Ja juce zvao i dobio 19813 da odjavim i rekose mi kao novom korisniku ce vam biti automatski iskljuceno na kraju meseca!Lepo je tri puta pitam da mi posle ne naplate i ona mi rece da mi je kao novom korisniku automatski ukljucen HBO i da se automatski iskljucuje.Ugovor sam potpisao 03.02.2015. pa ajde da vidimo i to cudo!
verovano možeš i sam da isključiš iz menija.
Или још боље напиши мејл и онда имаш писани траг за случај да покушају да ти наплате. Мени су тако сторнирали део рачуна када су ми наплатили ХБО иако је био тог месеца на акцији за оне који су активирали путем ТВ менија.
Ја сам ишао преко портала Мојтелеком, ту имају све твоје податке.
https://mojtelekom.telekom.rs/
Zahvaljujemo se na vremenu koje ste izdvojili kako biste nam se obratili.
Ovim putem Vas obaveštavamo da smo po Vašem zahtevu evidentirali naloge za ukidanjem dodatnih usluga HBO On Demand i HD, kao i dodatnog HBO paketa.
ako vec do sad nisi ukapirao, tebi sem telekoma niko ne moze da pomogne. Jedino sto mozes je da probas da kupis bolji ruter od tih huawei raspalih polovnih krsina koje uvaljuju svim zivim korisnicima. Prosto i jednostavno - ti ruteri su cesto drkani od strane glupih seljaka koji su raskantali rutere koji su ionako nikakvi.Je.. vas HBO.Imate temu iptv pa tamo placite.
Ja lepo nisam uzeo to njesra i ne boli me glava.
Boli me glava od rutera a niko da pomogne.
Je.. vas HBO.Imate temu iptv pa tamo placite.
Ja lepo nisam uzeo to njesra i ne boli me glava.
Boli me glava od rutera a niko da pomogne.
Imao sam slican problem sa instalacijom mada ja koristim Box 2.Zvao sam ih jedno 5 puta i na kraju su dosli i ispostavilo se da nisu povezali kako treba opremu u centrali.Sto se tice brzine interneta televizija utice dosta na brzinu interneta.Meni su rekli da je za normalan rad televizije neophodna brzina od bar 6 mb/s e sad ako planiras da prikacis jos 2 tv-a na isti ruter moze biti problema sa brzinom.Pretpostavljam da si vec potpisala ugovor sa njima i to je greska po meni,trebala si da im kazes da ti daju opremu da prvo vide mozes li da imas IPTV u punom sjaju.Zovi ih i kazi im da dodju da pogledaju opremu.Gnjavi ih dok ne dodju[emoji4]Onda ces tek videti mozes li ili ne.Ako IPTV ne radi kako treba trazi raskid ugovora ako nisi zadovoljna brzinom.Ljudi, treba mi vase misljenje.
Uzela sam sa mojima Box 3 paket (IPTV, internet i fiksnu) i bila sam iznenadjena cinjenicom da moramo sami da instaliramo sve. Ja nisam toliko tehnoloski zaostala, ali mi nije bilo sve jedno. Nekako smo sklopili sve, medjutim, nista nije radilo. Ruter ne reaguje, pokazuje samo da je upaljen u struju i to je to. IPTV ne radi isto zbog njega. Cenim da je to zato sto je ruter los, posto vidim da se svi zale da uvek imaju problema sa tim. Zvala sam, zalila se, sad kao cekam njih da provere da li je sve okej, ako ne, dobijam novi ruter. Ceo dan se mlatim oko ovog, ispizdela sam. Neverovatno mi je da ne mogu da posalju coveka da poveze sve za 5 minuta. Toliko bi mu trebalo sigurno. Kablovi kratki, morala sam da kupujem novi UTP kabl jer je ovaj sto sam dobila previse kratak. Mlacenje ceo celcati dan, a nista napravila nisam.
Medjutim, sada mi se javila nova nedoumica. Mi imamo tri televizora u kuci i doplatili bismo za dva. Da li to znaci da ako budem imala tri televizora ukljucena u ruter, svi oni ce da mi crpe brzinu i net ce da bude los? Ili ne? Ne znam kako to ide. Treba mi brz net, ne ispot 5 Mb/s, a upload ne ispod 0.50 Mb/s, a sad sve strepim da ce da bude i gore. Nisam jos ni krenula da koristim Box paket, a vec stres i problemi.![]()
Mali off: Zar je Telekomov IPTV bolje rešenje od SBB kablovske?
I ti si zbog nedelje čekanja više kod SBB-a vezala ugovorom od dve godine na ADSL i IPTV? Šta je bio problem da kod SBB-a uzmeš i taj fiksni bez prenosa broja pa makar ga ne koristila? Imala bi puno brži Net nego što imaš ovde...Inace su dosli iz servisa, i covek mi zamenio ruter. Ovaj moj kao skroz nov, a ne radi. Stavio mi neki koji izgleda starije, on radi. Nervira me sto nije skroz novo sve, ali bolje da radi kakav god da je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari