U martu mesecu su svim postojećim korisnicima podigli cene i sam korisnik je imao 30 dana da se izjasni da se ne slaže sa tim zato ti je i veća cena. Takođe dobili su korisnici ili sms obaveštenje ili pismoJa sam se lepo iznenadio juce sa racunom. Nakon 18 meseci po 1 dinar juce sam dobio racun na 4299 i ako sam po ugovoru koji dam potpisao nakon isteka 18 meseci trebao da placam 3849 za BOX 3. Nije mi jasno gde su nasli ovu cenu kada je na sajtu trenutno cena za BOX 3 4199. Ovi se bas ne drze ugovora i samaraju sa cenama kako hoce.
Ne, jer nema poente da tražiš, , podnesi zahtev za raskid i možda ti tad ponude toMeni pocetkom avgusta ističe ugovor. Sada sam na BOX3 bakru ali je u međuvremenu uvedena mogućnost optike. Znači tražim MIK u ovom slučaju da bi mi dali 24x50% ?
Ostaje neraspoređen na tvom profilu dok uz tvoj zahtev ne prebace na neki drugi račun ili ti ne odobriš plaćanje računa. Te pare ne gubiš svakako, samo oni ne mogu samoinicijativno da ih prebace za šta godResili mi duplo uplacen racun. Boze moj visak mora i da se odobri kao akontacija za sledeci racunSta li rade sa viskom ako ne odobre.
Pogledajte prilog 449706
SMS obavestenje su dobili korisnici koji su prijavljeni da dobijaju SMS obavestenja ne svi. Koliki je procenat to korisnika? Pismo niko nije dobio, ne znam odakle ti to. To sa objavom na sajtu prolazi samo kod nas. Ja ne visim na mts sajtu svaki dan a ni ovde na forumu da bi mogao na taj nacin da se informisem. Imam i pametnija posla. MTS je bio u obavezi da obavesti svakog korisnika pisanim putem, to je mogao i na poledjini racuna da stavi, putem aplikacije, maila... bilo je nacina. Takodje morao je da sacini i aneks ugovora jer se nije menjala cena paketa vec i sadrzina istog a i pun naziv paketa (mislim da je pun naziv mog paketa bio box 3 v2 2022). Ali kao sto rekoh kod nas sve prolazi i varanje i obmana korisnika je postala uobicajena situacija.U martu mesecu su svim postojećim korisnicima podigli cene i sam korisnik je imao 30 dana da se izjasni da se ne slaže sa tim zato ti je i veća cena. Takođe dobili su korisnici ili sms obaveštenje ili pismo
Pa ne pise poskupljenje, vec promena cene za neke tarife. Da su hteli da budu korektni, napisali bi da te i te tarife poskupljuju i da korisnici imaju prava na raskid zbog toga i toga. Ovako samo prodaju maglu i to uspesno rade sudeci po komentarima.A1 je svim korisnicima poslao poruku o poskupljenju.
Kad kliknes na link onda imas vise informacija, sad ja se ne bunim za 1352 dinara za NEO NEO. Tako da su sve naglasili na sajt i ispali fer u odnosu na ostale.Pa ne pise poskupljenje, vec promena cene za neke tarife. Da su hteli da budu korektni, napisali bi da te i te tarife poskupljuju i da korisnici imaju prava na raskid zbog toga i toga. Ovako samo prodaju maglu i to uspesno rade sudeci po komentarima.
ODLIČNA IDEJA. Samo još da nadležni to shvate i prihvate.Zato treba da se produzi minimalni rok za reakciju na 60 dana, pa kad vidis uvecan racun onda se zainteresujes i imas vremena da odreagujes do sledeceg racuna.
Tako bi im anulirali mogucnost da varaju musterije sa tim kvazi objavama za poskupljenje.
Ja ne znam o čemu pričaš, ovde se 30 dana velika diskusija vodila o tome. LJudi čak napravili i poređenje stare i nove cene gde si mogao da ispratiš sve i postavili na sajtu. Bilo je i po novinama, ali ako ti lično ne pratiš to i ne obraćaš pažnju i da su ti na računi napisali ne bi primetio jer ljudi nemaju naviku da čitaju ta obaveštenja.SMS obavestenje su dobili korisnici koji su prijavljeni da dobijaju SMS obavestenja ne svi. Koliki je procenat to korisnika? Pismo niko nije dobio, ne znam odakle ti to. To sa objavom na sajtu prolazi samo kod nas. Ja ne visim na mts sajtu svaki dan a ni ovde na forumu da bi mogao na taj nacin da se informisem. Imam i pametnija posla. MTS je bio u obavezi da obavesti svakog korisnika pisanim putem, to je mogao i na poledjini racuna da stavi, putem aplikacije, maila... bilo je nacina. Takodje morao je da sacini i aneks ugovora jer se nije menjala cena paketa vec i sadrzina istog a i pun naziv paketa (mislim da je pun naziv mog paketa bio box 3 v2 2022). Ali kao sto rekoh kod nas sve prolazi i varanje i obmana korisnika je postala uobicajena situacija.
Mnogi su dobijali i nakon toga ispravke računaJa ne znam o čemu pričaš, ovde se 30 dana velika diskusija vodila o tome. LJudi čak napravili i poređenje stare i nove cene gde si mogao da ispratiš sve i postavili na sajtu. Bilo je i po novinama, ali ako ti lično ne pratiš to i ne obraćaš pažnju i da su ti na računi napisali ne bi primetio jer ljudi nemaju naviku da čitaju ta obaveštenja.
Svakako možeš da im pišeš
šaljem ti broj od Dečka iz Telekoma. Šef prodajePostovani, ako moze neka mi se javi neki agent prodaje preko pp uzeo bih mts postpaid omorika + antena plus ( sa vecim br kanala ) ako moze da napravi ponudu tipa kao box neki.Hvala puno.
Naravno da nije teško, ali problem je što neće niko da radi ni to što nije teško. Lepo su oni ovako smislili, većina korisnika neće ni čuti ni videti u tih 30 dana i ćao.Ma ne bi bio problem i mesec dana kada bi ljudi bili obavestavani kako treba. Dobijes uz racun info da od sledeceg meseca sledi povecanje, imate 30 dana za odustanak i kraj price. Jel to toliko tesko? Ali ne idemo na varijantu da sto manji broj ljudi sazna.
Vidim da ne znas o cemu pricam, jer nisi bas procitao najbolje moju poruku. Rekoh da ne visim po forumu a pogotovo ne na mts sajtu da bi se tako informisao. Obaveza operatera je da obavesti svakog svog korisnika o promeni paketa a za to ima dosta nacina, naveo sam racun koji bi bio najbezbolniji za mts. Naravno da bi ljudi procitali kada bi se obavestenje stavilo uz racun, nema nacina da preskoce. I nemoj molim te vise da ih branis jer se vidi da naginjes na njihovu stranu, necu ulaziti u to da li radis za njih ili si na neki drugi nacin povezan ili koji su tvoji interesi.Ja ne znam o čemu pričaš, ovde se 30 dana velika diskusija vodila o tome. LJudi čak napravili i poređenje stare i nove cene gde si mogao da ispratiš sve i postavili na sajtu. Bilo je i po novinama, ali ako ti lično ne pratiš to i ne obraćaš pažnju i da su ti na računi napisali ne bi primetio jer ljudi nemaju naviku da čitaju ta obaveštenja.
Svakako možeš da im pišeš
Ne branim, nego pokušavam da osvestim ljude kako je pravno moguće i koje su njihova prava i obaveze. Ovdew nikako ljudi da skapiraju da se ne kuka i odmah neko optužuje nego mora da se znaju svoja prava, zakon i obaveze. Po zakonu operater je dovoljno da se oglasi ma nestu gde će obaveštenje da bude trajno i to su svi uradili, a ostalo je sve dobra volja. Sad to je upitno da li je to najpovoljnije za korisnika ili ne. Slažem se da je to sve moglo da bude još transparentnije ali složićeš se da znaš i mnogo ljudi koji su kucali ugovore sa jednog na drugo ime da bi dobili ponovo veliki benefit i provajderi su se pravili blesavi iako to direktno krši njihova pravila. Nažalost sve je neki kompromis u kome je nemoguće da obe strane budu zadovoljeneVidim da ne znas o cemu pricam, jer nisi bas procitao najbolje moju poruku. Rekoh da ne visim po forumu a pogotovo ne na mts sajtu da bi se tako informisao. Obaveza operatera je da obavesti svakog svog korisnika o promeni paketa a za to ima dosta nacina, naveo sam racun koji bi bio najbezbolniji za mts. Naravno da bi ljudi procitali kada bi se obavestenje stavilo uz racun, nema nacina da preskoce. I nemoj molim te vise da ih branis jer se vidi da naginjes na njihovu stranu, necu ulaziti u to da li radis za njih ili si na neki drugi nacin povezan ili koji su tvoji interesi.
Kratko i jasno, MTS je postupio krajnje nekorektno i tačka. Ta priča da ja treba da čitam njihove sajtove ili pratim forume, mani mi ga miko.Ne branim, nego pokušavam da osvestim ljude kako je pravno moguće i koje su njihova prava i obaveze. Ovdew nikako ljudi da skapiraju da se ne kuka i odmah neko optužuje nego mora da se znaju svoja prava, zakon i obaveze. Po zakonu operater je dovoljno da se oglasi ma nestu gde će obaveštenje da bude trajno i to su svi uradili, a ostalo je sve dobra volja. Sad to je upitno da li je to najpovoljnije za korisnika ili ne. Slažem se da je to sve moglo da bude još transparentnije ali složićeš se da znaš i mnogo ljudi koji su kucali ugovore sa jednog na drugo ime da bi dobili ponovo veliki benefit i provajderi su se pravili blesavi iako to direktno krši njihova pravila. Nažalost sve je neki kompromis u kome je nemoguće da obe strane budu zadovoljene
Netačno. Obavezan je to da uradi na trajnom nosaču podataka, a sajt to nije.Po zakonu operater je dovoljno da se oglasi ma nestu gde će obaveštenje da bude trajno i to su svi uradili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari