MagicMaster
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.05.2007
- Poena
- 510
Volim kad porede cene sa KP oglasa, i ove ....
Ma OK je to, i ja sam kupio i PS4 i TV od proverenih, znaju oni koji su, ali ne možemo da očekujemo da MTS da po tim cenama, kad znamo kako je došlo do njih ... drugo, nekome je to šansa d akupi na rate, bez banaka, kreditnog biroa, samo maltene "na lepe oči" , jer ima kod telekoma račun za fiksni i TV ....
Ja koliko sam ukapirao, ovo je kao sa fonom, ako 6 meseci plaćaš redovno, (čitaj stari korisnik) ili još bolje produžavaš ugovor, kao da uzimaš bilo koji fon, ide po automatizmu....
Kupio si, bez zezanja? Info iz prve ruke, znači ... :cheers:
Pa i vredi porediti.... barem za TV, mnogi sa KPadaju i fiskalni (NAS) i garanciju vazecu kod nas i po 5g.
Dobro si ukapirao narucuje se kao za telefon.
Dostavis podatke i to je to cekas objedinjeni racun da ti stigne
Za 2 min. reseno
Nikad jednostavnija i prostija kupovina tv-a
p.s. a sad svi kod mene da castim za novi tv![]()
Ne bih bas rekao .Mozda za stare korisnike box paketa ,ja danas zvao za brata uzeo bi ps4,posto se net vodi na moje ime ,jednostavnije je.I skoro zavrsismo posao ,oko podataka,i na kraju mi teta kaze ,moramo vam prvo aktivirati box paket,posto imam net, poslace mi samo risiver za iptv,a posle toga vam poslati ps4 .Na moje pitanje sta ako se u medjuvremenu rasproda ps4 ,a ja potpisao box ,kaze mozete podneti zalbu,a sta ako se zalba ne usvoji ,rakla mi je samo pa.....I tako brat osta bez konzole ,neznam zasto nude nesto ako u nekom slucaju ne mogu da ispune dogovor.
To si dobro rekao, kad uracunas porez ispadne kp skuplji.Volim kad porede cene sa KP oglasa, i ove ....
One cene sto pisu ispod tv_a kao 5999 je to cena sa boxsom ili bez boksa!?Ma znam da nece sigurno da se rasproda ,ali ja potpisujem box ,da bih uzeo ps4 ,a ti tv ,ali stvar je u tome sto ti oni ne garantuju da cu ja dobiti ,to sto sam zeleo.
One cene sto pisu ispod tv_a kao 5999 je to cena sa boxsom ili bez boksa!?
Interesuje me koliko bi me kostala identifikacija poziva mesecno?
http://open.telekom.rs/home/Content.aspx?temp=0&sid=2067&id=2070
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari