Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Da, i to Morava/Omorika/Soko, ali moze i KT za sada.
Ne mogu stare postpaid tarife.

Njima pola stvari ne pise na sajtu :D

BTW, nisu mi dali da prenesem ugovor za net, posto jos nije istekao (moze kao uz neke molbe, ali moze doci do pauza, ili cak gubljenja porta - tako kaze radnica, koliko je tacno ne znam).
Ranije sam bez problema prenosio ugovore :)

Porucuj dok ne poprave, u obavezi su da ispostuju reklamirano.
(ali verovatno ih uopste nema, nego je napravljeno da pokriju sto su nekome prodali tako)

Da li je moguce preci na Box4 paket (promocija optike u zgradi), ako vec imam potpisan ugovor za mobilni pri kome sam i kupio telefon na ugovor? Da li je to bitna stavka kod uvodjenja optike?

Dok jos uvek cekam box4, racuni za pojedinacne usluge fixni/mobilni imaju status u izradi. Kakva su iskusta?

Gle, taj deo portala radi :)
Placas ih kao zasebne usluge do tada, po istim uslovima kao da ih jos nisi ubacio u Box (znaci ako nisi imao UO, placas ih po punoj ceni valjda).

Ajd jedno banalno pitanje koje je verovatno neko vec postavio ali se ne secam...
Ima li potrebe da se placaji ovi računi sto dolaze na 1 dinar ili je to forme radi samo?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Има потребе, али ако си добио нпр 6 месеци по динар, можеш први месец уплатити 50 динара (да не би плаћао провизију за плаћање сваки месец) а наредни рачуни ће ти бити умањени за тај износ, све до седмог рачуна који ће такође бити умањен за око 44 динара (ако за те рачуне од по динар не иде још и порез на ту цену од 0.20 дин.)

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Ima i SBB ,Eon van mreze.

Da, ali Eon van Sbb mreže nije iptv. Pitam ima li još neki provajder iptv, koji radi na istom principu kao mts tv?

Trebali bi prvo da se složimo oko definicije "IPTV" :) Pretpostavljam da je u "principu" tebi ustvari najbitnija činjenica da kod MTS-a dobijaš rezervisan protok i to što taj TV saobraćaj ima priritet (setovan QoS) u odnosu na ostalo?

Pa i Orion i BeotelNet nude televiziju kao IPTV a Pošta opet nudi isto adsl + televiziju, pa se u tim temama raspitaj po kom principu radi da li isto imaju posebno rezervisan protok kao kod mtsa.

Znam da idem van teme, ali zanima me samo još jedna stvar.

Da li bih mogao, ako uzmem Eon Van Mreže nekako da podesim (kupovinom određenog rutera/modema) da eonov stb uvek ima prioritet protoka?

Može. Podesiš prioritet po IP adresi ili MAC adresi.

Pa i Orion i BeotelNet nude televiziju kao IPTV a Pošta opet nudi isto adsl + televiziju, pa se u tim temama raspitaj po kom principu radi da li isto imaju posebno rezervisan protok kao kod mtsa.

Zaboga pa Orion racuna u paketu 10 Mb i 4Mb za TV pa je net sa TV oko 6Mb. Klasicni OTT servis.

Ovo ide u potpis :D

Baš Alan Fordovski :D

Onaj promo period bese mora pozivom call centru da se otkaze za TV usluge?

Да ли неко зна по чему Мтс дефинише старе и нове кориснике? За продужење уговора добијам прва три месеца по динар а нови корисници шест месеци по динар што је непоштено према дугогодишњим верним корисницима да плате више 19000 дин за двогодишњи уговор.Да ли би нови корисник постао ако уговор закључи моја супруга или је битна фиксна телефонска линија? Имам слободну парицу и могао би одјавити број и одмах увести други број, то је сад јефтино, ако је то услов да би постао нови корисник. Која од ове две опције одговара за 6 месеци по динар?

Novi korisnik si ako uzimaš Box sa većim brojem usluga od trenutnog ili ako nemaš trenutno aktivan ugovor. Možda ti ponude iste uslove kao za nove korisnike ako im kažeš da prelaziš kod drugog operatera i da ti treba MIK. Ako se to ne desi, onda možeš opet da potpišeš ugovor sa njima kao stari korisnik.

Koji ti to boks imaš ako ti je ušteda za 3 meseca više >19000 din?

Ovo drugo što si pomenuo, raskid tekućeg ugovora i potpis novog sa novim brojem bi isto trebalo da može, bez obzira ko potpisuje. I isto bi te verujem zvali pre raskida sa ponudom za nove korisnike.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno