Dejan321
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2021
- Poena
- 95
A sta si ocekivao ,bez ijedne vesti o 4k ,mesecima i sad odjednom pustaju.Klasična patka, dezinformacija
A sta si ocekivao ,bez ijedne vesti o 4k ,mesecima i sad odjednom pustaju.Klasična patka, dezinformacija
Ja sam podešavao opcije i ugasi to na modemu. Imam full pristup za sva podešavanja, ali svakako onu sliku što si slao stoji mi na portu 1 1000. Javi, baš me zanima. Nije hitno.Pa nema logike jedan port samo da bude 1000 a ostali 100, mada ako si probao da vežeš nešto što je 100% 1000 a dobijaš 100 onda ne znam.
Ili ako si probao da taj kabl što ti je na port1 staviš na port4, jer MOŽDA su ograničili 2 i 3 na 100, nevezano ako je neko ugasio IPTV na ta dva porta.
U principu mogao bih ja to da probam, možda kasnije danas ili ovih dana.
Otkud ideja da sam ja nešto očekivao??!A sta si ocekivao ,bez ijedne vesti o 4k ,mesecima i sad odjednom pustaju.
Druže nema smisla da ovo radiš i širiš dezinformacije . Ima nas koji smo u 4K materiji mesecima cekamo taj istorijski trenutak . 😁OD Sutra 4K Kanali na MTS-u. SAMO OPTIKA I SAMO Skywort kako sam inicijalno čuo (ovo je podložno promenama). ARENA, EUROSPORT I JOŠ PO NEKI KANALI KOJI TO MOGU
Otkud ideja da sam ja nešto očekivao??!A sta si ocekivao ,bez ijedne vesti o 4k ,mesecima i sad odjednom pustaju.
Evo ga i ovaj nemojte ljudi vrućine su 😂Restartujte uredjaje... 4k...
Na drugom forumu pisu da na pozicijama 181 182 183 idu love nature I travel u 4K a da jos uvek ne otvara Eurosport 4K na risiveru. Arene u 4K ne pominju. U pitanju su 3 pozicije i 2 duplirane.Zbog te vrucine izgleda i pisu ovo.
Ne podržava 4k, ali nisu pustili ni 1080p. Zato je slika loša i na njemu i na move boksu. Možda će narednih dana da puste.Супернова? Дал скајмастер подржава 4К хдр?
Koji si paket? Mts ili Supernova?Promenio rezoluciju na 2160p60hz, prvu onu opciju 4k2k-60hz, i sve je to ok ali za 4k kanale mi traži da ih platim![]()
Danas krenulo, pozovite MTS kolcentar i aktivirace. Kasnili klasikaDruže nema smisla da ovo radiš i širiš dezinformacije . Ima nas koji smo u 4K materiji mesecima cekamo taj istorijski trenutak . 😁
Nema kod mene dezinformacija . Danas krenulo ali mora preko Kolcentrq da se prijaviA sta si ocekivao ,bez ijedne vesti o 4k ,mesecima i sad odjednom pustaju.
Danas krenulo,pozovi KC i aktiviraceNista od 4k, restartovao i ruter i stb, a i tv, nije pomoglo..
Ovo je dobio samo poneki tatko i bata (na mafiju)![]()
Samo Box i to na SkyworthПитање да ли само мтс оптика или и супернова/ехе...
Ако немаш 4К тв, онда нема разлике.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari