Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Šta tražiti za produženje uo box 2 (net+tel) + dodat naknadno postpejd mix?
Prošli put uzet tablet za 999 din na 24 rate i nismo dobili nikakav promo shodno tome. Pošto tv matorcima generalno ne treba a na netu koriste vesti, yt, Facebook i viber i dovoljan im je net 10/1 razmišljam da otkažem box i da im uzmem kod beotel-a 15/1 akciju za 990. Jeftinije im ispadne uz pretplatu nego box 2 koliko vidim.
E sada ne znam pošto je taj postpejd broj dodat kasnije šta raditi sa njim ali verovatno da će ići na neo u vip...

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Ja sam od BeotelNeta pobegao...
Od petka uveče do ponedeljka ujutru.. moja brzina od 20/2 nije nikada prešla 3/0.
Moje iskustvo sa njima je loše.

Borski

Jel moze da se menja broj koji je u Box4? Mislim na osnovni, ne one dodate za 100gb.

Pokušavam da gledam preko mts-ovog ADSL-a N1, SK i Nova S kanale preko EON aplikacije, i naravno ne uspevam, dok preko mobilnog neta mogu, ali to mi ne znači mnogo jer mi je ipak mobilni net količinski ograničen. Postoji li rešenje, možda neka VPN aplikacija?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

+1
Imam isti problem, ako bi postojalo resenje bilo bi super.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Meni je na kraju jedini rešenje bilo da plaćam sbb pretplatu van sbb mreže.

Računicu mi je bila, a jeftinije mi je da plaćam mesečno 2.000 nego da idem po kafićima, kladionicama da gledam ono što me interesuje

VPN nisam siguran

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Немам тих проблема, спорт не гледам још од 2000 те до кад сам био у активном тренингу . Тако да те арене и спорт клубове ни укључуо никад нисам.
[emoji16]

Послато са уз помоћ Тапатока

Ili lepo ne platite NISTA SBBu, kada se tako ponasa, pa mozda i nesto promene u korist korisnika?
Jer ovako ce samo jos vise da vas zavlace i zatvaraju sta dobijate i povecavati koliko placate.

Think big... zvuci kao trolling post, ali je skroz tacan.

Moram opet da se oglasim po pitanju Box4 paketa, kakva su iskustva? Koliko se čeka na instalaciju opreme?

Sve zavisi kakvi ti "experti" zapadnu od tehničara tamo gde ti živiš. Ništa drugo veruj mi...

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Mjok, to vrlo malo pomera vreme, sem ako nije debela guzva (nije!).
Jedino sto moze da uspori ozbiljno je ako nema portova. U tom slucaju ostavljaju nalog otvoren dok ga ti ne otkazes ili se ne "stvori" port (neko pusti svoj). Ako treba preko 15 dana - nema portova 99%.
PLus koji dan za fixni, ako ga nemas pri podnosenju zahteva.

Mjok, to vrlo malo pomera vreme, sem ako nije debela guzva (nije!).
Jedino sto moze da uspori ozbiljno je ako nema portova. U tom slucaju ostavljaju nalog otvoren dok ga ti ne otkazes ili se ne "stvori" port (neko pusti svoj). Ako treba preko 15 dana - nema portova 99%.
PLus koji dan za fixni, ako ga nemas pri podnosenju zahteva.

Nakon uvođenja fixnog, 10dana od podnošenja zahteva, rečeno mi je da je moguća brzina 10/2mbps i da ako želim podnesem zahtev za Box4, što sam i uradio istog dana, potom su mi rekli da je sve ok, odobren zahtev i da čekam poziv tehničke službe. Čekam od 21/03, a 22/03 mi je rećeno da se čeka oprema. Pre dva dana je preko kol centra inicirana hitna urgencija, juče opet, i još uvek ništa.

Polako, to je tek 5-6 dana..

*mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*stine, malopre me zovu iz poslovnice gde sam podneo zahtev, treba da izmene zahtev (dobili su instrukciju) jer se uvodi na drugoj adresi koja pritom nije u Beogradu (a instalacija fixnog nija bila problem?). Potom je sporan i broj telefona, na kojem imam UO za mob a sami su mi predlozili da taj broj ubacimo u Box4 i rekli vec dva puta da ce cena nakon 6meseci biti prvo 3699rsd a potom i 3599rsd (zbog manjeg protoka). Sada ne moze, cena ce biti 4199rsd jer postoji uo na broju. PA vi ste do sada mogli sami da preuzmete opremu u bilo kojoj poslovnici u Beogradu (hahaha). Ako hocu nizu cenu mora novi broj.

Da li neko ima iskustva sa ličnim preuzimanjem opreme? Do danas sam mislio da istu donosei instalitraju isključivo njihovi operateri.

Ne, mozes i da je uzmes u poslovnici - u stvari, ja sam samo tu opciju imao ;)

Ја сам користио разне мтс пакете, па и Бокс и нико никада није долазио да нешто инсталира.

Ma ako imaš kod kuće fiksni telefon ne treba ti niko drugi, kakvi monteri kakvi bakrači, da ih gledam kako mi se guziče 2 sata po kući nema šanse. Uzmi modem i sam povezi to, prosto je ko pasulj a ako ne znaš ti zna neki mali iz komšiluka....

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Da li je još uvek aktuelna promocija 6 meseci za 1 dinar? Na stranici box paketa stoji informacija da nude 2 meseca za 1 dinar, dok je na baneru na naslovnoj stranici jos uvek aktuelna informacija o akciji 6 meseci za 1 dinar.

Da li je još uvek aktuelna promocija 6 meseci za 1 dinar? Na stranici box paketa stoji informacija da nude 2 meseca za 1 dinar, dok je na baneru na naslovnoj stranici jos uvek aktuelna informacija o akciji 6 meseci za 1 dinar.
Zavisi. Piše od 2 meseca. Ako nemaš ništa od usluga ide 4 ili 6 meseci. Ako naletiš na terenca možda možeš i više da dobiješ.

Ukoliko imaš nešto od usluga (ne računam fiksni), onda zavisi šta i kako.

Zavisi. Piše od 2 meseca. Ako nemaš ništa od usluga ide 4 ili 6 meseci. Ako naletiš na terenca možda možeš i više da dobiješ.

Ukoliko imaš nešto od usluga (ne računam fiksni), onda zavisi šta i kako.

Kod telekoma imam 2 Mix Net XL ugovora i ADSL 50mb koja ističu ovog meseca kao i fixni (nije box paket). Ne mogu da verujem da na taj način segmentiraju korisnike.

Kod telekoma imam 2 Mix Net XL ugovora i ADSL 50mb koja ističu ovog meseca kao i fixni (nije box paket). Ne mogu da verujem da na taj način segmentiraju korisnike.

Jedno pričaju, drugo rade, treće najavljuju... Polovina je neobavešteno po poslovnicama šta može a šta ne može jedno sa drugim. Mislim da ugovori za Mix Net ne utiču na promociju za Box. Bitno je koliko sam razumeo da prvi put uzimaš uslugu mts tv ili internet na adresi gde želiš Box4 za promociju 6mes po 1rsd. Skoro je neko pominjao da je u nekom TC Big Fashion bila promocija 8mes po 1rsd.

Drugar mi danas rece da je dodao jos jedan svoj telefon na onih 100GB, tj. da ih deli sa dva telefona. Kada taj drugi potrosi svoj net, trosi od ovih 100GB koje ima na prvom telefonu. Na koju foru se to odradjuje jel zna neko?

Meni danas rekli da bi dobio tih 100gb moram da dodam još jedan broj. Ne daju ako je samo jedan broj u box4

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Jako mi je iritantno sto kanali koji se placaju su izmedju ovih besplatnih pa gledam kanal i odjedno mjedan ne radi, pa onda preskoci 50 kanala.. Postoji li nacin da su mi samo na NEKOJ listi prikazani dostupni kanali

Ako pricas o 100GB za Box4 korisnike, samo pozove vlasnik Box4 paketa i kaze koji broj da se doda. Nemoj da mesas sa onih +100GB koje si dobio uz Miks XL mozda, na njih ne moze da se doda jos neko.

@maxPower, ako ti treba broj za dodavanje, javi. Mozda nekome znaci na forumu, dogovorite se da ti ne trosi puno :)
A ako hoces siguran broj, koji nece da ti trosi, imam ih 7 slobodnih trenutno :) Od kad sam saznao da moze i KT da se dodaje imam slobode.

Hvala alfa na ponudi, za mesec dana vraćam broj u mts i tada će nam dati tih 100gb, box će potpisati supruga.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno