Ako je neko skoro prelazio na box, koliko im treba vremena da promene brzinu na vdsl? Imao sam 20/5 i presao na mega box sinoc. Rekli su mi da ce mi odmah povecati na 50, ali samo su dodali 10mbps za iptv, a net je ostao na 20 mbps sa sve upload boosterom.... mobilnu tarifu su mi danas promenili u toku dana.
A zasto pise sledece:
![]()
![]()
A zasto pise sledece:
Cena od 60,22 je za aktiviranje usluge Identifikacija pozivajuceg pretplatnika i placa se samo jednom,dok je mesecna pretplata 89,71 i placas je svakog meseca!![]()
A zasto pise sledece:
Ta usluga kod sbb-a se zove prc caller id (ne radi kad nema struje) zato je i ne naplacuju, izmedju ostalog.Kod sbb ne.
Jedno pitanje u vezi 3g usluge. Pošto sam na boksu poslednje 2 godine i uzeo telefon preko njih, plaćam ovu uslugu. Koristim dosta mobilni net, pa mi brzina prenosa podataka dosta znači. Ako potpišem novi ugovor bez telefona, pa samim tim prestanem da plaćam 3g uslugu, da li će brzina neta da padne na edge, ili ne? Hvala unapred.Realno to njih nista ne kosta, a kad se vec placa pretplata za fix, to bi trebalo biti ukljuceno u cenu.. ali, moze im se.. kao i beskorisna 3g usluga u mob.telefoniji koju naplacuju ako se uzme fon kod njih..
Nece. To su izmislili kao taksu na koriscenje 3g-a,pre su naplacivali tako sto ga aktiviras na mesec dana i imas video pozive xDJedno pitanje u vezi 3g usluge. Pošto sam na boksu poslednje 2 godine i uzeo telefon preko njih, plaćam ovu uslugu. Koristim dosta mobilni net, pa mi brzina prenosa podataka dosta znači. Ako potpišem novi ugovor bez telefona, pa samim tim prestanem da plaćam 3g uslugu, da li će brzina neta da padne na edge, ili ne? Hvala unapred.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari