Ja isto imam trenutno BOX2 sa optikom i treba da podnesem zahtev za preseljenje usluge (ostalo je jos nekih 10 meseci do isteka UO od 24 meseca, prvih 12 meseci je bio aktivan benefit 1 dinar).Meni se na računu za mart aktivirao Dorcel dodatak u iznosu od 599din
Juče sam išao do telekom poslovnice da preselim uslugu iz stana u kojem sad živim na novu adresu ali nažalost na novoj adresi nemam optiku. Kad sam im rekao da mi nije problem da se prebacim na adsl jer postoji priključak za fiksnu telefoniju rečeno mi je da to ne može već da sad moram da potpišem novi ugovor od 24meseca po ceni većoj za 750din u odnosu na paket koji sad koristim...
Da li je moguće da moram da potpisujem novi ugovor ili postoji i neko drugo rešenje?
Meni Sbb nudi 18 meseci po 1 dinar,za ugovor na 30 meseci za eon light duo paket...čekam još 9 dana da mi istekne ugovor u mts-u pa da vidim šta mi je činiti...Jetel nudi 14 meseci po 1 dinar za ugovor na 29 meseci,samo internet 300/150mb,2300 din posle besplatnog perioda...Istekao ugovor u SBB-u nude 12 meseci po 1 dinar za novi ugovor ovi iz MTS-a zvao 3,4 akvizitera 6 meseci po 1 dinar max.Izgleda da SBB kreće u kontraofanzivu na korisnike.Sad kad im SBB preuzme par desetina hiljada korisnika,ostaće im samo ovi neprofitabilni sa 20 i 18 meseci gratis.
Sve ce biti pod jednim nalogom.Da li neko zna šta se dešava sa mojmts nalogom ako na dve lokacije imam box3 pakete? Da li ću imati poseban nalog na mojmts-u ili će sve biti pod jednim?
Znači oba ugovora su na moje ime, na različitim lokacijama
Znači isti će mi biti user i pass za logovanje na iris go aplikaciju za oba naloga. Nije mi onda jasno kako će da raspoređuje slotove za iris goSve ce biti pod jednim nalogom.
Taj deo ni meni nije najjasniji jer mi stoji broj uredjaja 3/3 a imam box4 i box3 na dve razlicite lokacije.Znači isti će mi biti user i pass za logovanje na iris go aplikaciju za oba naloga. Nije mi onda jasno kako će da raspoređuje slotove za iris go
Ima dok god stari korisnici peglaju razliku (odnosno, dok ima kritične mase)i tada ide i agresivna kampanja za nove korisnike da bi ih pridobili i za godinu dana (do isteka benefita) popunili rupu jednog broj starih korisnika kojima ističe ugovor i emigriraju kod drugih. E tih starih korisnika je sve manje.Ma naravno da nema ekonimske logike davati 12 ili 18 meseci gratis, to je jasno. Samo je malo prebrzo ovo, prvo nudili 18 ili čak i 20 meseci, pa palo na 9, pa vrlo brzo na 6.
Koji ******, sbb je uvek povećavao brzine svima dok sam bio kod njih.Ne povecavaju brzinu uopste starim korisnicima, to vazi samo za nove... Ukoliko 'oces te nove brzine, mora nov ugovor
To nije fer. Za dva ugovira bi trebalo da budr valjda 6 uređajaTaj deo ni meni nije najjasniji jer mi stoji broj uredjaja 3/3 a imam box4 i box3 na dve razlicite lokacije.
Na supernovi imam dva ugovora na 2 adrese, ali su mejlovi razliciti, i mogao sam ranije do 10 uredjaja. Sada su valjda i oni smanjili na 3To nije fer. Za dva ugovira bi trebalo da budr valjda 6 uređaja
Iako imam sbb, u subotu sam potpisao BOX 3 (fiksni + mobilni + iris tv).
Dok sam zvao call centar, rekoše mi da ću imati 6 meseci upola cene a ostatak u punoj jer imam aktivan Fiksni i Mobilni (doduše istekla mu ugovorna obaveza) pa mi je samo jedna nova usluga i to mu dođe 5 + 1=6 ako apliciram online.
Tako i beše, došli ljudi, instalirali, ja se potpisa jedno 5x i to je to. Naknadno će doneti drugi box, a poštom ću dobiti utičnicu i sijalicu.
Sve ok. Dobio sam mnogo bolje od očekivanog, slika je odlična, nema zastoja i seckanja - jedino sveukupno nije na nivou EON-a ali očekivao sam daleko lošije jer je na bakru - *** nisam mogao da nađem gde mi je fiksni da provere da li radi...
Sedoh malopre da pročitam ugovor a tamo piše da mi je mesečna naknada 10 meseci u pola cene a ostatak puna!?!?!
Naravno sijalice, box 3 u 3, online naručivanje i +1 mesec gratis se ne pominju.
I šta sada to znači? Šta da uradim kada mi sedmi mesec stigne pun račun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari