Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Pa i vredi porediti.... barem za TV, mnogi sa KPadaju i fiskalni (NAS) i garanciju vazecu kod nas i po 5g.

Iskreno ja poredim uvek cenu telefona sa oglasa i ovako i gledam ukupnu cenu. Ako je iznad 15% razlike, uvek mi se isplati preko oglasa.

Ma OK je to, i ja sam kupio i PS4 i TV od proverenih, znaju oni koji su, ali ne možemo da očekujemo da MTS da po tim cenama, kad znamo kako je došlo do njih ... drugo, nekome je to šansa d akupi na rate, bez banaka, kreditnog biroa, samo maltene "na lepe oči" , jer ima kod telekoma račun za fiksni i TV ....

Ma OK je to, i ja sam kupio i PS4 i TV od proverenih, znaju oni koji su, ali ne možemo da očekujemo da MTS da po tim cenama, kad znamo kako je došlo do njih ... drugo, nekome je to šansa d akupi na rate, bez banaka, kreditnog biroa, samo maltene "na lepe oči" , jer ima kod telekoma račun za fiksni i TV ....

S' obzirom da već mesecima jurim da kupim tv ova opcija " na lepe oči " je sjajna.

Plaćaću celu 2015 ali su mi rate za model koji mene interesuje ok.

Ukupna cena je skuplja ali bez trošenja čekova, kredita i keša samo na račun što je najlakši način do sada. :cool:

Slično kao za mobilne telefone, stim da bi se telefoni kupili jeftinije treba ih kupiti na oglasima. Za ove televizore, dovoljno je otići u prodavnicu i kupiti 10-15% jeftinije. Pa i sa bankarskim kreditom može da ispadne jeftinije...

Možda za nijansu jeftinije, ali treba cimanje za kredit, uvid u kreditni biro, ulazi posle u kreditni biro ....

A preko MTSa, ništa od toga....

Tako da stvarno pozdravljam ovo...

Ne znam hoće li i mts da da televizor bez uvida u KB... Ali jeste da nema tog kredita.

Ja koliko sam ukapirao, ovo je kao sa fonom, ako 6 meseci plaćaš redovno, (čitaj stari korisnik) ili još bolje produžavaš ugovor, kao da uzimaš bilo koji fon, ide po automatizmu....

sa ovim cenama vec se ugradili za kamatu , plus nov ugovor jos dve god a kako da izbacim mob iz ugovora

Pisao je neko, nadji nekog normalnog u poslovnici da zna kome da uputi reklamaciju za izbacivanje mobilne linije iz box paketa.

Mada, zar ne mozes da promenis Box3 u Box2 ili Box4 u Box3??

Mislim da promena Box paketa ne može da se uradi, barem tako piše na sajtu a da li jos uvek može da se ulozi reklamacija i zatraži izvlačenje mobilne linije iz paketa? (U poslovnici u kojoj sam bio kažu ne može ali kontam da to zavisi i od upucenosti radnika)

dok traje ugovorna obaveza nema promene a oni mogu tako kazu oni a i ratel , manekse nose kad istekne ugovor videcemo

Ja koliko sam ukapirao, ovo je kao sa fonom, ako 6 meseci plaćaš redovno, (čitaj stari korisnik) ili još bolje produžavaš ugovor, kao da uzimaš bilo koji fon, ide po automatizmu....

Dobro si ukapirao narucuje se kao za telefon.

Dostavis podatke i to je to cekas objedinjeni racun da ti stigne

Za 2 min. reseno

Nikad jednostavnija i prostija kupovina tv-a

p.s. a sad svi kod mene da castim za novi tv :p

Kupio si, bez zezanja? Info iz prve ruke, znači ... :cheers:

yep :)

rekoh da vec neko vreme jurim i trazim da resim to

al necu kredit EKS na godisnjem nivou je 30%

cekovi sve da ispisem (7 komada) + doplata u kesu nema sanse

samo kes se ne isplati nikako

ova varijanta je idealna jos sve zavrsis od kuce za 2min.

nikad lakse

Dobro si ukapirao narucuje se kao za telefon.

Dostavis podatke i to je to cekas objedinjeni racun da ti stigne

Za 2 min. reseno

Nikad jednostavnija i prostija kupovina tv-a

p.s. a sad svi kod mene da castim za novi tv :p

Ne bih bas rekao .Mozda za stare korisnike box paketa ,ja danas zvao za brata uzeo bi ps4,posto se net vodi na moje ime ,jednostavnije je.I skoro zavrsismo posao ,oko podataka,i na kraju mi teta kaze ,moramo vam prvo aktivirati box paket,posto imam net, poslace mi samo risiver za iptv,a posle toga vam poslati ps4 .Na moje pitanje sta ako se u medjuvremenu rasproda ps4 ,a ja potpisao box ,kaze mozete podneti zalbu,a sta ako se zalba ne usvoji ,rakla mi je samo pa.....I tako brat osta bez konzole ,neznam zasto nude nesto ako u nekom slucaju ne mogu da ispune dogovor.

Razlika je neuporediva u korist Kp,ali kao sto neko vec napisa ko nema trenutno toliko novca ,ovo je jedna od opcija.

Evo citat sa njihove stranice
,,*Važenje ugovorne obaveze za postojeće korisnike Box paketa se produžava do isteka Aneksa čiji je predmet kupovina uređaja. Podnošenje zahteva za kupovinu uređaja ne predstavlja automatski i rezervaciju istog imajući u vidu ograničene zalihe uređaja koji su u ponudi. U skladu sa tim, ukoliko u periodu od momenta podnošenja zahteva za kupovinom uređaja pa sve do trenutka razmatranja istog nestanu zalihe traženog uređaja, Telekom Srbija u konkretnom slučaju ne snosi nikakvu odgovornost.,,
Znaci ti prvo potpisi pa ako bude bice.Koje mrcine.

navlakuse a obicno nestalo zalihe , ( ko ima debele veze ima ) na taj nacin i mene navukli za mob + ebeni 3 G

Ne bih bas rekao .Mozda za stare korisnike box paketa ,ja danas zvao za brata uzeo bi ps4,posto se net vodi na moje ime ,jednostavnije je.I skoro zavrsismo posao ,oko podataka,i na kraju mi teta kaze ,moramo vam prvo aktivirati box paket,posto imam net, poslace mi samo risiver za iptv,a posle toga vam poslati ps4 .Na moje pitanje sta ako se u medjuvremenu rasproda ps4 ,a ja potpisao box ,kaze mozete podneti zalbu,a sta ako se zalba ne usvoji ,rakla mi je samo pa.....I tako brat osta bez konzole ,neznam zasto nude nesto ako u nekom slucaju ne mogu da ispune dogovor.

a ti si mogao u avgustu da potpises za BOX 2 (fiksni+ADSL) i resio bi problem

ovo je tek krenulo pre 2 dana tesko da ce se za tako kratko vreme sve rasprodati cak su i malo skuplji kada se gleda ukupna cena

Ma znam da nece sigurno da se rasproda ,ali ja potpisujem box ,da bih uzeo ps4 ,a ti tv ,ali stvar je u tome sto ti oni ne garantuju da cu ja dobiti ,to sto sam zeleo.

Ma znam da nece sigurno da se rasproda ,ali ja potpisujem box ,da bih uzeo ps4 ,a ti tv ,ali stvar je u tome sto ti oni ne garantuju da cu ja dobiti ,to sto sam zeleo.
One cene sto pisu ispod tv_a kao 5999 je to cena sa boxsom ili bez boksa!?

Ako je neko skoro prelazio na box, koliko im treba vremena da promene brzinu na vdsl? Imao sam 20/5 i presao na mega box sinoc. Rekli su mi da ce mi odmah povecati na 50, ali samo su dodali 10mbps za iptv, a net je ostao na 20 mbps sa sve upload boosterom.... mobilnu tarifu su mi danas promenili u toku dana.

Koliko se sećam ,nema bustera uz IPTV.

A zasto pise sledece:
B16MHUV.jpg

xKxD3TX.jpg

Nazad
Vrh Dno