Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

kod mene zadnja dva dana ne radi nesto kako treba. net radi ok,ali wifi nestaje i stalno se diskonektuje. na par telefona isto. restartovao telefone, ruter par puta, i dalje povremeno nestaje wifi na minut..

Послато са SM-N7505 уз помоћ Тапатока

A zagusenje wifi etra neko od skora?

Onda, pretpostavljam, crkava ruter. Sto me i ne bi cudilo obzirom na desavanja sa strujom :(

Koristim vecinu paketa, HD i jos jedan STB, cesto dokupljujem MB u okviru postapid paketa i to je to.
Ovaj paket sa 1GB neta me ubija mesecno....

E onda ok, i meni izlazi toliko, ali zbog rate za uređaj, a od doplatnih paketa samo sam aktivirao ovaj "plus" :) i stb. Ovaj giga neta što daju mesečno je jako malo, ja ga nekada spržim za deset dana.

Sto je i logicno jer verovatno rade na istoj frekfenciji a moguce i kanalu.

Sent from my Ericsson 628 using Tapatalk

Mts tv je na nekoj promociji i ako se sklopi ugovor do 31 decembra placa se samo 570 din mesecno. Kakva je slika na mts tv, jel ste zadovoljni? Jel se placaju stb-ovi za dodatne televizore posto ih imam 4 u kuci?

Iptv je na promociji, bajata vest ima sigurno vise od metar dana od kad je ista pocela.
Slika na iptv je dobra u tu cenu ti ulazi jedan stb a teorijski moze do 4 stb a to zavisi od teh mogucnosti tvoje parice koliku brzinu moze da ima u skladu sa tim ti i dozvoljavaju broj stb-ova al to ce oni proveriti i reci ti.
Svaki dodatni stb te kosta cini mi se 300 din po stb-u.

Sent from my Ericsson 628 using Tapatalk

Korisnik sam box4 paketa, godinu dana i hteo bih da pazarim za klinca tablet Tesla M8 3g on je 3999din u okviru box paketa ali kada popunjavam online kupovinu, izbaci me kod ukucavanja fiksnog broja tel na kojem se vodi box paket: poruke je Greska: na ovo broju postoji ugovor???Pa naravno da postoji.> U cemu je problem, da li moram da sam novi korisnik koji zakljucuje ugovor za box ili ne?? Tnxx

Od kako je sve više ljudi na SBB fiksnom, stari ugovor sa neograničeni pozivima, gubi na,značaju.
Kad stavim na papir, najpovoljniji je adsl 50/2+fiksni 49997rsd, box2 bi bio 51678rsd, u slučaju da ne može više od 20/2,box je minimalno jeftiniji.
Mogu da podnesem zahtev preko šta, pa će mi javiti šta
Može?

Sent from my x600

ako uzimam uredjaj uz box paket, mora da sam 3 meseca pred istek ugovora! Kakvi smaraci!!

Па то је бенефит, требало би да ти уговор истекне па уз нови добијеш нешто, али су они дозволили да се то одради и три месеца раније.

Korisnik sam box4 paketa, godinu dana i hteo bih da pazarim za klinca tablet Tesla M8 3g on je 3999din u okviru box paketa ali kada popunjavam online kupovinu, izbaci me kod ukucavanja fiksnog broja tel na kojem se vodi box paket: poruke je Greska: na ovo broju postoji ugovor???Pa naravno da postoji.> U cemu je problem, da li moram da sam novi korisnik koji zakljucuje ugovor za box ili ne?? Tnxx

Jednostavnije ti je da ih pozoves brze ces uraditi.

Pojasni malo tu tvrdnju...

Kada sam ja potpisivao ,box,posle par meseci , sam uzeo telefon z2,na 24 meseci ,dobio uredjaj i novi ugovor ,posle 6 meseci sam uzeo jos jedan telefon ,idol3,takodje uz telefon dobio novi ugovor,a rate za z2 su normalno nastavile da teku.Mozda se u medjuvremenu nesto promenilo koga zanima moze da pozove korisnicki.

Ne moze tako, nas su odbili za uredjaj jer ima jos 7 meseci do isteka ugovora, tek tada po isteku moze novi ugovor + uredjaj. Stvarno smaraci.

Moguce da su promenili ,ali ako nisi uzeo nikakav uredjaj ili neku akciju ,mislim da ne bi trebalo da prave probleme.

Ne mogu da prokljuvim-sta vredi uzeti od uredjaja ako se produzava ugovor? Ima neko neki predlog? Ne treba mi nista konkretno ali bih uzeo ako je znacajno/umereno povoljnije.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ne mogu da prokljuvim-sta vredi uzeti od uredjaja ako se produzava ugovor? Ima neko neki predlog? Ne treba mi nista konkretno ali bih uzeo ako je znacajno/umereno povoljnije.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
I mene to interesuje istekao mi je ugovor 11,12-tog

Послато са Coolpad A8

^^ Ista dilema. Od tableta imaju samo teslu, a od mobilnih ne deluje mi da se ista isplati preko boxa.Valjda ce ubaciti jos koji tablet...

Sent from my x600 using Tapatalk

Da li ima istine u tvrdnji da novi IPTV uredjaj "vuce" malo vise protoka?

Jel zna neko provereno sta uz box 2(fiksni +postpaid) moze od uredjaja da se uzme? Posto u call centru kazu ne moze mobilni i tableti, preko face-a kazu da moze.

Sent from my x600 using Tapatalk

Pozdrav drugovi, imam jedan problem ako je neko strucan da mi pomogne. Imam telekomov box paket 10mb, iptv osnovni paket i telefon fiksni. Od pre nekoliko meseci mi je poceo da puca internet. Zovem telekom oni dodju kazu da zemenim kabli do konzole na tavanu. Ja sam sve zamenio i internet i dalje se gubi. Zamenjen modem, spliter, kablovi, komsija mi je cak i povezao novi kabli direktno na konzolu na klemice. Oni iz telekoma su mi rekli bas su danas bili da treba da se veze zica na zicu kazu ovako ce da mi dobro radi ali na tamo da to uradim. Ali internet opet puca i dodje za koji minut. Dole mojima se isto iptv ugasi, izbaci im gresku. Ako je neko pametan da mi kaze sta vise moze da bude. Pre se je gasila lampica na modemu za adsl i internet sada se ne gasi samo nestane.

Screenshot_4.png

Poslednja izmena od urednika:
Parica ti je u očajnom stanju, ko zna koliko je stara instalacija od ipana do tebe.

Vrh Dno