Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Probao sam noćas da pokrenem multiscreen, medjutim nikako nije radio.

Sada trenutno radi, ali samo sa Firefoxom, Opera definitivno ne ide.

Hvataj.PNG

Poslednja izmena:
Јел неко видео ову рекламу 6 месеци за 1 дин?

Jos ko je uzeo 2 meseca za probu (ne placa se nista), vrati opremu pred kraj, i uzme ovih 6 meseci za dinar - 8 meseci za 6 dinara, i onda 18 normalna cena :D

Pa to ti je pocetna strana mts iptv-a na multiscreen-u.
Ne znam sta ti znaci ta stranica ako nemas iptv a ako imas onda uvek prvo ides na nju.
Никад нисам видео странци а имам све ово.. Не ради ми апликација па хоћу преко овога да пробам...
Треба неки плугин, дал то може да се оспособи на телефону?

Poslednja izmena:
Kad se prijaviš, treba ti webtv plug-in, i mts korisničko ime i šifra.

Inace ne radi na chrome-u, a meni ni na edge-u. (za korisnike win 10 samo IE)

Za par dana dolazim do onih 3 meseca pre isteka ugovora. Da li ima sanse da ponude vdsl u box-u u naredna 3 meseca ili da razmatram opcije poput SBB-a?

Ne radi na Chrome, a Opera je bazirana takođe na Chromium-u pa pretpostavljam da takođe više nema podršku za NPAPI pluginove. Edge takođe ne podržava tu vrstu pluginova.

Za par dana dolazim do onih 3 meseca pre isteka ugovora. Da li ima sanse da ponude vdsl u box-u u naredna 3 meseca ili da razmatram opcije poput SBB-a?
Samo SUperBox, ali rece Makarena da ce biti jos nesto slicno tome tokom marta verovatno.

Kad se prijaviš, treba ti webtv plug-in, i mts korisničko ime i šifra.
Знам све то, само ми не ради на фону апликација јер не ради на Андроид 6.0..

Hahaha, koja komedija od ovog MTS-a... Pre par dana sam gledao na sajtu ponudu tableta uz BOX paket... Cene su bile dosta niže, sada su neke čak i duplirali... https://www.mts.rs/privatni/box/uredjaji/tableti
Teslin tablet je bio 4080 din pa podeljeno na 24 meseca manje od 200 din, a sad je ni manje ni više nego 8520 din. Samsung galaxy tab je bio 775 din mesečno a sad je 975 din mesečno (povećanje od 40€). Haos!

Meni MTS TV GO ne radi vise preko wi-fi samo preko 4g na telefonu, jel ima jos neko taj problem?

kod mene radi sve ok
2c647e01c62df1f91a3d43fc665465f5.jpg

Meni MTS TV GO ne radi vise preko wi-fi samo preko 4g na telefonu, jel ima jos neko taj problem?

Desavalo mi se 3 dana, negde kada je pocinjala platforma. Nisu sredili, samo od sebe je proradilo :( Izgleda da je do DNS servera ili nekog njihovog rutiranja..

Narode, sta je ovo. Koci uzas, margine stabilne, net radi bez greske ali stb nikako. Nema pikselizacije, jednostavno posle par sekundi pocinje da koci, kao da je stavljena brzina reprodukcije na 0.5. Jel ima jos ko problem ili da zovem korisnicki pa da me pitaju kako mi je povezan spliter i koje mi lapmice sijaju na ruteru..... :smash: :d

Zovi korisnicki, zasto bi se mucio oko bilo kog njihovog problema.

Za sta sluze USB ulazi na STB-u ?

Мени пише да је до краја овог месеца за џ.. Код комшије пише да кошта ја мсм 100 дин (који динар преко).. Ретардирано је што једини они од свих оператера такве услуге наплаћују.. Није много ал брате.. Оде ми рачун од бокса са 2 тв-а на 4000...

ima li sanse za neku promociju za nas kojima je istekao ugovor?

ima li sanse za neku promociju za nas kojima je istekao ugovor?
Verovatno ce biti nesto (bolje od postojecih 3 meseca za dinar) za SuperBox ili neki novi PremiumBox ili kako god ga budu zvali (tako nesto je makarena rekao u drugoj temi, a izgleda upucen covek :))

E sada.. kada ce to najzad stici... ko zna.

Mislio sam da je naplacivanje 3g-a,najveca glupost ,ali evo razuverise me sa ovim.

Ovi iz telekoma ne mogu da se obuju u jednoj pameti. Prošle sedmice sam podneo žalbu da mi povećaju protok na interneta na 10mb pošto su samovoljno spustili na 6, iz meni nepoznatog razloga, parica je u vrhunskom stanju, konekcija bila stabilna itd, itd. Posle nekoliko dana dobijem ja poziv od jednog nekulturnog čoveka iz telekoma koji počinje da se dere kako ja nemam mesta za žalbu, kako im oduzimam vreme, trte mrte. Precuutim mu ja tu i spustim slušalicu, neću da se raspravljam sa budalom kad mi je ipan postavljen pored kuće, samo da povežu kabl.
Juče ja testiram brzinu kad ono 10mb, pogledam ja u ruter kad ono podigli protok. Da imam alternativu nikad ne bih bio u telekomu pa barem duplo plaćao za istu uslugu, ako nešto ne volim to je kad je neko bezobrazan i nekulturan....

Мени ускоро стиже sbb у крај, и онда напокон збогом mts-u..

Vrh Dno