nećeš biti u pretplati, ali bićeš u preplati. dve različite stvari.Zeznuh se, uplatio sam racun isti dva puta. Da li kod MTS mucenika postoji pretplata, ili moram da se zezam u poslovnici da vidim sta cu sa duplom uplatom?
Zeznuh se, uplatio sam racun isti dva puta. Da li kod MTS mucenika postoji pretplata, ili moram da se zezam u poslovnici da vidim sta cu sa duplom uplatom?
Imam i EON, eurosport 4K... Razlika je drastična. Opet, da li bih plaćao dodatni 4K paket, pogotovu ako se radi o 4 kanala - NE! Ekipa je ostala u dvehiljadepetnaestoj... TV ne gledam ni svaki drugi dan. Mesečni prosek je manje od sat dnevno. Razmišljam da sve pogasim. Sramota me je da napišem koliko mesečno plaćam budalaštine. Ekipa iz MTS-a je pogrešno skrenula kod Albukerkija, definitivno. Za 5 godina ovo, ako ne bude interaktivno, niko neće gledati. Radio voskrese! I potkasti. Problem s potkastima je samo pretraga...Ne znam, dali je već neko pisao na drugoj temi, ili ovde, ali Mtel Crna Gora već ima u ponudi Arena 4K kanal.
Isto imam EON i Eurosport 4K, nema nwkwrazlike u odnosu na običan Eurosport, za ostalo se potpuno slažem.Imam i EON, eurosport 4K... Razlika je drastična. Opet, da li bih plaćao dodatni 4K paket, pogotovu ako se radi o 4 kanala - NE! Ekipa je ostala u dvehiljadepetnaestoj... TV ne gledam ni svaki drugi dan. Mesečni prosek je manje od sat dnevno. Razmišljam da sve pogasim. Sramota me je da napišem koliko mesečno plaćam budalaštine. Ekipa iz MTS-a je pogrešno skrenula kod Albukerkija, definitivno. Za 5 godina ovo, ako ne bude interaktivno, niko neće gledati. Radio voskrese! I potkasti. Problem s potkastima je samo pretraga...
Bogami ima. Dešava se da je na običnom Eurosportu (neki tenis ili nešto što je opštegledano) i isti je na Eurosportu 4K. Drastična razlika! Veruj mi, kad ja sa +11 vidim. Možda nemaš 4K TV😂 Nešto ti nije podešeno na TV-u ili STB-u. 😉Isto imam EON i Eurosport 4K, nema nwkwrazlike u odnosu na običan Eurosport, za ostalo se potpuno slažem.
LG 4k, ranije je njegov OS prepoznavao SK1 i Eurosport kao 4k, sada više ne.Bogami ima. Dešava se da je na običnom Eurosportu (neki tenis ili nešto što je opštegledano) i isti je na Eurosportu 4K. Drastična razlika! Veruj mi, kad ja sa +11 vidim. Možda nemaš 4K TV😂
Ja imam neku šugavu Nokiu, radi kao zmaj. Drastična je razlika. Možda je na tvom TV-u dobar apskaling....LG 4k, ranije je njegov OS prepoznavao SK1 i Eurosport kao 4k, sada više ne.
Na mom paketu, onom najjeftinijem, je samo Eurosport 4K. Uzeo zbog košarke...Ja imam neku šugavu Nokiu, radi kao zmaj. Drastična je razlika. Možda je na tvom TV-u dobar apskaling....
Heh zvao danas bukvalno moraju oni da preknjize iako vide duplu uplatu na novi racun. I ostatak sto ostane da ide kao akontacija na sledeci. Malo bzvz da im je takav sistem al ok imaju razlicite pozive na broj svaki mesec.nećeš biti u pretplati, ali bićeš u preplati. dve različite stvari.
Gde to ima 18 meseci po dinar ?imam box 3 paket, 18 meseci po dinar, ističe krajem novembra...ne stiže mi još nikakav račun, iako bi ako ja dobro računam trebalo da počne sa junskim računom...? znajući kakav je mts ne bih voleo da se kasnije naganjam sa njima, šta je činiti? nedavno sam čak išao u poslovnicu da promenim adresu za slanje fizičkih računa i evo ne stiže i dalje ništa...
Kaže imao je , to je po starom dobioGde to ima 18 meseci po dinar ?
Zato sam ti i napisao da ih zoveš, iz ličnog iskustva, moraju da preknjiže 😁Heh zvao danas bukvalno moraju oni da preknjize iako vide duplu uplatu na novi racun. I ostatak sto ostane da ide kao akontacija na sledeci. Malo bzvz da im je takav sistem al ok imaju razlicite pozive na broj svaki mesec.
Moji su dobili 50% 7 meseci za produzenje ugovora. Nemaju alternative jer nemaju optiku pa da se zezaju.Uskoro mi istice ugovor za Box 4, a malo nisam u toku... koja je trenutno najveca privilegija koja se moze izboksovati? 50% na par meseci?
u aplikaciji i dalje stoji 0 dinara račun...Onda na aplikaciji proveri dostupni su Junski računi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari