Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Pozdrav,

korisnik sam Box 2 paketa fiksni i tv jer sam davno uzeo Telenor net. E sad mi je ta ugovorna obaveza istekla, vezana za Telenor pa bih uzeo Box 3 sa internetom fiksnim i tv-om. Zanima me da li je moguće da pređem sa Box 2 na Box 3 pre isteka ugovorne obaveze bez plaćanja penala?

Pozdrav,

korisnik sam Box 2 paketa fiksni i tv jer sam davno uzeo Telenor net. E sad mi je ta ugovorna obaveza istekla, vezana za Telenor pa bih uzeo Box 3 sa internetom fiksnim i tv-om. Zanima me da li je moguće da pređem sa Box 2 na Box 3 pre isteka ugovorne obaveze bez plaćanja penala?

Može bez problema da se pređe na veći paket.

Нема пенала, само нови уговор на две године.

Istice mi za 20 dana ugovor za box 4. Da li da pisem mailove da sam dugogodisnji korisnik i trazim neke dodatne usluge, popust ili to u Mts-u ne pali? Ako neko ima iskustva neka podeli

Na koliko bi trebalo da bude podesen Bandwidth Down na box4 sa 2 iptv uredjaja, oba SD, ako neko moze da pogleda? Drugaru je podesen na 14336, kao i meni, s tim sto on ima 2 iptv-a i net mu se cesto uspori, a i izbacuje greske na TV-u. Inace linija je koliko vidim dosta dobra:

0052aac35cb5c503c001594639e5b8f2.jpg

Juče su mi instalirali box4, net radi opako i brzo, tv na svakih par minuta se zamrzava slika i prijavljuje: medijska greška 104030 i nestane slike. Prebacim na drugi kanal, tamo ista situacija. Zna li neko šta može da bude uzrok? Hvala unapred

Juče su mi instalirali box4, net radi opako i brzo, tv na svakih par minuta se zamrzava slika i prijavljuje: medijska greška 104030 i nestane slike. Prebacim na drugi kanal, tamo ista situacija. Zna li neko šta može da bude uzrok? Hvala unapred

Mts

sta znam, meni se desava ali ne tako cesto. mozda jednom nedeljno ili redje. restartuj iptv na dugme sa zadnje strane.

Sa novom platformom da , zamrzava se slika, koci , slowmotion efekti, nekada dolazi i do pixelizacije , resenje velikih umova iz mts-a je resetovanje modema na svaka 3 dana a kada se pojavi medijska greska a pojavljuje se cesto onda moras da resetujes i stb a nemoj da se iznenadis ako krene da ti otkazuje komunikacija daljinskog sa stb uredjajem - ti klikces , svetli lampcia i na stb-u i na daljincu ali ne prima komandu nikakvu. Nova oprema i software su im kriminalni. Pisi im mail , zali se .

Hvala ljudi, pokušaću sa resetom kad budem kući. Baš sam se usrećio sa televizijom, kanali su propast (ako čovek ne voli Pink, nisam slutio da toliko toga postoji), a još i radi tako kako radi...Mada moram da priznam da im je internet odličan, bar za sada, nadam se da će tako ostati.

Ni ja nisam zadovoljan box-om.Lag,pikselizacija,stb zaglupljuje,wi fi signal od par metara,daljinac svako malo ne radi pa proradi...Finansijski gledano sve je to super,ali cim istekne ugovor ja idem na neku drugu varijantu.Hvala bogu te sam sve uzeo na godinu dana.

A meni tek počinje dve godine...već vidim da će biti veselo

Na koliko bi trebalo da bude podesen Bandwidth Down na box4 sa 2 iptv uredjaja, oba SD, ako neko moze da pogleda? Drugaru je podesen na 14336, kao i meni, s tim sto on ima 2 iptv-a i net mu se cesto uspori, a i izbacuje greske na TV-u. Inace linija je koliko vidim dosta dobra:

0052aac35cb5c503c001594639e5b8f2.jpg
Kod ćaleta je podešen na ~11000, iako ima 2 IPTV stb-a. Net je užasno spor (speed test pokazuje 3-4Mb). Prijavio sam problem pre 2 nedelje, ali ništa nije promenjeno. Da ne napominjem da slika često zašteka na oba stb-a. Pre nego što je uzeo drugi stb, bio je setovan na 14336 i nije bilo problema ni sa slikom ni sa netom.

