a ovde mozes Net20/50 (ako parica dozvoljava).

To je tacno :)

Ali u sustini i ovo sto imam ne iskoristim, fiksni ne diram sluzi samo zbog adsla, tv kao tv, a 10 mega mi isto zavrsava posao :)

A ne bih da placam 400 din vise kako mi je rekla da cu placati. A ako vec moram onda bar da iskoristim vise i dobijem 3x po 1 dinar.

To me je zanimalo, nece da me prebace tek tako na ovaj novi box..

Izračunaj, barem je to lako. 400x21 << 3x3600 pa ti vidi na kraju šta i kako. A oni sa druge strane mogu koliko sutra da promene uslove za BOX....

Ako ti odgovara ne diraj dok te ne forsiraju.

Nije njima problem što plaćaš manje već što si slobodnjak bez ugovorne obaveze pa možeš da klisneš kad god hoćeš.

Ja sad ne vidim poentu Box paketa. Sada sam video da ima ponuda za 567 din IPTV i uz 5 meseci gratis za 50/2 net, to sve bude jeftinije od box-a...

Tako je... ali poenta je nešto sasvim drugo. 6500 razloga, su imali da naprave nove box pakete :)

Potpisao sam ugovor za Box 4 pre 20 dana i oprema jos nije stigla. Za koliko je stigla vama kojima su slali post expressom?

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

To je tacno :)

Ali u sustini i ovo sto imam ne iskoristim, fiksni ne diram sluzi samo zbog adsla, tv kao tv, a 10 mega mi isto zavrsava posao :)

A ne bih da placam 400 din vise kako mi je rekla da cu placati. A ako vec moram onda bar da iskoristim vise i dobijem 3x po 1 dinar.

To me je zanimalo, nece da me prebace tek tako na ovaj novi box..

Placaces ,3600,zato sto su poskupeli pa najjevtiniji box4 kosta 3499.Ako je van ugovora placa 100 kinte vise ,tako barem pise na njihovom sajtu.,,Cena mesečne naknade za izabrani Box paket se uvečava za 100 dinara nakon isteka ugovorene obaveze. Cene svih Box paketa u ponudi možete da pogledate na strani ,,

Uz pomoc agenta iz Teledirekta, dosao je na kucnu adresu. Pisao sam mts-u, potvrdili su da je zahtev potvrdjen i zamolili za strpljenje, a uskoro ce mesec dana..

Inviato dal mio D6503 utilizzando Tapatalk

Neće plaćati 3600 nego će plaćati onoliko koliko je plaćao do pred istek ugovora... Važe isti uslovi i nadalje, i ne mogu ga naterati da potpiše novi ugovor.

_20161104_182840-01.jpeg

Već skoro mesec dana čekam tu opremu. Pisao sam i Post expressu..

Inviato dal mio D6503 utilizzando Tapatalk

Aktivirao sam putem daljinskog super paket: da li ce se on posle mesec dana sam deaktivirati ili se aktivacija sama obnavlja i treba da zovem mts kada budem hteo da se deaktivira?
Da li je obracunski period dodatnog paketa 1. u mesecu - 1. u mesecu ili od datuma aktivacije 30 dana?

Hvala :)

Neće sam da se deaktivira. Kada žeiš da dektiviraš, zoveš korisnički i spremiš jmbg.
Obračunski period je od dana kada si aktivirao pa do kraja meseca, proporcijalno. Posle pun mesec.

Jel neko zna da li je za korisnike box paketa besplatna usluga webtv? Secam se da je pre bila al ne mogu da nadjem nigde sad.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Istice mi ugovor jos malo pa imam par pitanja, koristim obican box4 (10mb), net-tv-mob-fix uz dodatni stb.
Da li ima neka akcija za Mega box 4 (vdsl) uz obnovu ugovora?
Dal mi se eventualno isplati da rasparcavam uz one akcije za solo iptv i internet i 50% mts, mada onda ide pretplata za fiksni?
Razmatram i SBB trio, posto su konacno stigli do mene. Ne moram da razmisljam o "zagarantovanih" do 50mb, posto sam ~600m od centrale, i cini mi se malo bolja osnovna ponuda za TV kod sbb-a.

Istice mi ugovor jos malo pa imam par pitanja, koristim obican box4 (10mb), net-tv-mob-fix uz dodatni stb.
Da li ima neka akcija za Mega box 4 (vdsl) uz obnovu ugovora?
Dal mi se eventualno isplati da rasparcavam uz one akcije za solo iptv i internet i 50% mts, mada onda ide pretplata za fiksni?
Razmatram i SBB trio, posto su konacno stigli do mene. Ne moram da razmisljam o "zagarantovanih" do 50mb, posto sam ~600m od centrale, i cini mi se malo bolja osnovna ponuda za TV kod sbb-a.

Pošto ti je stigao sbb, mislim da može da se iskombinuje nešto od jednih i drugih za istu paru koliko si do sada davao za box 4, a imaćeš daleko bolju ponudu kanala ako ništa drugo. Za net već ne znam, ali sve je to isto, mada vidim da dosta korisnika sbb-a kuka na isti. Meni je mts-ov net stabilan, šta znam, mada ovi imaju bolju ponudu dl/ul. Pisao sam o tome, nekoliko postova iznad šta bih ja i kako, ali kod mene nema sbb-a, a sigurno bih pravio neku kombinaciju.

U stvari, pisao sam na TS i IPTV temi...

Poslednja izmena:
Ljudi da li je neko presao sa Boxa (fixni i 10mb net) na veci net paket onaj od 20mb i koliko se placa?! Hvala

Dobio sam poruku da mogu da preuzmem novu opermu. Od stare opreme trebam da ponesem 2 stba, daljinski i modem?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno