Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

bakarni kablovi koji idu od centrale do tvoje kuce..

Poslato sa Note 3

Aha dobro, imate neko resenje mozda sta da radim. Meni je sad ping i brzina odlicna ali internet povremeno puca. Ako ima neki sajt gde moze da se ukucaju ovi parametri ili neki program da analazira net i to? Dole deda i baba imaju onaj telefon na vrtenje stari prastari, procitao sam da on moze da izazove smetnje pa sam ga iskljucio.

Aha dobro, imate neko resenje mozda sta da radim. Meni je sad ping i brzina odlicna ali internet povremeno puca. Ako ima neki sajt gde moze da se ukucaju ovi parametri ili neki program da analazira net i to? Dole deda i baba imaju onaj telefon na vrtenje stari prastari, procitao sam da on moze da izazove smetnje pa sam ga iskljucio.
Može! Taj na vrtenje telefon što kažeš mi je pravio problem kad god je zazvonio,tako da sam otkačio taj kabal od tog telefona iz glavnog voda.

Pozdrav drugovi, imam jedan problem ako je neko strucan da mi pomogne. Imam telekomov box paket 10mb, iptv osnovni paket i telefon fiksni. Od pre nekoliko meseci mi je poceo da puca internet. Zovem telekom oni dodju kazu da zemenim kabli do konzole na tavanu. Ja sam sve zamenio i internet i dalje se gubi. Zamenjen modem, spliter, kablovi, komsija mi je cak i povezao novi kabli direktno na konzolu na klemice. Oni iz telekoma su mi rekli bas su danas bili da treba da se veze zica na zicu kazu ovako ce da mi dobro radi ali na tamo da to uradim. Ali internet opet puca i dodje za koji minut. Dole mojima se isto iptv ugasi, izbaci im gresku. Ako je neko pametan da mi kaze sta vise moze da bude. Pre se je gasila lampica na modemu za adsl i internet sada se ne gasi samo nestane.

Pogledajte prilog 217298
Koji ruter su ti dali?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pre ovog sam imao jedan veliki crni, ne znam kako mu bese oznaka, sad su mi dali ovaj HG532e polovan  HUAWEI-HG532e-Wireless-Telekom-Srbija-ADSL.jpg

Kako to misliš?
Koliko sam razumeo, box funkcionise tako sto ti definisu maksimalan protok na ruteru, npr. 13mb/s, pa je 3 za iptv i 10 za adsl. Meni se cini od kako sam zamenio IPTV uredjaj za ovaj novi, net radi malo sporije, pa pitam da li je to mozda zato sto sada IPTV zauzima vise protoka? Ili jednostavno adsl ne radi kako treba.

Zanima me nešto. Moj net je baš stabilan 10 MB i ako imam box 4 (stari ugovor). Da li je normalno da modem blinka non stop. Konstantne su mi samo Power i do njega ?

Samo Power i DSL ne blinkaju cini mi se kod mene. I WiFi valjda, Internet vidim da blinka.

Tako je i kod mene. Hvala. Mada mislim da to baš i nije normalno !?!

dsl ne blinka, internet i wifi blinkaju kad ima neki protok

Poslato sa Note 3

Ovo kod mene jeste normalno:)

Tako i treba da bude, naravno i lan blinkaju kad se koriste.
A na ovom VDSL ruteru koji imam internet lampica svetli crveno kada nije aktivan internet.

Jel ima ista od uredjaja da vredi uzimati uz box(da se isplati)? Moji su produzili box i presli sa starog na novi bez konsultacije samnom pa bi isao danas do mts-a da vidim dal mogu nesto da dodam na vec potpisan ugovor ako vredi. Bilo sta(tv,tablet,mobilni...)?

U suštini cene su ti slične kao maloprodajne. Tako da ne očekuj previše...

Mala pomoc,imam box 4 paket,uzet pre godinu dana,mislim da je cena nesto oko 3300din.
Brzina neta je 10mb.
IPTV mislim da sam upalio jedno 4 puta za to vreme pa me zanima da li postoji mogucnost da se prebacim na neki box sa 20mb a da izbace IPTV,cena pretplate da se ne menja na njihovu stetu?
Da li moze ovo nekako da se izvede?

Mala pomoc,imam box 4 paket,uzet pre godinu dana,mislim da je cena nesto oko 3300din.
Brzina neta je 10mb.
IPTV mislim da sam upalio jedno 4 puta za to vreme pa me zanima da li postoji mogucnost da se prebacim na neki box sa 20mb a da izbace IPTV,cena pretplate da se ne menja na njihovu stetu?
Da li moze ovo nekako da se izvede?

Dok traje ugovor mislim da nije moguce.

Pre dva dana. Uveli su RTL Croatia World kao "zamenu". Pored HRT-a, izbacili su i RTCG Sat i TV SLO 1.

Poslednja izmena:
Ima li ovaj novi huawei STB RGB scart izlaz ili samo kompozitni?

Nema scart

Sent from my iPhone using Tapatalk

Znaci ako se ugasi stb na novom daljincu koji nije "naučio" stare kodove, CRT tv ostaje upaljen?

Ne znam za crt, ja imam malo noviji, crveno gasi tv, plavo stb

Znaci ako se ugasi stb na novom daljincu koji nije "naučio" stare kodove, CRT tv ostaje upaljen?
Ma da, bezveze sto STB nema scart pa bar kada palis TV da odmah prebaci na IPTV nego svaki put moras rucno da prebacis na INPUT na koji je STB povezan.
Kod mojih roditelja na starom CRT Sony vazda taj problem!

Poslednja izmena:
Od 1. jan u Box-u opet besplatni minuti ka Telekom mreži, koji su bili ukinuti.

Od 1. jan u Box-u opet besplatni minuti ka Telekom mreži, koji su bili ukinuti.

Besplatni razgovori sa fiksne linije u okviru Box paketa ka drugim fiksnim brojevima u okviru mts fiksne mreže, koje možete da koristite nakon potrošenih 150 minuta za razgovore ka svim fiksnim mrežama u Republici Srbiji.

Vrh Dno