Jedno pitanje,imam Box3 paket. Sad mi je stigla sms poruka mts tv 6 meseci po 1 dinar,arena i hbo kanali... Da li ja imam pravo na ovu akciju,ako imam gde i kako se aktivira?
Izvinjavam se ako je vec bilo reci o ovome,na poslu sam...

arena je svima u osnovnom paketu. hbo je besplatan za sve do 1.maja. (aktiviras preko iptv set top boxa, tamo u listi paketa je zadnji). 6mesevi po 1 dinar je za nove korisnike.

Kaze keva da pise 0 dinara i naznaka do 30.aprila. To mu je dva meseca a ne 6 ako sam dobro izbrojao.
Trazi lozinku za kupovinu?

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160225/0052aac35cb5c503c001594639e5b8f2.jpg
evo ovakvo je stanje kod mene http://i.imgur.com/azlvSRl.png
box 4, dva stba sd, net je uvek skoro oko 9.8 sa ukljucena oba stba

evo ovakvo je stanje kod mene http://i.imgur.com/azlvSRl.png
box 4, dva stba sd, net je uvek skoro oko 9.8 sa ukljucena oba stba

Pa naravno da je tako kad je port konfigurisan kako treba, tako da svaki STB ima po 4 Mbps + 10 za net, a ne 14 Mbps od kojih u pojedinim momentima 2 STB mu povuku 8 Mbps.

Verovatno kad je čovek uzimao 2. STB niko nije re-konfigurisan port sa 14 (= net + 1 STB) na 18 Mbps (net + 2 STB). Ili eventualno ako je u startu uzeo 2 STB ali uzeo Box u vreme kad je net bio "do 6 Mbps" pa posle nikad nisu podigli na 10 (što je npr slučaj kod mog ćaleta, na računima piše da je "do 10" a port konfiguraciju nisu menjali, i dalje je na 10 [6 net + 4 za STB] ).

Mnogo zaboravan Telekom kad im tako odgovara :p

Poslednja izmena:
Pa tvoja koja si namestio... A ako nisi menjao probaj ili 1111 ili 1234

Zna li neko koje su obaveze Telekoma u vezi popravke kvarova, imaju li neki zakonski rok, nije valjda 40 dana?

A problem je, fiksni ne radi, sa njim ni internet ni IPTV, kod komsije isto, box paket, dok kod drugog komsije koji nema nista na liniji, fiksni radi normalno, 5 dana je proslo otkad sam prvi put prijavio problem, zvao drugi put kazu rade na tome.

Koje su moje opcije?

Baš kao što kaže kolega zovi ih svaki dan. Znaju tehničari da ponekad kad im dodje nalog za popravku samo napišu da je problem rešen a terena nisu ni videli...

Zna li neko koje su obaveze Telekoma u vezi popravke kvarova, imaju li neki zakonski rok, nije valjda 40 dana?

A problem je, fiksni ne radi, sa njim ni internet ni IPTV, kod komsije isto, box paket, dok kod drugog komsije koji nema nista na liniji, fiksni radi normalno, 5 dana je proslo otkad sam prvi put prijavio problem, zvao drugi put kazu rade na tome.

Koje su moje opcije?
Imao sam sličan problem pre neki dan, što se tehničke podrške tiče, kako ovih na call centru, tako i ovih u lokalu je prošla odlično. Svaka im čast. Problem je bio u telefonskom kablu od utičnice do splitera. Ima da se kupi za sto dinara 5 m, čisto da probaš da vidiš da nije do njega. . Dok to nismo ustanovili, zamenio sam i kabal (dvožilni) od mts voda koji je uz kuću do utičnice, jer je prethodna instalacija koja je sprovedena bila stara i prespajana, pa smo mislili da je problem u zidnim instalacijama. Zakonska obaveza da izađu im je najduže dva dana od prijave, čini mi se.

Poslednja izmena:
Vrh Dno