Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Iako mi nisi odgovorio, evo promenio sam svih 13 kanala, i 25 je max. To da je los modem, covek koji mi je bio u stan,iz podrske mi je rekao.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne znam sta ti nisam odgovorio?
Ja rekoh kako sam ja resio problem sa wifi brzinom, a ti ako si za neku raspravu, slobodno nadji drugu zrtvu, ja nisam u tom fazonu prepocavanja.
Kod mene je to resilo problem a kakav ti ruter prijatelju imas i sta ti je neki iz podrske koji ne zna svoj posao rekao, znas koliko me to interesuje, kao sto me interesuje u ovom trenutku da li pada sneg u Pekingu.

Koliko vidim korisnik koji je pokrenuo pitanje je resio problem drago mi je.

Sent from my Ericsson 628 using Tapatalk

Zar automatski ne prebacuje da bude n standard?
Iskreno nema pravog resenja bez 5ghz rutera i to svi ovde vrlo dobro znaju....

Ne znam sta ti nisam odgovorio?
Ja rekoh kako sam ja resio problem sa wifi brzinom, a ti ako si za neku raspravu, slobodno nadji drugu zrtvu, ja nisam u tom fazonu prepocavanja.
Kod mene je to resilo problem a kakav ti ruter prijatelju imas i sta ti je neki iz podrske koji ne zna svoj posao rekao, znas koliko me to interesuje, kao sto me interesuje u ovom trenutku da li pada sneg u Pekingu.

Koliko vidim korisnik koji je pokrenuo pitanje je resio problem drago mi je.

Ok, kako si promenio kanal, i da na tom kanalu ostanem

Evo sta sam pitao... na osnovu cega mislis da je neko raspolozen sa tobom za raspravu?
Ruter imam zte.
fd7e0acb11ce6a3d6a8ae14318d9f6be.jpg

Iskreno , nisam video to tvoje pitanje, a objasnio sam kako sam ja promenio preko wifi analyzera vidis koji su kanali najvise korisceni od strane komsija i izaberes onaj koji niko ne koristi(kao ja) ili pak ako su svi popunjeni onda onaj gde je najmanji broj tipa samo jedan a ti bi bio drugi.
Za to moras da se ulogujes u ruter i da promenis.
Ja nemam taj pa ne mogu tacno da ti napisem putanju imam drugi ruter.

Pa jednostavno taj stav, ja sam to peobao mani je lik iz podrske rekao da nije to vec je do loseg rutera.
Malo los stav po meni za neku iole pristojnu komunikaciju, mozda gresim ali tako dozivljavam.
Nije bitno rekao sam da je to meni pomoglo ne zeleci raspravu sro ne znaci da ce njemu ili bilo kome drugom pomoci, ali jednostavno neka od solucija koje treba probati mozda bude kao kod mene bas to problem.
E sad ako imas krs od rutera.... Ja nemam.

Da li proveravaju mesecna primanja prilikom uzimanja telefona uz box paket? Imam box vec vise od godinu dana i sve placam redovno, oce praviti problem to sto nemam racun u banci?

Sve zavisi koliki ti je bio u proseku račun i koji telefon zelis da uzmeš.
Na primer meni su prosle godine odobrili istog trenutka sony z5 premium koji je tad bio oko 95000, a koristio sam box 4 koji je mesecno izlazio oko 5000din...

Imam box 4 sa 50mb neta i plus neki tablet preko 4k ide svaki mesec. Inace to sto vec imam tablet nije problem, mogu dva uredjaja bese?

Da dva uredjaja ,ranije davala do 5 ,sada dva ,ja uzo dva telefona racun mi je 8k.

Ne daju vise dva uredjaj uz BOX, barem je meni tako receno pre mesec dana...

A jel moze u toku ugovora da se uzme telefon i tada ponovo obnovi ugovor? Tako sam tablet uzeo. Bio sam pod ugovorom 5 meseci i kada sam uzeo tablet samo samo obnovio ugovor na novih 24 meseca?

meni je rekla zena u poslovnici da ako se kasnije odlucim da uzmem nesto, samo dodjem i dobijam novi ugovor na 24 meseca. Nisam uzeo nikakav uredjaj sada prilikom potpisivanja.

E tako je i meni receno i sada kada sam pitao kazu ne moze, mora da istekne ceo ugovor... Moracu da odem do poslovnice da vidim sta se desava.

To je bitna razlika, nije uzeo nikakv uredjaj covek.
Ja sam uzeo jedan i receno je da moram da cekam 3 meseca pred istek ugovora da bih uzeo nov uredjaj.

Izgleda da je tako. Pitao sam cak dal mogu da otplatim taj tablet sve odjednom sto je ostalo i da onda uzmem telefon i kaze ne moze ni tako...

Da li podstanar može na svoje ime da uzme net i/ili TV bez ugovorne obaveze i bez prisustva vlasnika telefonske linije?

Kao Box ne. Kao ADSL mislim da moze vec skoro 2 godine.
Mozes sigurno na svoje ime uvesti fixni i adsl na toj adresi bez vlasnika.

Pozovi 0800100100 i pitaj, takve stvari znaju napamet i ne grese:) Mozes i tako podneti zahtev.

Sve zavisi koliki ti je bio u proseku račun i koji telefon zelis da uzmeš.
Na primer meni su prosle godine odobrili istog trenutka sony z5 premium koji je tad bio oko 95000, a koristio sam box 4 koji je mesecno izlazio oko 5000din...
Čekaj, jel tebi box bez rate za uređaj mesečno pet hiljada?

Poslednja izmena:
Verovatoo je dodao sve TV pakete?:)

Koristim vecinu paketa, HD i jos jedan STB, cesto dokupljujem MB u okviru postapid paketa i to je to.
Ovaj paket sa 1GB neta me ubija mesecno....

Uzmi dual SIM fon i neku Net karticu, u zavisnosti koliko ti treba. Ili izbaci mobilnu tarifu, a uzmi ent karticu ako ti ne trebaju minut ;)

Ma ne trebaju mi minuti uopste, jedva potrosim 200 od 1200 mesečno.
Ali sta da radim sa brojem koji je jos godinu gana u box paketu....

Das nekome na koriscenje?:) sto si uopste potpisao?
Nema 1200 mesecno, vec je 300 ka svim mrezama, i onda 300 ka MTSu. Ti u stvari onda i koristis komotno ;)

Mix xl ja mislim, potpisao krajem meseca a od tog meseca krenuli da prenose u sledeci mesec.
Evo kakvo je stanje sad
0a2415621028616f91117406ec291f7a.jpg

Nemam kome da dam ovaj broj a rado bih to uradio. Ponekad doplatim i 1000 din mesecno samo za internet dodatke...

A, ti imas novi box :(
Nista, dual SIM :)

Ajde da vam vidim Data Usage po aplikaciji ;)

Garantujem da nista pametno ne radite, sto ne moze da saceka WiFI :)

Novi "problem" sa modemom.. Naime, net radi odlicno na kompu preko wifi-ja, ali na telefonu ne. Kompjuter hvata pun signal, dok je na telefonu na 3/4 crte, sa tendencijom da ima padove i prekide. Modem je udaljen manje od 10 metara, i odvojen jedni zidom.

Vrh Dno