od oktobra kad mi je istekao ugovor za box čekam neku ponudu za dž,nekad su uz box davali telefone do vrednosti cca 9000 din za 1 din,a skuplje uz doplatu do pune cene na 12 rata,sad puna cena telefona na 24 rate,samo čekam da pokušaju da nas prisile koji smo bez ugovorne obaveze povećanjem cene,baš me svrbi sve više i više da im otkažem kompčetan box 4 skupa sa fiksnim ....tačno se oseća politika Deutsche Telekoma i njegovog managmenta kojima je izgleda već unapred prodat,možda da sačekam kad preuzmu telekom pa da im familijarno sve otkažem sa velikim zadovoljstvom....
Ne znam ni gde da postavim ovo pitanje..
Na MTS imam box4,i ulogovao sam se na "mojtelekom" nalog da bi im postavio jedno pitanje.I posaljem im ja to pitanje,i odmah mi napise-bicete obavesteni o odgovoru na pitanje preko e-mail adrese [email protected] (moja e-mail adresa koju sam dobio od njih).
A gde da se ja ulogujem da bi video odgovor od njih,ako mi uopste posalju?
Dobices mail od telekoma na tvoju mail adresu. Da li koristis neki mail klijent? Ili se lepo ulogujes na mail.open.telekom.rs i proveris
Ajd da pitam nesto za drugara posto me iscimao sutra da odem i pogledam taj neki Telekom adsl ruter:
on zeli da promeni sifru za wifi medjutim tvrdi da su mu rekli da mu je modem zakljucan i da to moze samo neko iz tehnicke podrske.
Da li je to tacno?
(Bezicni ruter je dobio u Box4 paketu od Telekoma pre godinu ipo dana, ima 2 antenice.. To je sve sto sam znam.)
od oktobra kad mi je istekao ugovor za box čekam neku ponudu za dž,nekad su uz box davali telefone do vrednosti cca 9000 din za 1 din,a skuplje uz doplatu do pune cene na 12 rata,sad puna cena telefona na 24 rate,samo čekam da pokušaju da nas prisile koji smo bez ugovorne obaveze povećanjem cene,baš me svrbi sve više i više da im otkažem kompčetan box 4 skupa sa fiksnim ....tačno se oseća politika Deutsche Telekoma i njegovog managmenta kojima je izgleda već unapred prodat,možda da sačekam kad preuzmu telekom pa da im familijarno sve otkažem sa velikim zadovoljstvom....
User i pass su: telecomadmin i admintelecom na 192.168.100.1Ma za sve telekomove adsl modeme možeš da se loguješ sa telekom, telekom i promeniš SSID( ime kako hoćeš da ti se vidi WIFI) i staviš koju hoćeš šifru za WIFI. Sa adminom se loguješ za naprednija podešavanja i tu se šifra razlikuje zavisno od modema. U browser naravno kucaš 192.168.1.1
Ne mogu da otvorim njihovu rodjenu stranicu http://www.mts.telekom.rs/ vec nekoliko dana. Samo vrti i nista. Stavio sam i Google Public DNS , ali opet isto. U cemu moze da bude problem?
Stranica radi upravo je otvorio tako da je problem negde kod tebe u racunaru. Jesi probao sa nekim drugim pretrazivacem da je otvoris? Pokusaj jos da taj pretrazivac koji koristis da obrises sve sto imas od njega pa resetuj racunar pa skini noviju verziju i instaliraj pa pokusaj ponovo i ocisti histori i kolacice. Problem moze da bude bilo sta.
:dprijatelju koliko jos vekova moramo da trpimo ovaj tvoj škrabopis dok budeš naučio da kucaš?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari