Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Hvala.
Inace ne mogu da nadjem na Telekom sajtu, imaju onaj 0800/100-100

Ja sam skoro trazio koji broj bese free iz mts nreze (19813, 19818) ali nisam nasao a znam da je bilo:)

od oktobra kad mi je istekao ugovor za box čekam neku ponudu za dž,nekad su uz box davali telefone do vrednosti cca 9000 din za 1 din,a skuplje uz doplatu do pune cene na 12 rata,sad puna cena telefona na 24 rate,samo čekam da pokušaju da nas prisile koji smo bez ugovorne obaveze povećanjem cene,baš me svrbi sve više i više da im otkažem kompčetan box 4 skupa sa fiksnim ....tačno se oseća politika Deutsche Telekoma i njegovog managmenta kojima je izgleda već unapred prodat,možda da sačekam kad preuzmu telekom pa da im familijarno sve otkažem sa velikim zadovoljstvom....

Исти случај,слажем се 100%.Нисам био месецима на бенчмарку ал сам се морао улоговати да се сложим са човеком.

Ne znam ni gde da postavim ovo pitanje..

Na MTS imam box4,i ulogovao sam se na "mojtelekom" nalog da bi im postavio jedno pitanje.I posaljem im ja to pitanje,i odmah mi napise-bicete obavesteni o odgovoru na pitanje preko e-mail adrese [email protected] (moja e-mail adresa koju sam dobio od njih).

A gde da se ja ulogujem da bi video odgovor od njih,ako mi uopste posalju?

Ne znam ni gde da postavim ovo pitanje..

Na MTS imam box4,i ulogovao sam se na "mojtelekom" nalog da bi im postavio jedno pitanje.I posaljem im ja to pitanje,i odmah mi napise-bicete obavesteni o odgovoru na pitanje preko e-mail adrese [email protected] (moja e-mail adresa koju sam dobio od njih).

A gde da se ja ulogujem da bi video odgovor od njih,ako mi uopste posalju?

Dobices mail od telekoma na tvoju mail adresu. Da li koristis neki mail klijent? Ili se lepo ulogujes na mail.open.telekom.rs i proveris

Dobices mail od telekoma na tvoju mail adresu. Da li koristis neki mail klijent? Ili se lepo ulogujes na mail.open.telekom.rs i proveris

E to!To mi je trebalo.Nisu oni ni trazili moju neku e-mail adresu,nego su odmah rekli da ce mi poslati na @open.telekom.rs,a nisam znao gde da se ulogujem!Hvala.

Ajd da pitam nesto za drugara posto me iscimao sutra da odem i pogledam taj neki Telekom adsl ruter:
on zeli da promeni sifru za wifi medjutim tvrdi da su mu rekli da mu je modem zakljucan i da to moze samo neko iz tehnicke podrske.

Da li je to tacno?
(Bezicni ruter je dobio u Box4 paketu od Telekoma pre godinu ipo dana, ima 2 antenice.. To je sve sto sam znam.)

Poslednja izmena:
Ajd da pitam nesto za drugara posto me iscimao sutra da odem i pogledam taj neki Telekom adsl ruter:
on zeli da promeni sifru za wifi medjutim tvrdi da su mu rekli da mu je modem zakljucan i da to moze samo neko iz tehnicke podrske.

Da li je to tacno?
(Bezicni ruter je dobio u Box4 paketu od Telekoma pre godinu ipo dana, ima 2 antenice.. To je sve sto sam znam.)

Ma za sve telekomove adsl modeme možeš da se loguješ sa telekom, telekom i promeniš SSID( ime kako hoćeš da ti se vidi WIFI) i staviš koju hoćeš šifru za WIFI. Sa adminom se loguješ za naprednija podešavanja i tu se šifra razlikuje zavisno od modema. U browser naravno kucaš 192.168.1.1

Poslednja izmena:
Za naprednija podesavanja je user name admin a password moze biti ztonpk ili tzlkisonpk kad u browseru ukucas 192.168.1.1

Uzeo sam Box 3, ali sam pre toga ima sporiji Telekom-ov ADSL. E sad kada sam presao na Box 3 sve sam lepo dobio osim tog brzeg interneta, ostala je ista brzina kao što je bila pre nego što sam uzeo Box?

od oktobra kad mi je istekao ugovor za box čekam neku ponudu za dž,nekad su uz box davali telefone do vrednosti cca 9000 din za 1 din,a skuplje uz doplatu do pune cene na 12 rata,sad puna cena telefona na 24 rate,samo čekam da pokušaju da nas prisile koji smo bez ugovorne obaveze povećanjem cene,baš me svrbi sve više i više da im otkažem kompčetan box 4 skupa sa fiksnim ....tačno se oseća politika Deutsche Telekoma i njegovog managmenta kojima je izgleda već unapred prodat,možda da sačekam kad preuzmu telekom pa da im familijarno sve otkažem sa velikim zadovoljstvom....

PAzi mozes da cekas koliko hoces niko te nece prisiljavati da podpises novi ugovor ali da ce te zavti da ti nude to budi siguran da hoce ali ti ako smatras da nije nista interesantno za tebe ti ne moras nisat da uzmes mozes jednostavno net tako da koristis kao sto si ga i do sada koristio.

Sto se tice ponude telefona, zar ti nije bolje ako vec hoces neki fon da uzmes da skupis neke pare pa uzmes preko oglasa imas brdo novih telefona koji su uzeti uz ugovor (telekom, vip, telenor) i ne raspakovani se prodaju uz nesto nizu cenu od one u radnji. A internet da cekas kada bude neka bas dobra ponuda pa je uzes, ali znaj da telekom radi pe*erske fore pa sada da jednu akciju a za 3 meseca da sledecu koaj je za nijansu bolja od one koju si ti uzeo ali opet onaj koji je uzeo tu sledecu ce se isto tako nervira jer onaj naredni koji uzme sledecu promociju ce se isto tako nervira kao ti i onaj posle tebe. To ti je vrzino kolo.

A sto se tice toga oko otkazivanja usluga, veruj mi oni se necimaju bas puno na takve pretnje jer na jednog korisnika koji ode dodje 10 novih tako da je konstantno veci dolazak korisnika nego onih koji odlaze.

Ma za sve telekomove adsl modeme možeš da se loguješ sa telekom, telekom i promeniš SSID( ime kako hoćeš da ti se vidi WIFI) i staviš koju hoćeš šifru za WIFI. Sa adminom se loguješ za naprednija podešavanja i tu se šifra razlikuje zavisno od modema. U browser naravno kucaš 192.168.1.1
User i pass su: telecomadmin i admintelecom na 192.168.100.1 :)

Poslednja izmena:
Ne mogu da otvorim njihovu rodjenu stranicu http://www.mts.telekom.rs/ vec nekoliko dana. Samo vrti i nista. Stavio sam i Google Public DNS , ali opet isto. U cemu moze da bude problem?

Stranica radi upravo je otvorio tako da je problem negde kod tebe u racunaru. Jesi probao sa nekim drugim pretrazivacem da je otvoris? Pokusaj jos da taj pretrazivac koji koristis da obrises sve sto imas od njega pa resetuj racunar pa skini noviju verziju i instaliraj pa pokusaj ponovo i ocisti histori i kolacice. Problem moze da bude bilo sta.

Stranica radi upravo je otvorio tako da je problem negde kod tebe u racunaru. Jesi probao sa nekim drugim pretrazivacem da je otvoris? Pokusaj jos da taj pretrazivac koji koristis da obrises sve sto imas od njega pa resetuj racunar pa skini noviju verziju i instaliraj pa pokusaj ponovo i ocisti histori i kolacice. Problem moze da bude bilo sta.

Na VMWare imam instaliran neki LInux pa sam probao i odatle i opet nista. Zalio sam se Telekomu za FEC i HEC greske i uzgred im spomenuo taj cudni problem,ali nisu imali pojma o cemu se radi.

dase pohvalim koliko je telekom box dobar , omiljeni broj nemoze dase deaktivira pre tri meseca , i plus naplatili 500 din

mislim da to pise negde u uslovima, a i pominjano je ovde na forumu.

sad znam da pre tri mrseca nemoze dase deaktivira , ( onda nisam znao ) toje zenin telefon u poslovnicu mojoj zeni oni preporucu da

aktiviraju kazu besplatno đabe razgovori itd , a nekazu dase to doplacuje 250 din , nego problem sto proslo 4 meseca a oni necedu

da deaktiviraju samo preko coda *797# i probas tako i dobijes poruku , nemoze dase deaktivira pre 3 meseca , iko koga ovde jasi

plus stigo racun 500 din za porodicni box naplata , ma bagra samo da istekne ugovor daim sve vratim

prijatelju koliko jos vekova moramo da trpimo ovaj tvoj škrabopis dok budeš naučio da kucaš?

Trenutno imam box4 paket koji mi uskoro ističe. E sad vidim da postoji usluga box2 - fiksna linija i IPTV pa me interesuje da li je moguće koristiti IPTV bez neta.

Još kad bi dali IPTV bez neta i telefona,bog da nas vidi.

Mislim da moze, dobijas samo modem bez signala za net.

Nazad
Vrh Dno