Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Nista od 4k, restartovao i ruter i stb, a i tv, nije pomoglo..
Ovo je dobio samo poneki tatko i bata (na mafiju):LOL:

Pa nema logike jedan port samo da bude 1000 a ostali 100, mada ako si probao da vežeš nešto što je 100% 1000 a dobijaš 100 onda ne znam.
Ili ako si probao da taj kabl što ti je na port1 staviš na port4, jer MOŽDA su ograničili 2 i 3 na 100, nevezano ako je neko ugasio IPTV na ta dva porta.
U principu mogao bih ja to da probam, možda kasnije danas ili ovih dana.
Ja sam podešavao opcije i ugasi to na modemu. Imam full pristup za sva podešavanja, ali svakako onu sliku što si slao stoji mi na portu 1 1000. Javi, baš me zanima. Nije hitno.

Baš sam došao da ti javim i vidim tvoju poruku sad, sad tačno znam gde mi je šta, probao sam i na portu1 mi je bio neki usb hub koji ima lan port ali 100mbs, tu sam sada na taj port stavio lan kabl koji je vezan za ps5 gde znam da je 1gb, i prijavljuje sad na tom portu 1000mbs, ubacio sam taj usb hub na port3 da vidim i to i radi sad i to (prestao da mi radi port3 pre nekoliko dana ne znam zbog čega), 100mbs jer tako i treba, verujem da bih mogao i taj port3 da popunim sa 1000 ali mi se nije gasio jedan uredjaj, mislim da je to nebitno odnosno da svakako sva 4 porta podržavaju 1gb, nisam još čuo za neki router/switch da ima portove pola/pola sa brzinama, ili su svi 100 ili 1000, možda grešim.
Dakle, što se tiče ovog mts rutera, rade 2 porta sa 1gbs (vidi novu sliku), verujem i sva 4, možda se tvoj model razlikuje jer je malo stariji ali mislim da ipak nije to u pitanju.

Prilozi

• 190002.png
    190002.png
    51.2 KB · Pregleda: 84
Samo da prijavim da IDP varijanta def radi. Ugovor juce istekao, jutros predat zahtev, a ljubazna sluzbenica mi je odmah najavila da ce me neko zvati da mi da tu ponudu, na 24 meseca. Jos ljubazniji lik me zvao vec veceras, i ponudio upravo to. Sve max, 24x50%.

Jos jednom, hvala svima na savetima.

Citajuci par poslednjih strana teme stekao sam utisak da je 50% popusta na 24 meseca iskljucivo vezano za korisnike optickih paketa? Kod roditelja je trenutno aktivan BOX3 ili BOX4 paket sa ADSL-om bez mogucnosti optike koji uskoro istice, a ponudjen im je produzetak ugovora na 2 godine uz samo jedan mesec sa 50% popusta. Da li oni mogu da ispregovaraju/dobiju neku bolju ponudu?

Pozdrav, u novembru prošle god sam raskinuo ugovor sa sbb-om, ali se sad javlja potreba da ponovo uzmem nešto. Gledao sam box 4 plavi pa me zanima šta je najviše što mogu da očekujem od popusta, tj da li može nekako da se izboksuje 24m po 50%?

Meni je TravelXP na kanalu 374 a Love Nature na 375.

Prilozi

• IMG_20240621_155343.jpg
    IMG_20240621_155343.jpg
    129.9 KB · Pregleda: 44
  • IMG_20240621_155415.jpg
    IMG_20240621_155415.jpg
    76.2 KB · Pregleda: 78
Ko pčeli broji dlake uopšte 🙂
Jesu, ali ne mogu da ih okrenem.
Probaću na q11. Pogledam ovaj hph07 i nema 4k u opcijama.

Prilozi

• image.jpg
    image.jpg
    238 KB · Pregleda: 69
Poslednja izmena:
Evo i kod mene sad 181,182 i 183 ne mogu da pustim (Eurosport 4K, TravelXP 4K, Love Nature), ali zato mogu da pustim Travelxp 4K HDR na poziciji 374. Otisao sam u podešavanja #1397#, namestio 4K2160p i slika je zaista vidljivo bolja, mislim da je to to u smislu 4k. Samo još da puste na ovim pozicijama 181….

I na supernovin move box su se pojavila love nature i travelXp 4k. Slika na fullHD tv je onako, bledunjava.

Зар не ради аутоматска промена резолуције?

Sad sam proverio rezoluciju na skymaster risiveru koji je povezan na tcl 43c735. Pustili su ih u rezoluciji 720x576.

Супернова? Дал скајмастер подржава 4К хдр?

Promenio rezoluciju na 2160p60hz, prvu onu opciju 4k2k-60hz, i sve je to ok ali za 4k kanale mi traži da ih platim :ROFLMAO:

Супернова? Дал скајмастер подржава 4К хдр?
Ne podržava 4k, ali nisu pustili ni 1080p. Zato je slika loša i na njemu i na move boksu. Možda će narednih dana da puste.

Питање шта он прима и како обрађује, ако не подржава.

Има нових канала и у ирис го и смарт апликацији.

@Dragan992 , mts box3, ne znam ništa oko tv-a , slabo to gledam, mislim nemam pojma za te pakete i šta se tu plaća dodatno, probao eurosport 4k, 181 i neće, kao ni 182 i 183 što su već pisali neki o tome, na ova dva travel i explore baš izbaci da se plati neka dopuna, za ova prva tri samo u uglu gore nešto ispiše da nešto ne može, zaboravio sam šta ali druga je poruka, samo ispiše dok za ovo drugo prebacuje u poseban meni za kupovinu.

Druže nema smisla da ovo radiš i širiš dezinformacije . Ima nas koji smo u 4K materiji mesecima cekamo taj istorijski trenutak . 😁
Danas krenulo, pozovite MTS kolcentar i aktivirace. Kasnili klasika
A sta si ocekivao ,bez ijedne vesti o 4k ,mesecima i sad odjednom pustaju.
Nema kod mene dezinformacija . Danas krenulo ali mora preko Kolcentrq da se prijavi
Nista od 4k, restartovao i ruter i stb, a i tv, nije pomoglo..
Ovo je dobio samo poneki tatko i bata (na mafiju):LOL:
Danas krenulo,pozovi KC i aktivirace

😄 i naravno razumem nepoverenje ali shvatite da ne dobijam lose informacije samo MTS nekad ima svoju logiku kijanje kontra od opšte.logike
Питање да ли само мтс оптика или и супернова/ехе...
Ако немаш 4К тв, онда нема разлике.
Samo Box i to na Skyworth

Poslednja izmena:
Vrh Dno