Pa ja sam samo rekao da je u Stepi FTTH, za drugo nisam pricao tako da je tvoj elaborat totalno nebitan kad je u pitanju moje izlaganje.Kad smo već kod Stepe, kako je MTS radio tako je i prošao. Imali su strašnu mogućnost da za dve godine monopola naprave čudo ali ih je nezainteresovanost i nedostatak volje i želje da dugo vremena ljudima koji imaju FTTH infrastrukturu ponude išta više od 6/1 Mbps (kasnije 10/1) , iako su kontaktirani sa predlozima za unapređenje ponude, dovela do toga da ljudi masovno odlaze od njih čim im istekne ugovor. Kada su se konačno dozvali pameti i ponudili brzinu od 50/2 Mbps već je bilo kasno jer je konkurencija ponudila više a i mnogi su već otišli od njih. Sada šalju ljude da stoje na raskrsnici i pokušavaju da zaključe po koji ugovor iako je to kap u moru u odnosu na one koji su otišli. Da ne pričam o ponudi kanala...
Drugim rečima, Stepa je pokazatelj nesposobnog i nezainteresovanog menadžmenta MTS da iskoristi idealnu priliku i učini nešto konkretno i dobro za sve, sve dok ne bude kasno.
Slazem se sa tobom.Čitanje ove teme zanimljivije je uz kokice![]()
SjBB ima srece sto je za net potrebna kablovska od njih inace ih niko nebi ni uzeo.Mts ima srece sto je velikoj vecini u Srbiji za net potrebna telefonska linija pa mpgu da deru sa pretplatom od 500 din?! Polako, nicija nije gorela do zore...
Pa ja sam samo rekao da je u Stepi FTTH, za drugo nisam pricao tako da je tvoj elaborat totalno nebitan kad je u pitanju moje izlaganje.
Netačno - ljudi prvenstveno više uzimaju SBB zbog ponude kanala nego zbog neta, jer im recimo više odgovara SK i četiri Foxova kanala nego Arene i brdo Pinkovih kanala...SjBB ima srece sto je za net potrebna kablovska od njih inace ih niko nebi ni uzeo.
Bas je nebitan u onom slucaju u kom sam ja pisao a to je sta gde ima od tehnologije pristupa a ne a li neko to koristi do maksimuma ili ne to je druga prica u koju ne ulazim.Apsolutno nije nebitan već i više nego dovoljno govori o MTS - imaš tehničke mogućnosti ali sa druge strane imaš MTS koji nije znao/želeo da se potrudi da ih iskoristi jer su bili i više nego prezadovoljni svojim monopolskim položajem u naselju.
Treba li da napomenem i njihovu genijalnost da je i pored FTTH svejedno morao da se uvede fiksni telefon da bi imao net/IPTV!? Nije bilo šanse objasniti im da fiksni u toj situaciji nije apsolutno potreban...
Netacno ja kazem da bi imao njihov net moras da imas tv tj. da placas iako tehnicki moze i bez ali pilicsri navikli da muzu neuki narod....Netačno - ljudi prvenstveno više uzimaju SBB zbog ponude kanala nego zbog neta, jer im recimo više odgovara SK i četiri Foxova kanala nego Arene i brdo Pinkovih kanala...
Bas je nebitan u onom slucaju u kom sam ja pisao a to je sta gde ima od tehnologije pristupa a ne a li neko to koristi do maksimuma ili ne to je druga prica u koju ne ulazim.
Netacno ja kazem da bi imao njihov net moras da imas tv tj. da placas iako tehnicki moze i bez ali pilicsri navikli da muzu neuki narod....
Ma bitno je nego je nebitno u kontekstu moje price ja se nisam bavio sta ko pruza i jedni i drugi mogu mnogoooo vise od ovog sto nude, ali to nije ono sto cime sam se ja bavio a ako hoces mozemo i o tome.Znači bitno je šta je teoretski moguće a ne to šta stvarno imaš i šta ti nude/omogućavaju!? OK.
Pa razlika je u tome sto ja nisam pisao o tome da li i koliko iskoriscavaju svoju mrezu/tehnologiju.I? Koja je razlika? Jedni pilićari a za druge ostaje nejasno da li su samo pilićari ili još dodamo nemaju blage veze sa tehnologijom koju mogu da koriste...
Dugujes prvo odgovor ko te placa.
Tebe sigurno plaća telekom,čim ih toliko braniš i pored očiglednih dokazanih nesposobnosti.
Mene da plaća SBB verovatno bi imao SBB kabl, i otkazao sve što imam od telekoma.Niti mi treba njihov net,niti mi treba njihova televizija,niti mi treba njihov fiksni.Sve to ima Sbb bolje i negde jeftinije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari