na njihovom sajtu imaš opciju za chat, u donjem desnom uglu piše MILA, kucaj "operator" i javiće ti se agent, al budi spreman da duže čekašIma li neki nacin kako kontaktirati mts iz inostranstva?
Ne mogu da pozovem na broj 0800 a na mejl odgovaraju nakon 2 sedmice
Probaj da kupis globaltel karticu tamo mozes da brias zemlje itd da kupujes brojeve i slicno pa da ih pozoves 0800100100 tako sam ja radio za US 2.99$ me izasla kartica tj virutalna i preko aplikacije pozovem samoIma li neki nacin kako kontaktirati mts iz inostranstva?
Ne mogu da pozovem na broj 0800 a na mejl odgovaraju nakon 2 sedmice
da moze i tako ja ukucam samo agent i on mi kaze kao zastace ti izaberes sta te zanima i eto gana njihovom sajtu imaš opciju za chat, u donjem denom uglu piše MILA, kucaj "operator" i javiće ti se agent, al budi spreman da duže čekaš
Ili si prebačen na novi BOX3 prema planu migracije ili ti aktivni neki servisi koji su bili besplatni u tom promo periodu.Ja sam se lepo iznenadio juce sa racunom. Nakon 18 meseci po 1 dinar juce sam dobio racun na 4299 i ako sam po ugovoru koji dam potpisao nakon isteka 18 meseci trebao da placam 3849 za BOX 3. Nije mi jasno gde su nasli ovu cenu kada je na sajtu trenutno cena za BOX 3 4199. Ovi se bas ne drze ugovora i samaraju sa cenama kako hoce.
Logično pošto ti postpaid broj nije u Box 3 paketu.Meni ipak nije nisu isključene usluge BOX 3 paketa (fiksna+tv+internet) jer mi je za taj paket sklopljen ugovor 18 meseci po 1 dinar,a isključili mi postpaid broj zbog neplaćenih računa za postpaid broj iz čega proizlazi da su računi za postpaid broj odvojeni od BOX 3 paketa,tj.ne zavise jedno od drugog.
Da li sam u pravu?
Mozes da raskines ugovor kada god hoces. Ne moras da platis ceo iznos do isteka ugovorne obaveze, !!!ALI!!! ako si uzeo paket sa nekom promocijom, onda moras da platis razliku izmedju regularne cene i promocije za vremenski period koji si koristio njihove usluge.Imam box 3 paket sa ugovornom obavezom do 12.03.2025. Od prošlog meseca sam uveo Orion light Gpon. Da li postoji mogućnost da raskinem ugovor sa telekomom, a da ne moram da platim ceo iznos koji treba do isteka ugovorne obaveze?
Pa sto to nisi naveo u svom prvom komentaru, nego sad pametujes kada ti je napisano i koja se zakonska odredba primenjuje. Nadam se da ti je sad jasno.A sta sam to delimicno u pravu?
Sve je jasno, ako imas neke benefite i zelis pre kraja min UO da raskines istu, placas ili te mesece u kojima si koristio uslugu i benefite ili ako si pri kraju UO i vise ti odgovara da otplatis recimo dva meseca do kraja UO, zakon dozvoljava da biras sta je tebi povoljnije, imas zakon na netu i mozes i ti a i svi da procitate.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari