Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Pre tri meseca sam produžio UO na dve godine sa 12 meseci po 50% manjoj ceni. U medjuvremenu je otac (na kome se vodi UO) preminuo, pa dal je moguće zbog toga raskinuti ugovor?
Odneses izvod iz knjige umrlih i raskines UO odmah bez ikakvih troskova. Ja sam tako prosle godine. Nista ne pitaju samo odrade za par minuta.

Pošto sam preko zime kući, dal će biti kasno da to uradim na proleće ili ima neki rok kad mora od datuma smrti?

Ovako, upravo sam završio razgovor sa Tatjanom sa broja +38119813 i prenela mi je informaciju da SVIMA koji su se prethodno u februaru bunili se CENE NEĆE MENjATI ali se paketi menjaju i dobićemo te nove pakete, izjednačenu brzinu interneta ali biće promene kod broja kanala ili same ponude kanala, ali cene ostaju iste.

Mi korisnici Crvenog boks paketa ćemo moći samo da se ''slikamo'' sa tim njihovim tv paketima, pisao sam već o tome. U dosadašnjoj Start ponudi su bili zastupljeni sa više od 50% filmski i dokumentarni kanali a ostali se naravno doplaćivali a u novim paketima je sve to osakaćeno pa primera radi nema više u osnovnoj ponudi BBC Earth, Viasat Explorer, History te History 2 kao što ni u osnovnoj filmskoj ponudi nema više par pinkovih kanala koji su i jedini bili iole vredni povremenog gledanja tipa Pink Vestern, Pink Klasik i tome slično. Pa ako 'oćeš kaubojac onda ti nema Earth ili tome slično i obrnuto. A samo jedan paket je besplatan u ovom boksu pa onda biraš između dokumentarnog i filmskog u ovom slučaju. U Plavom boksu su već dva besplatna paketa omogućena pa sve do 3-4 u skupljim boksovima.

Čist bezobrazluk ali eto ide njihova reklama u medijima već danima gde slavodobitno najavljuju te ''kombo'' pakete a oni su im još jedan od ''aduta'' ovog enormnog povećanja cena. Sve će to narod (većina) pozlatiti još od februara meseca.

A otkud ti to, i Box 3 je obuhvaćen.
Evo još jednom, na linku su svi paketi koji poskupljuju.
Dokument BOX - Mesečna naknada od 9-1-2025

Moj Box3 je bez TV-a, dakle ne postoji u novoj ponudi, a i ugovorna obaveza mi prestaje baš 9. januara, tako da bih otkupio ugovornu obavezu da bih bio siguran da mogu da ugrabim akcije od drugih operatera koje traju do 31.12.

@uncle_eddie onda idi već sad u MTS i traži otkup preostalih dana ugovorne obaveze i oslobađanje mob broja ( i fiksnog broja ako treba ) za prenos

Realno bi trebao paket da ostane nepromenjen sto se tice sadrzaja, ne samo cena.
Jer smo potpisali ugovor na odredjeni sadrzaj koji se sad menja, dobro meni u zlatnom boxu ostaje opet sve kolko sam video samo drugacije spakovano.
Ali kod drugih nije tako.
I nemojte mi sad odgovarati pa raskini ugovor nije to poenta.

Mene zvali danas. Kažu box plavi lite više ne postoji ali znate mi unapređujemo pakete pa sad imate 400/400

Rekoh i cena vam je vidim unapređena isto ko i paket.

Uglavnom ova me je zvala da mi priča o "unapređenju" usluge a za raskid/prigovor što sam pisao zbog povećanja cene kaže zvaće me neko drugi:rolleyes:

Hmm da, jako zanimljivo, bilo je ranije neke price da će u Beogradu na vodi nuditi tako neke lude brzine. Možda neko zna nešto više o tome?
Pisao sam o tome pre jedno 2 meseca.
To je paket od 10gbps koji je trebao odmah i da bude dostupan od 5.11. u skupljoj ponudi.
Razlog zašto nije i dalje dostupan je nedostatak odgovarajućih rutera koliko mi je poznato.
Nema veze da li je BG na vodi u pitanju ili ne, svako će moći da ga ugovori ko ima optiku.

Danas sam za box crveni dobila ponudu deset meseci po 50.% .Poslali su mi poruku da odgovorim sa Da ako sam saglasna da produzim ugovor.Dal mogu dobiti vise meseci ako odem do poslovnice i podnesem zahtev za raskid.Optiku nemam.

Danas sam za box crveni dobila ponudu deset meseci po 50.% .Poslali su mi poruku da odgovorim sa Da ako sam saglasna da produzim ugovor.Dal mogu dobiti vise meseci ako odem do poslovnice i podnesem zahtev za raskid.Optiku nemam.
Drugar je dobio 18, ja u junu nisam mogao vise od 8

Ako hoces maximum, kad istekne UO trazi MIK broj i zvace te da nude vise. Trebalo bi tada 18 meseci po 50% . Slozi pricu da imas bolje uslove kod konkurencije.

Zato sto mali broj uopste i trazi MIK, retko ko van foruma i zna za njega. Taj ko ga trazi ili vrati opremu je vec nasao nesto bolje. A oatalih 99% samo potpise novu UO.

Par pitanja:
Imam Box 3 (NET, TV, FIX) u mtsu, sad mi random iskoci na fejsu da poskupljuju paketi i da ce za sve vaziti isto.

• Da li to zaista znaci da ce od januara moj paket sa 4,299 dinara poskupeti na bezobraznih 5,000 ?
  • Da li na osnovu ovoga mogu da podnesem zahtev za prevremeni raskid ugovora i predjem negde drugde ?

Prelazak sa sbb na box.
Po vasim savetima otkacim poslovnicu i nadjem agente njihove. Dve nedelje cekam da odobre makar 14m x 1 ali odgovora nema. Sve ono tipa, javljam sutra. Izgleda nema te akcije vise, samo ne kapiram ovo zavlacenje.
Naravno, sbb nudi 3m x 1din.
Kako su napravili svi operateri dobar deal, koštaće nas uskoro net, tv i mob 10.000 mesecno, da budemo srećni ako dobijemo 1m gratis :)

Prelazak sa sbb na box.
Po vasim savetima otkacim poslovnicu i nadjem agente njihove. Dve nedelje cekam da odobre makar 14m x 1 ali odgovora nema. Sve ono tipa, javljam sutra. Izgleda nema te akcije vise, samo ne kapiram ovo zavlacenje.
Naravno, sbb nudi 3m x 1din.
Kako su napravili svi operateri dobar deal, koštaće nas uskoro net, tv i mob 10.000 mesecno, da budemo srećni ako dobijemo 1m gratis :)
Bice polako , u guzvi su oko poskupljenja migracije paketa, vrv ni oni ne znaju gde se nalaze. A pocece do kraja godine i A1 sa optikom, izbacice valjda povoljne pakete. Onda se i Mts otvara kad oseti odlazak korisnika. Zivela konkurencija
Nase vreme tek dolazi 😄

Ma kakva gužva. Danas me zvali za jedan box3 na kome mi UO traje još 9 meseci da potpišem novi ugovor sa benefitom 6x50%.
Stvarno mi nisu jasni. Ja mislio da zovu za box koji imam na drugoj lokaciji gde mi ističe za manje od 3 meseca.
I ja sam mislio da su u gužvi ali očigledno nisu dok zovu za ugovore koji ističu za 9 meseci

Ma kakva gužva. Danas me zvali za jedan box3 na kome mi UO traje još 9 meseci da potpišem novi ugovor sa benefitom 6x50%.
Stvarno mi nisu jasni. Ja mislio da zovu za box koji imam na drugoj lokaciji gde mi ističe za manje od 3 meseca.
I ja sam mislio da su u gužvi ali očigledno nisu dok zovu za ugovore koji ističu za 9 meseci
To je nesto drugo. Sto ne umeju da se organizuju i ljudima odgovore na mail vec cekaju danima. I mene zvali ranije. A zovu te toliko ranije da se pohvale sefovima sa novim UO nista vise.

sta ocekujete vas pola miliona sigurno kontakirali u vezi cena to je ogromna navala gledaju kako da se izvuku i sta da rade dosta njih ce otkazat dosta njih ce pristati , njima bitno da uspeju ujebat firmu.

Ma naravno, verovatno nije ista služba za ovo i za žalbe.
Nego danas nešto prolazio pored poslovnice mts-a i u redu čeka bar 5 ljudi sa kesama i opremom potrpanom u njih, ruteri, boxovi. Dođem na posao, dvojica kolega kažu da su raskinuli ugovore sa njima. Ovako u priči sa poznatima svi su upoznati sa promenom cena, a nije bio takav slučaj prošli put. Izgleda da po društvenim mrežama kruži info o poskupljenju.
E sad, ovo moje sigurno nije reprezentativan uzorak ali je svakako indikativno

Možda tamo gde nemaju izbora. Ova dvojica mojih kolega prešli na yettel, kad su stavili na papir videli koliko dobijaju

Vrh Dno