Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Istice mi Box3 400/160 ovog meseca, koja je trenutno najbolja varijanta/ponuda za stare korisnike(Bg) ?

Imam box 3, srednji, godinu free od januara meseca. Net je tada bio 250-80,sada vidim 400-200,da li oni to automatski ne povećavaju brzinu, ili ih moras nazvati.

Ne povecavaju brzinu uopste starim korisnicima, to vazi samo za nove... Ukoliko 'oces te nove brzine, mora nov ugovor

Koji ******, sbb je uvek povećavao brzine svima dok sam bio kod njih.

Znam, i ja sam bio kod njih. tako je, SBB povecava svima i starim i novim korisnicima, nazalost MTS ne praktikuje tu politiku. A verujem da tek sad nece kada su smanjili i benefite za potpis novog ugovora (sa 12 na 6 meseci) itd itd.. Sad krece naplata i udaranje po usima od strane MTS-a

Mislim da je bitno da se razjasni da ne bude nedoumica.

Kod SBB se u toku UO menja brzine ali se menja i cena ako poskupljuju
Kod MTS je Ugovor do kraje isteka UO zaključan i za brzinu i za cenu.

Meni više odgovara SBB pristup, ali ne mogu da kažem da je MTSov zbog toga pogrešan.

Inače ja imam BOX 2 sa 500/160 koji je sada 600/300. Imao 7 meseci u pola cene koja je upravo istekla i UO do kraja 2024.
Moram ih zvati da vidim pod kojim uslovima bih mogao da pređem na 600/300.
Vrv nova UO na 24 meseca po punoj ceni.

Da li u ugovoru za Box pakete mts garantuje brzinu koju nudi, ili tipa 80% te brzine ili slično? Pitam jer mi na jednoj strani govore da preko bakra može samo 50Mb/s, u poslovnici me brzinski smuntao radnik i govori da može 100Mb/s (dok su mi prije mjesec dana u istoj poslovnici takođe rekli 50Mb/s), pa da ne bude tu nekog nesporazuma, ako odaberem nešto kod njih.

Još jedno pitanje, isplati li se uzeti BOX4 (net, tv, fiksna, mobilna), pošto planiram i djevojku ubaciti na postpaid u taj paket pa valjda ima onih 10% popusta na taj novi broj?

Pa ne možeš ako nemaš opremu, imaš temu o tome:

Moze neko da me uputi na nekog akvizitera za Telekom, Beograd, za nekoliko dana mi istice Box4 pa bih da produzim ili da menjam provajdera.
Imam mogucnost i Yettel i sbb u zgradi ali najradije ne bih menjao.
Hvala.

Ne moraš da prelaziš ali je pretnja prelaskom preporučiva. Odeš tamo i tražiš IDP broj, zvaće te.

Pozdrav svima, istice mi ugovor za 20tak dana, da li da ovih dana trazim IDP broj ili koji dan pred istek ? Hvala !

Da li prvi račun nakon instalacije BOX 3 paketa treba da bude veći od 1 dinar, konkretno naplaćena je naknada za fiksnu telefoniju 191 dinar ili treba uložiti žalbu? Hvala svima unapred!

Prilozi

• Screenshot_2023-09-05-13-18-28-157-edit_rs.mts.jpg
    Screenshot_2023-09-05-13-18-28-157-edit_rs.mts.jpg
    82.4 KB · Pregleda: 33
Ne treba, uloži reklamaciju. Oni se vade da prvo puste fiksni a nekoliko dana posle puste box, što niko od njih nije tražio. Ti imaš kada si ugovor potpisao, a tehničke stvari te ne zanimaju. Imao sam sličan slučaj, samo je u pitanju bilo dodavanje tv u box pa su napltili prvih nekoliko dana. Spremi se da će da se oduži na 2 meses i da ćeš morati sa pišeš i Ratelu itd. Ali kada je u pitanju Telekom ne dam im ni 1 dinar više od onog što piše da mi naplate.

Koliko se secam meni je od starta bilo 1 dinar, jel' ima istorija negde da se pogleda? Ako ima mogu ti onda reci to sa sigurnoscu.
Ali prilicno sam uveren da je bilo 1 dinar.
Mada nisam koristio fiksnu telefoniju, ne znam da li si ti, pretpostavljam da nisi i da je onda njihova greska u pitanju.

Da li neko ima broj agenta za grad Pančevo/Beograd?

P.S.

Nadam se da su agenti velikodušni kada se obnovlja ugovorna obaveza, a ne samo kad se prelazi iz jednog tabora u drugi.😁
To samo KC radi agenti ne rade obnove
Ne treba, uloži reklamaciju. Oni se vade da prvo puste fiksni a nekoliko dana posle puste box, što niko od njih nije tražio. Ti imaš kada si ugovor potpisao, a tehničke stvari te ne zanimaju. Imao sam sličan slučaj, samo je u pitanju bilo dodavanje tv u box pa su napltili prvih nekoliko dana. Spremi se da će da se oduži na 2 meses i da ćeš morati sa pišeš i Ratelu itd. Ali kada je u pitanju Telekom ne dam im ni 1 dinar više od onog što piše da mi naplate.
Nije to tako odavno- Čak i ako se desi reklamiraš i rade ti storniranje. Možda je moguće samo kod Bakra ako je prvi put aktivan fiksni na adresi pa prvo njega puste pa posle adsl ali i to retko
Moze neko da me uputi na nekog akvizitera za Telekom, Beograd, za nekoliko dana mi istice Box4 pa bih da produzim ili da menjam provajdera.
Imam mogucnost i Yettel i sbb u zgradi ali najradije ne bih menjao.
Hvala.
Obnove preko KC-a samo ako hoćeš neki benefit
Da li u ugovoru za Box pakete mts garantuje brzinu koju nudi, ili tipa 80% te brzine ili slično? Pitam jer mi na jednoj strani govore da preko bakra može samo 50Mb/s, u poslovnici me brzinski smuntao radnik i govori da može 100Mb/s (dok su mi prije mjesec dana u istoj poslovnici takođe rekli 50Mb/s), pa da ne bude tu nekog nesporazuma, ako odaberem nešto kod njih.

Još jedno pitanje, isplati li se uzeti BOX4 (net, tv, fiksna, mobilna), pošto planiram i djevojku ubaciti na postpaid u taj paket pa valjda ima onih 10% popusta na taj novi broj?
Po novom zakonu koji je stupio na snagu pre nekoliko meseci svi moraju da garantuju neke brzine

Pozdrav svima, istice mi ugovor za 20tak dana, da li da ovih dana trazim IDP broj ili koji dan pred istek ? Hvala !

Kao sto je receno, kad istekne uo odes u poslovnicu pitas za pogodnosti, ponudice verovatno 6 meseci po 50% posto to verovatno ne odgovara zatrazis da ti izdaju zahtev za idp broj i cekas poziv od njih sa ponudom od 50% na 24 meseca, ukoliko te pozovu (a ne vidim zasto ne bi jer zovu gotovo sve) odes u poslovnicu i potpises novu uo, ako tako zatrazis ili da ti salju mail-om, ja sam se odlucio da mi proslede u poslovnicu.

Moras da imas sve racune placene ili nece hteti da izdaju zahtev za idp broj, pa ako nemas izmiri pre nego sto odes.

Ja sam baš juče potpisao ugovor za box 3 na 50% na 24 meseca. Podneo zahtev za IDP broj, zvali me posle dva dana i ponudili 50%. Yettel je nudio 14 meseci za 1 rsd, ali s obzirom na to koliko se ljudi žale, mislim da je ovo bolja opcija.

Pitanje jedno. Novi sam korisnik, nisam nikad imao ništa u mts. Odabrao sam box4 plavi lite i to saopštio radniku u poslovnici. Na sajtu stoji ovako:

Screenshot_20230906_132049_Chrome.jpg

... i ja sam mislio da ću to i dobiti - 2750din 10mjeseci, i onda 5600din ostalih 14 mjeseci. Međutim, radnik u poslovnici me uvjerava da je to ponuda isključivo za postojeće korisnike, a da ja pošto sam novi korisnik moram da plaćam 6200din, odnosno 10mjeseci 50% od te cifre, pa 14 mjeseci ta cifra. Ta cijena, kad se klikne na detaljne info o paketu, piše da je za korisnike bez UO:
Screenshot_20230906_132149_Chrome.jpg

Ko je ovdje lud? Šta da radim u ovom slučaju? Ili me uputite na to gdje piše da je ova gore niža cijena samo za postojeće korisnike...

Pitanje jedno. Novi sam korisnik, nisam nikad imao ništa u mts. Odabrao sam box4 plavi lite i to saopštio radniku u poslovnici. Na sajtu stoji ovako:

Pogledajte prilog 403684

... i ja sam mislio da ću to i dobiti - 2750din 10mjeseci, i onda 5600din ostalih 14 mjeseci. Međutim, radnik u poslovnici me uvjerava da je to ponuda isključivo za postojeće korisnike, a da ja pošto sam novi korisnik moram da plaćam 6200din, odnosno 10mjeseci 50% od te cifre, pa 14 mjeseci ta cifra. Ta cijena, kad se klikne na detaljne info o paketu, piše da je za korisnike bez UO:
Pogledajte prilog 403686

Ko je ovdje lud? Šta da radim u ovom slučaju? Ili me uputite na to gdje piše da je ova gore niža cijena samo za postojeće korisnike...
Pogrešio je za Box 4 plaćaš cenu 5600 mesečno. gde ti je benegit 10meseci 50% ako je bakar ili 6 meseci po ceni postpaida ako je optika.

Tako kako si rekao i što piše na sajtu.
Postaješ korisnik pod minimalnom ugovornom obavezom.
To ispod sa cenom od 6200, je nakon isteka minimalne ugovorne obaveze, u ovom slučaju ukupno 24 meseca.
Naruči preko interneta, imaš još 1 mesec 50% kako vidim.

Da li ima ikakve veze što sam "zakazao" montere sljedeće sedmice? Nisam potpisao ništa osim za ovaj dio postpaida, da bih odmah dobio telefonski broj.

Hvala vam obojici na brzim odgovorima.

Iskreno, umeju oni da budu zbunjeni ali si sada i mene zbunio 🙂
Ne sećam se. I sam sam prvo postpaid pa onda box. Odavno je bilo pa ne mogu da tvrdim da moraš tako.
Pošto imaš sada broj, zovi 064 733, spremi listu pitanja i udri. To je njihova korisnička, odmah ti odgovore i prebaciće te gde treba.
Ako naručuješ preko neta onda možeš i mailom da uradiš sve oko ugovora. Možda ti donesu monteri.
Nemam pojma šta si uradio uopšte kada si zakazao montere 🙂

Iskreno, umeju oni da budu zbunjeni ali si sada i mene zbunio 🙂
Ne sećam se. I sam sam prvo postpaid pa onda box. Odavno je bilo pa ne mogu da tvrdim da moraš tako.
Pošto imaš sada broj, zovi 064 733, spremi listu pitanja i udri. To je njihova korisnička, odmah ti odgovore i prebaciće te gde treba.
Ako naručuješ preko neta onda možeš i mailom da uradiš sve oko ugovora. Možda ti donesu monteri.
Nemam pojma šta si uradio uopšte kada si zakazao montere 🙂

Nazvao sam momka iz poslovnice, i korigovao je cijenu, kaže on je nešto pogriješio... Ko će ga znati. Uglavnom sad je sve ok, hvala vam

Da li ima ikakve veze što sam "zakazao" montere sljedeće sedmice? Nisam potpisao ništa osim za ovaj dio postpaida, da bih odmah dobio telefonski broj.

Hvala vam obojici na brzim odgovorima.
žpogrešio je prodavac u poslovnici verovatno je nov , generalno je i kod njih konfuzno. Telekom ima 2 cene osnovnu i benefitnu, box4 ima benefitnu cenu i to je cena sa sajta. Osnovnu cenu plaćaju svi novi korisnici kada se prijavljuju za nove usluge i to za sve pakete osim box 4.
Tako da bez brige. Pročitaj ugovor pre instalacije da budeš siguran ali pričam ti provereno

Inače ja imam BOX 2 sa 500/160 koji je sada 600/300. Imao 7 meseci u pola cene koja je upravo istekla i UO do kraja 2024.
Moram ih zvati da vidim pod kojim uslovima bih mogao da pređem na 600/300.
Vrv nova UO na 24 meseca po punoj ceni.

Ponudili da dodam TV, odnosno napravim BOX 3 i uz novu UO od 24 meseca nastavim da plaćam BOX 2 (FIKSNA + NET).

Čekam da dođu na istalaciju. Još da vidim kako da im privremeno omogućim da prikače STB i posle otkačim.

Ponudili da dodam TV, odnosno napravim BOX 3 i uz novu UO od 24 meseca nastavim da plaćam BOX 2 (FIKSNA + NET).

Čekam da dođu na istalaciju. Još da vidim kako da im privremeno omogućim da prikače STB i posle otkačim.
I za korisnike koji imaju samo mobilni i fiksni u MTS-u dobija se internet i TV gratis

Yettel vidim nudi za nove korisnike 9 meseci po 1 dinar. Mts 6 meseci po 1 dinar za nove?

Nazad
Vrh Dno