Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Koja se maximalna pogodnost moze dobiti kao novi korisnik BOX4 paketa ("Beli" ili "Plavi" paket)?

BOX2 optika - juce istekao ugovor i istog dana podneo zahtev za IDP broj. Zvali me popodne i ponudili 50% na 24 meseca. Naravno, prihvatio sam :)

Ne brini se, bićeš u pretplati.

Imam BOX 3 paket (fiksna+IRIS TV+internet) i postpaid broj,gde mi stižu na dva odvojena računa.
Da li zbog neplaćanja računa za postpaid broj isključuju i usluge u BOX 3 paketu ili samo postpaid broj?

Hvala!

Zeznuh se, uplatio sam racun isti dva puta. Da li kod MTS mucenika postoji pretplata, ili moram da se zezam u poslovnici da vidim sta cu sa duplom uplatom?

Zovi ih i traži da preknjiže, njihova terminologija, na sledeći račun. Tako je bar pre moralo pošto su, iz njima znanih razloga, uvek različiti pozivi na broj 😃

Ne znam, dali je već neko pisao na drugoj temi, ili ovde, ali Mtel Crna Gora već ima u ponudi Arena 4K kanal.

Ne znam, dali je već neko pisao na drugoj temi, ili ovde, ali Mtel Crna Gora već ima u ponudi Arena 4K kanal.
Imam i EON, eurosport 4K... Razlika je drastična. Opet, da li bih plaćao dodatni 4K paket, pogotovu ako se radi o 4 kanala - NE! Ekipa je ostala u dvehiljadepetnaestoj... TV ne gledam ni svaki drugi dan. Mesečni prosek je manje od sat dnevno. Razmišljam da sve pogasim. Sramota me je da napišem koliko mesečno plaćam budalaštine. Ekipa iz MTS-a je pogrešno skrenula kod Albukerkija, definitivno. Za 5 godina ovo, ako ne bude interaktivno, niko neće gledati. Radio voskrese! I potkasti. Problem s potkastima je samo pretraga...

Imam i EON, eurosport 4K... Razlika je drastična. Opet, da li bih plaćao dodatni 4K paket, pogotovu ako se radi o 4 kanala - NE! Ekipa je ostala u dvehiljadepetnaestoj... TV ne gledam ni svaki drugi dan. Mesečni prosek je manje od sat dnevno. Razmišljam da sve pogasim. Sramota me je da napišem koliko mesečno plaćam budalaštine. Ekipa iz MTS-a je pogrešno skrenula kod Albukerkija, definitivno. Za 5 godina ovo, ako ne bude interaktivno, niko neće gledati. Radio voskrese! I potkasti. Problem s potkastima je samo pretraga...
Isto imam EON i Eurosport 4K, nema nwkwrazlike u odnosu na običan Eurosport, za ostalo se potpuno slažem.

Isto imam EON i Eurosport 4K, nema nwkwrazlike u odnosu na običan Eurosport, za ostalo se potpuno slažem.
Bogami ima. Dešava se da je na običnom Eurosportu (neki tenis ili nešto što je opštegledano) i isti je na Eurosportu 4K. Drastična razlika! Veruj mi, kad ja sa +11 vidim. Možda nemaš 4K TV😂 Nešto ti nije podešeno na TV-u ili STB-u. 😉

Bogami ima. Dešava se da je na običnom Eurosportu (neki tenis ili nešto što je opštegledano) i isti je na Eurosportu 4K. Drastična razlika! Veruj mi, kad ja sa +11 vidim. Možda nemaš 4K TV😂
LG 4k, ranije je njegov OS prepoznavao SK1 i Eurosport kao 4k, sada više ne.

imam box 3 paket, 18 meseci po dinar, ističe krajem novembra...ne stiže mi još nikakav račun, iako bi ako ja dobro računam trebalo da počne sa junskim računom...? znajući kakav je mts ne bih voleo da se kasnije naganjam sa njima, šta je činiti? nedavno sam čak išao u poslovnicu da promenim adresu za slanje fizičkih računa i evo ne stiže i dalje ništa...

Slična priča samo meni je kontra, računi su stizali fizički iako sam ugasio na portalu da mi stižu i aktivirao e-račun, nisam uspeo da ukapiram u čemu je tu fora, mada ih nisam zvao jer mi je u suštini nebitno.

Imaš svakako na portalu račune.

imam box 3 paket, 18 meseci po dinar, ističe krajem novembra...ne stiže mi još nikakav račun, iako bi ako ja dobro računam trebalo da počne sa junskim računom...? znajući kakav je mts ne bih voleo da se kasnije naganjam sa njima, šta je činiti? nedavno sam čak išao u poslovnicu da promenim adresu za slanje fizičkih računa i evo ne stiže i dalje ništa...
Gde to ima 18 meseci po dinar ?

Heh zvao danas bukvalno moraju oni da preknjize iako vide duplu uplatu na novi racun. I ostatak sto ostane da ide kao akontacija na sledeci. Malo bzvz da im je takav sistem al ok imaju razlicite pozive na broj svaki mesec.
Zato sam ti i napisao da ih zoveš, iz ličnog iskustva, moraju da preknjiže 😁

Kako placate racune po 1 dinar? Da li mogu na prvi racun koji stigne da uplatim 20-30 dinara i da to bude akontacuja za sledece racune koji su po 1 dinar?

Jedino ako želiš da im pokloniš pare.
Uglavnom platim na moj MTS karticom. NIje ni banking problem, nema minimalnog iznosa.

Uskoro mi istice ugovor za Box 4, a malo nisam u toku... koja je trenutno najveca privilegija koja se moze izboksovati? 50% na par meseci?

Uskoro mi istice ugovor za Box 4, a malo nisam u toku... koja je trenutno najveca privilegija koja se moze izboksovati? 50% na par meseci?
Moji su dobili 50% 7 meseci za produzenje ugovora. Nemaju alternative jer nemaju optiku pa da se zezaju.

Pustio ja email da sam zainteresovan za produzetak ugovor jer je isticao za mesec dana.

I nisi ništa plaćao 18 meseci ?

Imao sam isto 18 meseci box3 po dinar, bio svaki zaista po dinar i prošli mesec prvi put stigao veći, kad i treba, nije puna cena bila jer nije pun mesec bio, do pola je bio po 1 rsd

Ja sam se lepo iznenadio juce sa racunom. Nakon 18 meseci po 1 dinar juce sam dobio racun na 4299 i ako sam po ugovoru koji dam potpisao nakon isteka 18 meseci trebao da placam 3849 za BOX 3. Nije mi jasno gde su nasli ovu cenu kada je na sajtu trenutno cena za BOX 3 4199. Ovi se bas ne drze ugovora i samaraju sa cenama kako hoce.

Vrh Dno