Nemaš probe zvanično mada po zakonu ako nisi zadoboljan u roku od 14 dana možeš da raskineš uslugu bez bilo kakvih troškova. Prvo Tv radi odlično bez obzira na net jer guranje TV signala ima prednost pa samim tim i mora da radi bolje na net može da dođe do pada.Hvala ti, sad je malo jasnije.
Naći ću sigurno troje koji bi da podele net (kad je džabe i sirće je slatko). Dobra ti ideja da zamolim da probam - ipak se tu nikad ne zna, a sbb me razmazio pa možda previše očekujem (mada mi je ovo backup varijanta za Supernovu i Arene)
Razlika je u HBO paketu i možda još 2,3 kanala. Naravno i Video klub nije isti i ne mogu da se setim da li si ti tad dobio na MAx paket i Apolon video klub to možeš da proveriš da li ti je otključannU čemu je razlika između max i plus tv paketa. Šta gubim ako se odlučim za sadašnji box 4 plavi koji ima plus umesto max ?
Tražio bih isto bar 6 meseci po 50 % koliko mi nude za box 4 beli. Mislim, ne gledam mnogo televiziju, a dobio bih brži upload za skoro 50 % ?
Ovo je razlika za nove pakete. On je imao stari max postoji razlika u ponudi
Juče oko 17:00 poziva neki broj moju majku i predstavlja se kao Melanija iz Telekoma.Bas danas imao iznenadni poziv. Koristim Box 4 Beli, i istice mi za 10 meseci ugovor.
Ponudili mi obnavljanje ugovora na 24 meseca, 6 meseci prvih 50% popust, da predjem na Box 4 Zlatni sto mi dize cenu za 600 din a dobijam brzi net, i bolji postpaid paket. Ne znam sto mi spominjala Televiziju 360 kanala ko da nije bilo do sad ?Generalno ovo sam pre par meseci pitao dal mogu da predjem sa Box4 beli na zlatni, al mi rekli obnavljanje ugovora 1 mesec 50%. Iskreno net mi treba jak zbog posla.
Generalno sam prihvatio posto sam ih jurio, iako bi mozda mogao da dobijem 7-12 meseci 50% da sam cekao da istekne al obrni okreni otpisali 9 meseci aktivnog ugovora, tako da mi nije ni neki problem, mozda opet sa godinu dana zovu
Jel ima nekog da su zvali cisto me interesuje dal se brinu o korisnicima da ih ne izgube zbog yettela.
Update: Sad vidim da zovu i druge![]()
Moje iskustvo je drugacije, ja uglavnom obnavljam ovako ugovore pred istek 7-10 meseci. A da budem iskren ne idem u neku daleku krajnost da se smaram sa cekanjem isteka ugovora i trazenja idp broja, bar sto se tice Telekoma i box paketa. Ne zelim ni da pomislim da menjam ISP iz razloga sto mi internet donosi novac i da ne mogu da zamislim da mi ne radi, sto da kucnem u drvo stvarno nikad do sada ni na ADSL i optici ja nisam imao da mi internet ne radi jedan dan, tako da nemam m*** da se prebacujem kod drugog provajdera zbog bolje ponude a da ne znam kakvi su po pitanju stabilnosti i tehnicke podrskeJuče oko 17:00 poziva neki broj moju majku i predstavlja se kao Melanija iz Telekoma.
Nama ugovor ističe 31.12.2023., a koliko znam može 3 meseca ranije da se obnovi ugovorna obaveza.
(a sada koliko sam skapirao, kada oni zovu, onda može da ostane i još 15 meseci do isteka ugovora 😀)
Mi imamo Box 4 Crveni, a žena nam nudi Box Plavi Lite.
Prvih 10 meseci po 50% umanjenja na iznos (2.750din), a preostalih 14 meseci po ceni od 5.600din.
Pitao sam da li i dalje važi da kada istekne ugovorna obaveza, zatrazim idp broj pa da Telekom ponudi 24mX50% cene bilo kog Box 4 paketa.
Rekla je da zna za tu promociju i ona je ugašena sredionom jula kao i kampanja 12m po 1 din za nove korisnike.
Pitao sam da li akcija 10m po 50% i 14 m po punom iznosu važi i za ostale Box 4 pakete, rekla je da važi i još možemo uzeti neki uredjaj.
Šta mislite, da li je okej ponuda za obnovu ugovora?
Ostalo mi je 2 meseca UO, gore sam objasnio zbog cega sam isfrustriran i besan, necu im nista platiti vise a na svoje ime nemam nikakvu imovinu i ne bojim se suda i izvrsitelja, spreman sam da robijam i oznacim svoje ime ali im ni dinar vise ne dam!!Verovatno da bi ti tražili neku naknadu, naročito ako je baš uništeno. S druge strane, ja sam "stopicu" (ne znam kako drugačije da je nazovem) od ONT-a koja mi je smetala da ga smestim u ormarić odsekao, vratio im ONT tako i napomenuo, oni rekli "ma sve je to ok". Tako da, rizik postoji ali nije 100% sigurno da ćeš morati da platiš.
Znaš kako, majka je kao ti-ne menja joj se Telekom.Moje iskustvo je drugacije, ja uglavnom obnavljam ovako ugovore pred istek 7-10 meseci. A da budem iskren ne idem u neku daleku krajnost da se smaram sa cekanjem isteka ugovora i trazenja idp broja, bar sto se tice Telekoma i box paketa. Ne zelim ni da pomislim da menjam ISP iz razloga sto mi internet donosi novac i da ne mogu da zamislim da mi ne radi, sto da kucnem u drvo stvarno nikad do sada ni na ADSL i optici ja nisam imao da mi internet ne radi jedan dan, tako da nemam m*** da se prebacujem kod drugog provajdera zbog bolje ponude a da ne znam kakvi su po pitanju stabilnosti i tehnicke podrske(Jednom sam presao kod jednog provajdera, dva puta sam pisao ratelu sto ne radi net ili televizija i nikad vise, vrlo brzo sam se vratio telekomu lol).
Meni je 10 meseci 50% umanjenje skroz ok, mozda mozes bolje da izboksujes ako sacekas 3 meseca? Kolko im treba verovati da vise akcije nisu aktivne? Njima je ionako bitno na kraju krajeva da prodaju nesto![]()
Da, plaćaš po njihovom cenovniku ako im vratiš ili ne vratiš oštećenu opremu. Obično ispadne do/oko 200e za sve (jer nabijaju i cenu za kablove, adaptere, daljinske upravljače). Ako nećeš da platiš, finalno rešenje je utuženje pa izvršenje.Ljudi jel bi imao velike probleme ako bih razlupao njihove fizicke uredjaje iz BOX paketa? Kad mi budu trazili da im ih vratim nakon raskida ugovora (vrv sutra) ja bih im ih vratio u 300 komada
Imas u ugovoru kolko sta kostaOstalo mi je 2 meseca UO, gore sam objasnio zbog cega sam isfrustriran i besan, necu im nista platiti vise a na svoje ime nemam nikakvu imovinu i ne bojim se suda i izvrsitelja, spreman sam da robijam i oznacim svoje ime ali im ni dinar vise ne dam!!
Tako je.Znaci koliko sam shvatio,zovu korisnike kojima je jos aktivna ugovorna obaveza i nude da predju na sledeci jaci paket i daju od 6 do 10 meseci u pola cene?
Nova ugovorna obaveza.Ali novih 24 meseca ugovorna obaveza? Ili se samo nastavlja tekući ugovor?
Maksimum za 1000base-TX standard (1000Mbps ethernet) je blizu 940Mbps. Za upload već ne znam zašto ne bi išlo 500.
Na VDSL utiče sve i svašta. Na prvom mestu bi skratio sve kablove u kući koliko god je moguće. Makar VDSL ruter stajao na "čudnom mestu" u kući i zamenio bi utičnice za telefon.Potpisao sam nov ugovor za brzi internet 100/ 10. Max sto sam izmerio mi je 77/9.5, cesce je to oko 60. Kazu brze ne moze od 80. Oni su merili da mi je brzina 84/9.5. Ne znam gde, ali nisu kod mene kuci. Kazu stara infrastrukturna. Sta mi je raditi? Da se ganjam sa njima dok mi ne povecaju brzinu?
daj da vidimo parametre stanja linije, to vidiš na adresi: 192.168.1.1 ( u oba polja kucaš: telekom )Potpisao sam nov ugovor za brzi internet 100/ 10. Max sto sam izmerio mi je 77/9.5, cesce je to oko 60. Kazu brze ne moze od 80. Oni su merili da mi je brzina 84/9.5. Ne znam gde, ali nisu kod mene kuci. Kazu stara infrastrukturna. Sta mi je raditi? Da se ganjam sa njima dok mi ne povecaju brzinu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari