Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

A zasto pise sledece:
5g4cer

xKxD3TX.jpg

Ako je neko skoro prelazio na box, koliko im treba vremena da promene brzinu na vdsl? Imao sam 20/5 i presao na mega box sinoc. Rekli su mi da ce mi odmah povecati na 50, ali samo su dodali 10mbps za iptv, a net je ostao na 20 mbps sa sve upload boosterom.... mobilnu tarifu su mi danas promenili u toku dana.

prakticno odmah po potpisivanju (1h-2h)

ako si primetio da odugovlace to te neko zavlaci od tehnickog osoblja u tvojoj centrali.

njegov posao je kada dobije zahtev iz poslovnice (ako su ovi uopste poslali mozda su zaboravili) da isklikce parametre na tvom portu i veca brzina je tu :)

Cena od 60,22 je za aktiviranje usluge Identifikacija pozivajuceg pretplatnika i placa se samo jednom,dok je mesecna pretplata 89,71 i placas je svakog meseca! :(

Ne verujem da i to naplaćuju... :S: Hoće li početi da naplaćuju i tonsko biranje?

Oduvek naplacuju identifikaciju. Bilo jednom su koji mesec dali frei sve te Omnifon usluge valjda. Ja istog dana otkazao. Nisam imao naneru da me zeznu da ostane da platim posle:)

Ја сам имао срећу да после двојника одмах улетим у ИСДН (тј чим су ми увели нову линију, потегао сам везу да дође и ИСДН а то пре десетак година није било лако) па сам одмах добио и CID као фрај услугу. Зато ми је сада чудно што неко то нема.

to i treba da bude fraj usluga svuda u svetu je tako

neznam kako je kod drugih operatera da li se i kod njih naplacuje identifikacija

Realno to njih nista ne kosta, a kad se vec placa pretplata za fix, to bi trebalo biti ukljuceno u cenu.. ali, moze im se.. kao i beskorisna 3g usluga u mob.telefoniji koju naplacuju ako se uzme fon kod njih..

Realno to njih nista ne kosta, a kad se vec placa pretplata za fix, to bi trebalo biti ukljuceno u cenu.. ali, moze im se.. kao i beskorisna 3g usluga u mob.telefoniji koju naplacuju ako se uzme fon kod njih..
Jedno pitanje u vezi 3g usluge. Pošto sam na boksu poslednje 2 godine i uzeo telefon preko njih, plaćam ovu uslugu. Koristim dosta mobilni net, pa mi brzina prenosa podataka dosta znači. Ako potpišem novi ugovor bez telefona, pa samim tim prestanem da plaćam 3g uslugu, da li će brzina neta da padne na edge, ili ne? Hvala unapred.

Jedno pitanje u vezi 3g usluge. Pošto sam na boksu poslednje 2 godine i uzeo telefon preko njih, plaćam ovu uslugu. Koristim dosta mobilni net, pa mi brzina prenosa podataka dosta znači. Ako potpišem novi ugovor bez telefona, pa samim tim prestanem da plaćam 3g uslugu, da li će brzina neta da padne na edge, ili ne? Hvala unapred.
Nece. To su izmislili kao taksu na koriscenje 3g-a,pre su naplacivali tako sto ga aktiviras na mesec dana i imas video pozive xD

Ista je brzina neta sa i bez 3g pretplate. Ako je vec naplacuju, trebali bi je naplacivati samo uz telefone koji imaju opciju za obican video poziv, ako postoje uopste takvi modeli jos uvek..

Hvala, to me je zanimalo. Razmišljao sam o varijanti box 3 plus kontrola troškova 500 uz 50% popusta plus vaučer u ww ili emmi, samo mislim da će mi biti tesno za mobilni internet. Druga varijanta je povratak na sbb nakon 5 godina, jer nemam uslova za vdsl, a niko iz telekoma ne može da mi da odgovor kada ću da ih steknem (živim u samom centru Niša). Ipak će 10Mbit biti malo za godinu dana, a kamo li za 2 godine.

meni su konacno pustili vecu brzinu na mega box paketu (ugovor potpisan u cetvrtak), ali ne koliko bi trebalo... ovo je dok na IPTV ide HD kanal. kada je IPTV ugasen, ima oko 1 mbps vise. u modemu je setovano na oko 54mbps. a planiram u martu jos jedan ili dva set-top-boxa za IPTV. onda ce mi morati smanjiti net na 30 ili cak 20 mbps :(

3986423730.png

Vrh Dno