Pozdrav,
Da podelim svoje iskustvo u vezi raskida ugovora. Ugovorna obaveza mi je istekla 6. decembra 2024, na Box 3 paket, net+tv+fiksna. Otkazao sam im zbog nekontrolisanog podizanja cene usluge. Otiašo sm u poslovnicu sa namerom da raskinem ugovor i da ne ulazim u bilo kakve pregovore o ostanku uz popuste. Znači nije bilo zle volje sa moje strane a ni sa njigove. Elem, dođem tamo 4. decembra, i kažem da želim da podnesem zahtev za raskid ugovora. Žena mi ponudi 14 meseci 50%. Odbijem. Pita me zašto otkazujem uslugugu, rekoh idem kod drugog provajdera, zapravo, ne idem, jer nisam ni otkazivao kod tog drugog provajdera. Uze podatke sa lične karte i reče da će me neko zvati telefonom u vezi vraćanja opreme Nisam tada ništa potpisao. Sve usmeni dogovor. Vratim se kući. Ne prođe ni 10 minuta, zove me žena iz MTS-a i ponudi mi 16 meseci 50%. Odbijem. I kažem da ostajem pri odluci da raskidam ugovor. Dobro, kaže, dođite 6. decembra da vratite opremu. Kažem, hvala gospođo.. 6. decembra vratim opermu i potpišem jedan dokument , koji je, pretpostavljam, istovremeno formalni zahtev za raskid ugovora, revers o vraćenoj operi i potrda o raskidu ugovora, 3u1. Imam da izmirim samo još račun za novembar i račun z šest dana decembra. To bi bilo to. Nadam se da ovo moje iskustvo može kome koristiti. Ćao.