Ja pričam o tome kako je box paket okrnjen i pun odricanja u korist operatera i da me sprečava da ga korsitim.
Poslednje zašto od mene?
Zašto ne mogu da naprave pakete koji će privući još više korisnika,da li im možda SBB smeta u tome ili se stide da omoguće sami sebi pun potencijal mobilne mreže?Ako im je TV definitivno najslabija karika,ZAŠTO im mobilna usluga ne služi za podizanje kvaliteta box usluge?Ako nemaš sport klubove,foksove,history i ostale HD kanale, pa napravi u božju maxxxr bolji mobilni paket, to ne zavisi od SBB-a.
Ako već nemaju sport klubove šta ih sprečava da značajno poboljšaju kvalitet besplatnog strima nacionalnih kanala, pa da tu gledam sport na rts-u,prvoj ,b92 i tome slično.Jer im SBB smeta u tome,da li SBB ima sličnu uslugu pa ne smeju da budu bolji od njih.Da li SBB ima besplatan strim nacionalnih kanala bez utroška potrošenih megabajta????Nema ,ali TS to ima ali je u praksi to kao da ga nema,kao što im je mobilna box tarifa koja me ne zadovoljava isto kao i da je nema.
Imaju mobilnu uslugu ali to je za još više potencijalnih korisnika isto kao i da je nemaju.
Koristim i TS i SBB ali daleko ,daleko manje negativnih referenci ima SBB.
Oni nemaju mobilnu uslugu a ovi drugi je imaju ali zapravo je nemaju ili ne znaju da je iskoriste.
Ako nemaš History,Discovery science i još puno HD kanala ,šta te sprečava da sam napraviš svoj HD kanal i da na slobodnom tržištu kupiš potreban HD materija,tu SBB nema monopol kao na gotovim kanalima.
Nesposobnost se krije iza svakog ćoška,eto šta je.
Lepo pogledaj moj odgovor u poruci broj 2504,ja sam ti lepo rekao kada ces dobiti odgovor.Plasma znaci slagao si ne das odgovor a rekao si da ces![]()
Moj predobri sbb mi je omogucio D3i,total tv i mix paket.Vise nego dovoljno od njih kad nemam njihov kabl.Pa to i kažem. Tvoj predobri SBB, neće čak ni da ti omogući da postaneš korisnik, a zli Telekom ti pruža kakvu-takvu uslugu.
Moj predobri sbb mi je omogucio D3i,total tv i mix paket.Vise nego dovoljno od njih kad nemam njihov kabl.
Pitam se sta to Telekom moze da omoguci nekome ko nema njihovu žicu,jedno veliko ništa.
Suma sumarum:
Retko koji Sbb kabl korisnik ima zelju ili interes da predje kod ts-a cak i ako velika vecina njih ima ts zicu,dok velika vecina Ts korisnika ima zelju da predje kod Sbb-a,ali nema sbb kabl.
Moj predobri sbb mi je omogucio D3i,total tv i mix paket.Vise nego dovoljno od njih kad nemam njihov kabl.
Pitam se sta to Telekom moze da omoguci nekome ko nema njihovu žicu,jedno veliko ništa.
Suma sumarum:
Retko koji Sbb kabl korisnik ima zelju ili interes da predje kod ts-a cak i ako velika vecina njih ima ts zicu,dok velika vecina Ts korisnika ima zelju da predje kod Sbb-a,ali nema sbb kabl.
Cekaj,nemoguce celu paricu od 2km?Mora da je samo neki deo bio ostecen ili losi spojevi,a nemoguce da su ti celu promenili jer veci deo parice ide podzemno tj. nalazi se kablu sa vise stotina parica.Meni su posle mora prigovora promenili paricu koja ima oko 2km duzine. Jesmo se natezali 2,3 meseca ali je problem resen....
Onda verovatno da je ceo kabl bio debelo ostecen i da se pored tebe jos dosta korisnika zalilo(jer da si samo ti u pitanju,ne bi oni sigurno menjali ceo kabl),ali bitno je da su odradili i da je sada OK!Pozz.Koliko sam ja razumeo kompletan podzemni kabl je promenjen kao i svi spojevi i kablovi koji idu do moje kuce kao i instalacija na kuci, stavili su sve novo. Oni su barem tako rekli kad su kopali kao sumanuti, trebalo im je mesec dana da zavrse svoje radove, kao kucu da su pravili.
Suma sumarum:
Verujem da je Sbb-ov ADSL odlican. Jos kad bi dali 2 Mb/s upload, to bi bio pun pogodak.
Ali zato kvalitet usluge Sbb kablovskog Interneta varira od cvorista do cvorista. Problem izaziva preopterecenost cvorista i/ili sum izazvan starim TV prijemnicima, nelegalnim prikljucenjem na mrezu, dotrajalim nadzemnim kablovima, losim pojacalima... U tom slucaju sledi veliko natezanje sa njima da rese problem.
Ne znam kakav je Telekom po pitanju resavanja problema sa losim paricama, npr. ako neko hoce vecu brzinu, a ima losu paricu... Da li zele u tom slucaju da promene paricu?
Da nece mozda baćuške da kupe koji kanal????
Oni bi mozda i kupili da im neko da nacionalnu rentu placenu za sto godina unapred ili tako neki slican poklon ili da im drzava garantuje da ce narod po sili zakona morati da placa pretplatu na te bacuskine kanale.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari