Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Q2 već pet godina radi posao

Zvali su me iz lelekoma jer mi istece ugovor,imam trenutno box 2 internet,vdsl2 od 50mb i kasnije dodat gratis iptv tj iris.
Placao sam do danas nekih 2 700din,danas dobio ponudu za box 3 od 4 299,na sajtu pise drugacije?
Preporuka za neki drugi vdsl,televizija mi nije bitna?
Inace zte ruter im je krs.

Prilozi

• Screenshot 2024-06-28 at 17-02-04 BOX 3 uz iris TV mts - Tvoj svet.png
    Screenshot 2024-06-28 at 17-02-04 BOX 3 uz iris TV mts - Tvoj svet.png
    54.5 KB · Pregleda: 92
Mogu li ovako s sajta da opet uzmem box 2 sa popustom i moze li pojasnjenje u vezi ovih 50% popusta,koliko je to do 10 meseca plus se dobija dodatni mesec za uzmanje preko neta?

Do 10 meseci 50% popusta na mesečnu naknadu + 1 mesec dodatnih 50% popusta tokom promocije za pakete naručene putem interneta. Po isteku promo perioda mesečna naknada iznosi 2.699 RSD/mes.

Prilozi

• Screenshot 2024-06-28 at 17-33-28 BOX 2 uz iris TV mts - Tvoj svet.png
    Screenshot 2024-06-28 at 17-33-28 BOX 2 uz iris TV mts - Tvoj svet.png
    46.6 KB · Pregleda: 82
To je za nove korisnike, ne za stare

Znaci meni bi bila stara cena 2 700?

Vidim Beotel ima net od 50,ugovor na godinu dana po 1800,sa fiksnim bi me izaslo 2 600,sto mu dodje isto.
Imaju li sbb i orion neku adsl ponudu?

Kada ti istekne sadasnji ugovor placaces 3100/3000 din (u zavisnosti jel ti aktiviran eracun) dok se ne odlucis da ponovo potpises neki novi ugovor, ako bi uzimao BOX 3 onda vazi ponuda sto su ti rekli preko telefona.

To mi je jasno,bolje da obnovim,nego da im dajem 300din vise,samo da vidim da li imam neku jeftiniju alternativu a izgleda da nema.
Orion ovo sto ima je sporo i neisplatljivo a za sbb ne mogu da nadjem.

Mada Beotel na ugovor od 2 godine deluje bolji,jos kad uzmem u obzir raspali zte od lelekoma.

Prilozi

• Screenshot 2024-06-28 at 18-12-57 Internet paketi do 100 Mb_s.png
    Screenshot 2024-06-28 at 18-12-57 Internet paketi do 100 Mb_s.png
    23.7 KB · Pregleda: 76
@Marecar ako ti je VDSL pristup jedina opcija koju imaš na lokaciji ( a da je stvarno stabilno tih 50/8 ) onda pogledaj bolje solo beotel net 50/8 + da ti ostane solo fiksni u telekomu 659 din.
Mada, svakako možeš raskinuti MTS boks paketi i ostaviti aktivan samo solo fiksni broj kako bi posle opet mogao da vežeš net ili net+tv na tu liniju i da uzmeš taj promo sa sajta ( 11 meseci 50% pa 13 meseci cena paketa )

Nece li mi uzeti paricu tj mik?Verovatno su uzeti beotel kad vidim kakvu mi ponudu nude za box 2.

Traži MIK i nećeš izgubiti VDSL port.

Koristim BOX3, ukoliko otkažem BOX nakon isteka ugovora, pa se ponovo prijavim za isti box nakon par dana ,dali imam pravo na tih 11 meseci 50%.Ako neko ima stvarno takvo iskustvo.

Mora 2 meseca da nemaš uslugu. Tek onda te računaju kao novog.

Koji je najbolji način da se pokuša da se dobiju neke dodatne pogodnosti pred istek ugovora?

Menjaju opet sistem elektronske pošte, ako neko koristi:
Maxthon Snap20240701151346.jpg
Nemam pojma gde ovo da okačim.

super su im box paketi i kad radi onda radi, al nedajbože da iskrsne neki problem. tri dana nemamo nijednu uslugu (nema veze sa nevremenom), istog jutra je prijavljen kvar. optika je u pitanju. kontakt centar, ako uopšte uspe da se dobije živ čovek, samo vrti istu priču - molimo vas za malo strpljenja. kao, biće, al kad će biti, e to ne znamo.
sa svim svojim manama, sbb je, u mom slučaju, mnogo brže rešavao probleme.

Ugovor mi je potpisan pre dve godine 29.06,na njemu pise minimalni period vazenja ugovora 15.07 na mts profilu pise ugovor vazi do 22.07.
Kad trebam podneti za raskid i prelazak u beotel?

Ko ti to može reći ovde, pozovi ih i pitaj ako i oni znaju uopšte...

Koja se maximalna pogodnost moze dobiti kao novi korisnik BOX4 paketa ("Beli" ili "Plavi" paket)?

Vrh Dno