Opet pričate napamet:
Kod VDSL-A kad nema struje nema ni fiksnog telefona a tendencija je da svi pređu na VDSL.Plaćamo telekomu fiksnu pretplatu koja je u novčanom smislu jednaka rati za kupovinu telefonske linije ,što znači da im konstantno plaćate ratu za telefon sve dok ga imate!!!!!!! i još nemate signal kad nestane struje.
Не читаш пажљиво, написао сам да то знају и они из СББ-а па не раде а било би им лакше да заврше а онда сам написао и колико би требало Телекому да то уради, свеједно што знају. То је технички боље али је потребно да неко направи математику и види да ли би могло да се уложи још пара па да се после заради или је још рано за то. Не можемо ти или ја да кажемо ... еј, мени се свиђа да буде оптика, ајде ви то мени доведите јер је боље.Pa ko kaze da u SjBBu ne znaju ja to nisam rekao ali si ti to rekao za zaposlene u TS.
Cekaj kazi da se zezas za vdsl, struju i nestajanje iste, molim te inace nisam siguran da ako se ne salis da znas onda o cemu pricas.Opet pričate napamet:
Kod VDSL-A kad nema struje nema ni fiksnog telefona a tendencija je da svi pređu na VDSL.Plaćamo telekomu fiksnu pretplatu koja je u novčanom smislu jednaka rati za kupovinu telefonske linije ,što znači da im konstantno plaćate ratu za telefon sve dok ga imate!!!!!!! i još nemate signal kad nestane struje.
Ako sam milion puta napisao da SBB ima 53% kablovskih korisnika a telekom samo 15% to znači da velika većina građana ima pristup ili potencijalni pritup SBB-ovom najmanjem paketu kako neko napisao od 25/2 a o tome većina telekom kosrisnika može samo da sanja.
Neko kaže da najveća prednost box paketa je mobilna tarifa,jeste ali ona nije iskorišćena kako treba već je kod zadnje promene značajno degradirana na štetu korisnika.
Kažu sbb se uspavao u zadnje vreme,kako se uspavao kupovinom EUNETA?????
Nismo avi na isturenom stepenu i fixni radi kad nema struje kad ste zakaceni na centralu direktno kao ja a plasma je na losijoj varijanti tj. na ISu.Vdsl odnosno istureni stepen nema mogucnost da napaja fiksni telefon kad nestane struje.
Bojim se da ti ne citas sta si napisao ali nema veze nije to poenta teme pa da se ne zadrzavamo na nebitnim stvarima i idemo u OFF.Не читаш пажљиво, написао сам да то знају и они из СББ-а па не раде а било би им лакше да заврше а онда сам написао и колико би требало Телекому да то уради, свеједно што знају. То је технички боље али је потребно да неко направи математику и види да ли би могло да се уложи још пара па да се после заради или је још рано за то. Не можемо ти или ја да кажемо ... еј, мени се свиђа да буде оптика, ајде ви то мени доведите јер је боље.
А опет, да ли је паметно да се сада улаже у нову инфраструктуру и да све то оде другом кад се Телеком прода? Ем ће тај да добије комплет инфраструктуру ем још и оптику.
Хм, Телеком ће да прода инфраструктуру и остало ... некоме. То значи да сутра тај неко може да диктира ADSL/VDSL осталим провајдерима и да их за неколико дана угаси. Просто им повећа цене за портове, цену за линк ... или спусти своје цене колико може и готово. Сада Телеком то не ради (а теоретски би и они могли) али тај неко ко дође овде само због зараде ће да зна да је најбољи начин да се повећа зарада то да се погаси конкуренција.
Нисам знао да без VDSL-a нема ни телефонирања. За ADSL то не важи, зар је нова технологија толико зависна??
Jel si ti svestan za koliko ce se prodati sad TS?Aman zaman ljudi.
SBB ima pod kablom nešto više od 53% celog celcatog tržišta,osvestite se već jednom.Ceo SBB je skoro kupljen za preko milijardu usd,maltene za koliko je prošli put prodavan telekeom.
Zar mislite da bi neko dao tolike pare za 15% pokrivenosti tržišta.
Kada bi se još širio mislim da bi antimonipolska komisija morala da reaguje jer bi postali apsolutno dominanatan provajder.
Dobićeš odgovor kada mi odgovoriš na ova pitanja:d
Zašto nemaju više Box mobilnih tarifa?
Zasto im VDSL kasni bar 10 godina i zasto je implementacija istog spora.
Zasto nisu isli optikom do stana,čak i tamo gde su isli optikom do kraja nemaju adekvatne pakete?
Zašto nemaju više SD i HD kanala?
Zašto su izgubili 500.000 fiksnih pretplatnika?
Zašto nemaju upload booster,odnosno zašto su ga ukinuli?
Zašto su degradirali mobilni box paket?
Zašto im je sadržaj arena totalno deplasiran u odnosu na SK?
Zašto SBB-ov besplatan wi-fi ima sto puta bolju pokrivenost od njih?
Zašto im MTS-GO ima samo 13 kanala a SBB-ov pet puta više.
Zašto nemaju kanale preko satelita?
Zašto nisu obezbedili rezervna napajanja za VDSL isturene stepene??????
Zašto je strim arena preko PC-ija očajan?
OK, drzimo te za rec, da se vidi koliko lazesDobićeš odgovor kada mi odgovoriš na ova pitanja:d
Zato sto je to smor, i zato sto su procenili da je ova najbliza necemu sto ljudi koriste.Zašto nemaju više Box mobilnih tarifa?
Spora je za tebe, znaci nije. Zasto kasni 10 godina - jer je prethodnih 10 SBB sedeo i blejao, i nije dao vise od ADSLa.Zasto im VDSL kasni bar 10 godina i zasto je implementacija istog spora.
Zbog glupog internog sistema ne idu do kraja, a ne daju razlicite pakete bas da ne bi doslo do onoga "pa ja placam XXXX, hocu isto sto i onaj u 20x skupljem stanu i merdzi, sta me briga sto sam jedini u Nedodjiji, i sto sam vam trosak" i slicnih.Zasto nisu isli optikom do stana,čak i tamo gde su isli optikom do kraja nemaju adekvatne pakete?
Zato sto je SBB dogovorio monopol u pozadini za TV.Zašto nemaju više SD i HD kanala?
Vec sam ti 10x rekao da je to zbog zatvorenih firmi preko 90% (ovo je informacija iz prve ruke, ne nagadjanje).Zašto su izgubili 500.000 fiksnih pretplatnika?
Zato sto su se zalili neki zasto ne mogu da ga dobiju na ADSLu (informacija iz druge ruke, ne nagadjanje)Zašto nemaju upload booster,odnosno zašto su ga ukinuli?
Jer su degradirali sve mobilne tarife, a to su uradili jer su Telenorovce pokazale da pasu koju god travu im podenu. A onda je kasno.Zašto su degradirali mobilni box paket?
Tvoje misljenje, ali odgovor je isti kao i za TV HD gore.Zašto im je sadržaj arena totalno deplasiran u odnosu na SK?
Zato sto SBB ima deal da im kafici placaju. (a da MTS ne sme)Zašto SBB-ov besplatan wi-fi ima sto puta bolju pokrivenost od njih?
Citaj odgovor za TV.Zašto im MTS-GO ima samo 13 kanala a SBB-ov pet puta više.
Zašto nemaju kanale preko satelita?[/quote[
Zato sto nisu satelitski provider?
Zato sto su proracunali da ne vredi ta investicija.Zašto nisu obezbedili rezervna napajanja za VDSL isturene stepene??????
Zato sto im je softver za streaming uopste los za sve.Zašto je strim arena preko PC-ija očajan?
Ko te placa, dakle?
Pa prvi SjBB hvata na foru digitakizacije pogitovu njihovu ciljnu grupu tj. penzionere.Svi hvataju na to foru.
Penzioneri nikako da skapiraju da je vreme da i oni nešto gledaju za dž.Kad se stvar slegne i kad im isteknu ugovori,polako će će većina upecanih preći samo na DVB-T2.
Kosta tacno 36 sa pdvom, znam jer koristim biznet 300 i tu nema naplate za uspostavu poziva.@plasma, jeste mobilni paket u boksu degradiran, bio sam besan koliko i ti sada, ali i kao takav meni završava posao. ***, da nemam u biz netu osam brojeva, kojima je mesečna pretplata da l' 30 dinara po broju, a zvanja u istom, nula dinara, u prevodu su mi to family brojevi, možda bih drugačije gledao na ovih 300 +300, ali ja ni ovih 300 nacionale ne izgorim za mesec dana. Što u prevodu znači, da meni taj boks sa svim svojim manama i vrlinama odgovara, pa makar imao samo nas deset pretplatnika u celom telekomu. Svako gleda šta mu odgovara. Ja tebe potpuno razumem, ali mi je neshvatljivo da nas smatraš babunima zato što smo tu gde smo.
Ne pravi vise ovako ispravljene greske.Telenor navikava svoje korisnike na slabije uslove,čovek se valjda nekako prirodno navikne da se stiska.Pitam se samo šta je sledeći telenorov stiskavac:d
Druga je stvar sto komercijalno ne nude ali da hoce mogu, bar kod mene u Stepi da ne pricam, Belvil takodje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari