Probao sam noćas da pokrenem multiscreen, medjutim nikako nije radio.
Sada trenutno radi, ali samo sa Firefoxom, Opera definitivno ne ide.
Pogledajte prilog 194149
Pa to ti je pocetna strana mts iptv-a na multiscreen-u.Јел неко видео ову рекламу 6 месеци за 1 дин?
Ако може линк за овај сајт?
Јел неко видео ову рекламу 6 месеци за 1 дин?
Никад нисам видео странци а имам све ово.. Не ради ми апликација па хоћу преко овога да пробам...Pa to ti je pocetna strana mts iptv-a na multiscreen-u.
Ne znam sta ti znaci ta stranica ako nemas iptv a ako imas onda uvek prvo ides na nju.
Samo SUperBox, ali rece Makarena da ce biti jos nesto slicno tome tokom marta verovatno.Za par dana dolazim do onih 3 meseca pre isteka ugovora. Da li ima sanse da ponude vdsl u box-u u naredna 3 meseca ili da razmatram opcije poput SBB-a?
Знам све то, само ми не ради на фону апликација јер не ради на Андроид 6.0..Kad se prijaviš, treba ti webtv plug-in, i mts korisničko ime i šifra.
Meni MTS TV GO ne radi vise preko wi-fi samo preko 4g na telefonu, jel ima jos neko taj problem?
Za sta sluze USB ulazi na STB-u ?
Која глупост.. А 2 комада има. Бар да можеш нешто да пустиш преко њих...Bas nicemu.
Verovatno ce biti nesto (bolje od postojecih 3 meseca za dinar) za SuperBox ili neki novi PremiumBox ili kako god ga budu zvali (tako nesto je makarena rekao u drugoj temi, a izgleda upucen covekima li sanse za neku promociju za nas kojima je istekao ugovor?
Jel 72 sata unazad jos besplatno ,ili poceli da naplacuju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari