@rkramer na datum isteka ili kasnije, svratiš u MTS i tražiš zahtev izdavanja idp broja, ne pominješ raskid.
Ostaviš mob kontakt. Kroz par dana zovu nazad da ostaneš uz 50% na sva 24 meseca.
A 20 meseci po dinar? 🤣Kojim uslovima? Da PONOVO koristiš još 2 godine Box3 paket po ceni 700 din? 😂😂
Imam utisak da osećam ljubomoru kod kolega... 😁Kojim uslovima? Da PONOVO koristiš još 2 godine Box3 paket po ceni 700 din? 😂😂
Ćale je u februaru dobio identičan promo samo za Supernova optiku umesto MTS optike.Imam utisak da osećam ljubomoru kod kolega... 😁
Naravno da ne može i da nećeš dobiti takvu ponudu za ugovor #2.Regularno je pitanje da li po istim uslovima može ugovor da se obnovi.
Dobro jutro, evo i ja da se ukljucim jer pojma nemam šta mi je realno da trazim. Ističe mi ugovorna obaveza box3 na dve godine, od kojih sam prvih 12 meseci placao dinar. Pre ove dve godine smo isto bili telekom, pa nesto ponuda nije bila bas ok, prebacili se u telenor, tamo jos gori internet (bar moj slucaj licni) pa se vratili mts-u. Otuda tih 12 meseci za dinar. Da li ipak za bolju ponudu potrebno raskidati ugovor ili moze nesto slicno da se dobije samo uz nastavak.. hvala puno svima!
P.S. primetio sam da su mi zakljucali kanale poput bbc earth, pink pedia a sigurno jos neki, iskoči obavestenje nije kupljen. Nisam se bavio tim problemom jer sam pred istekom ugovora, kako ste to resavali, ako ste imali slicnu stvar
Vratis opremu i cekas da prodje neko vreme da izbrisu iz sistema za usluge box-a To koliko traje ko zna. 😀Imam utisak da osećam ljubomoru kod kolega... 😁
Da se razumemo, ponuda je već jednom bila bezobrazno dobra (box 3 crveni za 659 din. mesečno). Regularno je pitanje da li po istim uslovima može ugovor da se obnovi.
Pod istim ili sličnim bih obnovio. Sa 50% današnje cene - ni u pijanom ludilu!
Uostalom, ako su operateri sami napravili pijacu od tržišta, ko sam ja da se bunim? 😁
Ranije je bilo istog dana, ali moguće je da su sad to promenili, da se gasi krajem meseca. To najviše i ima logike, budući da je naplata na mesečnom nivou, princip sve ili ništa. Ako si već koristio od 1. do 12. aprila, tebi se svakako naplaćuje pun iznos, pa je i smislenije da ti deaktiviraju tek u ponoć između 30. aprila i 1. maja, kada ti se resetuje saobraćaj. Drugim rečima, plaćaš punu cenu kako god da okreneš, a preuranjenom deaktivacijom dodatak gubi sav smisao, pa je i po tebe bolje da ostane do kraja meseca. Tako već rade npr. za Apollon. Kad god da ga otkažeš, traje do kraja meseca i cena je fiksna. Otkazivanjem samo sprečavaš dalju obnovu sledećeg meseca.Koliko vremena je potrebno da deaktiviraju net boost? Bio sam u poslovnici 12. apr i dobio sam informaciju da će stići poruka kada se usluga deaktivira.
Do sada nije stigao SMS, na moj mts portalu i dalje piše da je usluga aktivna.
Sada gledaju da na toj adresi već u prethodnom periodu nije bio korisnik neko drugi, tojest promocija se vezuje za ulicu i broj, ne za ime i prezime@rkramer
Nemoj da puštaš da te lože toliko.
Razduži se na svoje ime. Neka brat/sestra/ćale/keva/ko god na svoje ime na istoj adresi preko akvizitera izboksuje 16m za 1din za nove korisnike za box3 (akviziteri na prvu loptu novajlijama prvo nude 12, pa 14, pa ne kraju "uz odobrenje šefa" daju 16m).
Fora je što niko od njih ništa ne mora sam da se cima, sve završi ti slanjem slike osobine LK akviziteru na viber, to je jedino što traže.
Nema teoretske šanse da tokom tih 16m MTS ne podigne cene usluge - tada pre isteka tih 16m raskidate bez penala i sledeći na redu ukućanin ponovo aplicira kao novi korisnik uz X meseci po dinar.
Začkoljica je jedino što će svaki "novi korisnik" dobijati novi fiksni broj telefona, ali ćete uvek imati neki tako da ako to nije problem eto kako da ih "uhakuješ".
Meni sad skoro tražili za 14 meseci po ceni postpejda izvod iz katastra ili neki drugi dokaz da im dostavim da se ne koristi u istom objektu a bez dokazivanja daju 11 meseci 50%U praksi naloženi pohlepni akviziter ništa od toga ne gleda, a kad on/ona ubaci ugovor u sistem to je to - iz ličnog iskustva sa rotacijom ukućana provereno.
Moguće da u centrali ili ekspoziturama gledaju, ali ja mu kažem da ide preko akvizitera/akviziterke koji/koja treba da ispuni svoju "kvotu", surov je kapitalizam.
Predložili to ali su rekli kao "može i nešto drugo"Akviziter, u prevodu klinac / klinka ti je tražio izvod iz katastra? Ili ti je to tražio neko drugi, malo ozbiljniji iz MTS-a?
Apropo katastra, druže da li ti znaš da ljudima već po nekoliko godina tamo nisu upisali uredno kupljene nekretnine?
Koji drugi dokaz su ti ponudili kao alternativu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari